ForeverSlim a médiában
Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
Fogyás jojó nélkül!

Otthoni kavitációs
zsírbontó géppel!

Gyors fogyás zsírfagyasztással?

Címkék:: , ,

A fogyás manapság már szinte mindenki életében jelentős szerepet kap, hiszen az itt-ott felbukkanó zsírpárnák sokunk mindennapjait megkeserítik. Vajon a zsírfagyasztás mennyire nyújt megoldást erre a problémára?

Először is szögezzük le: csodák csak a tündérmesékben léteznek, szóval ne higgy az olyan hangzatos reklámszövegeknek, amik seperc alatt ígérnek látványos és eget rengető súlyvesztést tűszúrások és sebészkés nélkül. Ilyen egyszerűen nincs. Ahogy a hízáshoz is kellett idő, úgy a fogyás sem történik egyik pillanatról a másikra, ez egy folyamat, azonban megéri belevágni.

Ne légy türelmetlen: a fogyáshoz idő kell!

Mit kell tudni az egyre népszerűbb zsírfagyasztásról?

Ha már a fogyást emlegettük, akkor nem mehetünk el szó nélkül a kozmetikai szalonokban végzett kezelések mellett sem, amik között már egyre több helyen találkozhatunk a zsírfagyasztással is.

A zsírfagyasztás története nem nyúlik vissza a régi időkre, sőt, az egyik legfiatalabb gépi kozmetikai kezelés, mivel a klinikai megfigyelése és kezelések 2006 tavaszán kezdődtek. Mindenki számára pár évvel később, 2009-ben vált elérhetővé a zsírfagyasztás, de nálunk, Európában csak az utóbbi 1-2 évben kezdték felkapni.

A zsírfagyasztás (vagy másnéven kriolipolízis) lényege, hogy a zsírsejtek meglehetősen érzékenyek a hidegre, így azok a kezelés hatására kikristályosodnak, majd a szervezet egy természetes biológiai gyulladás során lebontja ezeket. Mivel csak a zsírsejtek nincsenek így kibékülve a sokszor -5, -10 C°-os hőmérséklettel, ezért a szövet többi eleme, mint például a vérerek, vagy a perifériás idegek nem sérülnek a kezelés során. A legtöbb zsírfagyasztásos kúra során bevetik a vákuumot is, ami megragadja és felemeli a szövetet, ezzel is elősegítve a fagyasztást.

Vigyázz a drasztikus módszerekkel!

Mennyire megbízható a zsírfagyasztás?

Bár a zsírfagyasztással valóban szép eredményeket lehet elérni tartósan és gyorsan, hiszen nemcsak csökkenti a zsírsejtek méretét, hanem el is tünteti azokat, valamint a narancsbőr ellen is hatékonyan lép fel, de azért nem árt alaposan meggondolni.

Az egyik bökkenő az, hogy szinte minden kozmetikai szalon mást állít a zsírfagyasztásról, így nagyon nehéz megállapítani, hogy mi is a teljes igazság az eljárással kapcsolatban, arról nem is beszélve, hogy így még azt is nagyon nehéz eldönteni, hogy az adott szalon valóban ért hozzá, vagy csak a felszínt kapargatják.

A másik, amit meg kell említenünk, a mellékhatások. Sok szépségszalon állítja, hogy semmiféle mellékhatása nincs a zsírfagyasztásnak, azonban vannak, akik leírják azt, hogy egyeseknél például hideg okozta égési sérülést, vagy a vákuum miatt jelentkező ödémát, átmeneti bevérzést, véraláfutást vagy elszíneződést okozott a kezelés. Ijesztő, nem igaz?

 

Kozmetikai kezelés, aminél nem árulnak zsákbamacskát!

Ha olyan kozmetikai kezelést keresel, amivel ugyanolyan tartós és látványos eredményt tudsz elérni, mint a zsírfagyasztással, de nem kell félned a mellékhatásoktól, akkor az ultrahangos zsírbontást ajánljuk figyelmedbe. Ez egy olyan professzionális technológia, ami célzottan a zsírsejtek ellen fejti ki a hatását ultrahang segítségével, lebontja azokat, így a visszahízástól sem kell tartani.

A hatékonyságát már számos kutatással és eredménnyel is alátámasztották, szóval nem kell attól tartanod, hogy a technológiáról egyszer ezt hallod, máskor pedig egy teljesen más információt.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

Hozd magad formába nyár előtt!

A Forever Slimmel otthon, kényelmesen

Ha az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) mellett tennéd le a voksod, de túl drágának és macerásnak találod a kozemtikai szalonokban végzett kezeléseket, van egy jó hírünk: a technológia már otthoni készülék formájában is elérhető, így akár tévézés vagy olvasás közben szabadulhatsz meg a makacs zsírpárnáktól – a kozmetikai szalonok árának töredékéért! 🙂

Simon Dorina

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

Kavitációs zsírbontás: hogyan fogyaszt az ultrahang?

Az emberek többségének az ultrahangról először az orvosi diagnosztikában használt ultrahang készülékek jutnak eszébe, ezért sokak számára elképzelhetetlen, hogy…

Az ultrahangos zsírbontás ára

A fogyasztószalonokban és kozmetikákban igénybe vehető kavitációs zsírbontó kezelések és bérletek árai nagyon eltérőek lehetnek, így nem árt körültekintőnek lenni,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.