ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

A válaszok megtekintéséhez kattints a kérdésre!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használata

 

A Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel gyorsan látható az eredmény?

Azt, hogy milyen gyorsan látszik meg rajtunk a kavitációs zsírbontás eredménye, főleg alkati adottságok, a zsírszövet állapota és vastagsága, valamint az életmód határozza meg. Ugyancsak fontos tényező, hogy az kavitációs zsírbontást (ultrahangos zsírbontást) hogyan végezzük. 3-4 tenyérnyi terület rendszeres, kúraszerű kezelése sokkal gyorsabban eredményez látványos változást, mintha egy kezelés során több testrészt, vagy egy kúrán belül mindig más testtájat kezelnénk. Mindezek mellett természetesen számos tényező befolyásolhatja, hogy mennyire gyorsan érjük el a kitűzött célt. Például: életmód (táplálkozás, testmozgás, káros szenvedélyek), napi folyadékfogyasztás, végzünk-e masszázst kezelés után, alkalmazunk-e más módszereket a zsírbontás hatékonyságának fokozására (pl. szauna, lúgosító étrend-kiegészítők, méregtelenítő teák).

A fogyás üteme szempontjából az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen típusú a zsírszövetünk. Egyeseknek azért nagyobbak a zsírpárnáik, mert túl sok zsírsejttel rendelkeznek (alkati elhízás), másoknak viszont átlagos mennyiségű zsírsejtjük van, ám ezek mérete jóval nagyobb a normálisnál. Nagyobb zsírsejtek esetén a kezelés sokkal gyorsabb, hiszen kevesebb zsírsejt lebontására van szükség. Ha viszont alkatilag több a zsírsejtünk, akkor a kívánt eredmény eléréséhez általában több kezelésre van szükség. Tehát míg egyesek a kavitációs zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) hatására már 1-2 kezelés után látványos, centiméterben is mérhető javulást tapasztalnak, másoknak ehhez több kezelésre van szükségük. Általánosságban az is elmondható, hogy a nagyobb súlyfelesleggel rendelkező embereknél gyorsabb és látványosabb a zsírbontás. Azoknak viszont, akik csak kisebb zsírpárnáikat szeretnék eltüntetni (pl. 36-os helyett 34-es ruhamértet szeretnének) általában több kezelésre van szükség a kitűzött cél eléréséhez.

A fogyás kg-ban vagy cm-ben mérhető inkább?

Inkább cm-ben. A kavitációs zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) a zsírsejtek számát csökkenti a kezelt területen, a zsírsejtek eltűnését pedig körfogat-csökkenés jelzi. Egy teljes kavitációs zsírbontó kúra ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt testrészen.

Drasztikus fogyókúra esetében lehet, hogy a mérleg nagyobb súlycsökkenést mutat, de ekkor nem csak a zsírpárnák tűnnek el, hanem az izomtömeg is kisebb lesz, és ilyenkor a zsírvesztés nem olyan látványos.

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép és a szalongépek között van különbség?

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanggal dolgozik, ugyanúgy, mint a szalonokban használt zsírbontó gépek. Mivel a működési elv és az alkalmazott frekvencia is azonos, hatékonyságot tekintve nincs különbség a készülékek közt.

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép különbözősége abban rejlik, hogy a fejlesztők az otthoni használat elvárásainak megfelelően alkották meg. A tervezés során a Forever Slim zsírbontó gép kis mérete és könnyű kezelhetősége nagyon fontos szempont volt, hiszen így bárki saját magának végezheti el a kavitációs zsírbontó kezelést. Ennek érdekében a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépbe olyan funkciók és tartozékok nem kerültek be, amelyeket csak a kozmetikusok használnak és az otthoni kavitációs zsírbontó kezeléshez szükségtelenek (pl. hőérzékelő, színes digitális monitor, mini számítógép, állvány). A másik jelentős különbség, hogy a szalonokban használt több millió forintos készülékek kombinált gépek, tehát egyéb kozmetikai kezeléseket is lehet velük végezni.

A kavitációs zsírbontás akkor is eredményes lesz, ha nem sportolok?

A kavitációs zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) hatékonyságának a sportolás nem feltétele, azonban rendszeres mozgással kiegészítve eredményesebb lehet a zsírbontó kezelés. Fontos tudni, hogy a kavitációs zsírbontó kezelések utáni órákban figyelmet kell fordítanunk anyagcserénk gyorsítására, ez ugyanis segíti a salaktalanítást. Az anyagcsere fokozására a mozgás nagyon jó módszer. Már fél órás séta vagy túrázás is sokat segíthet, azonban a megfelelő hatékonyság érdekében igyekezzünk inkább olyan mozgásformát választani, ami pulzusunkat is emeli (pl. torna, biciklizés, futás).

A kavitációs zsírbontó kezelést mikor érdemes végezni?

A legjobb, ha reggeli, délelőtti időszakban végezzük el a kavitációs zsírbontó kezelést, ugyanis a napközbeni tevékenységek során végzett mozgás fokozza az anyagcserét, így a méreganyagok kiürítése gyorsabb lesz. Ráadásul napközben a megnövekedett folyadékszükséglet pótlása sem okoz gondot. Este, közvetlenül lefekvés előtt viszont nem ajánlott kavitációs zsírbontást végezni. Egyrészt mert az anyagcsere ilyenkor lelassul, másrészt pedig nem tudunk a salaktalanításhoz elegendő mennyiségű folyadékot elfogyasztani.

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gépen milyen intenzitást állítsak be?

A zsírbontás intenzitása 6 fokozatban állítható a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépen. Ezek közül az 1-es a leggyengébb, a 6-os pedig a legerősebb. Az optimális intenzitás zsírszövetünk kötöttségétől és bőrünk tulajdonságaitól függ (ami testrészenként is különböző lehet), tehát egyénenként eltérő.

A számunkra ideális fokozatot az első kezelés alkalmával le kell tesztelnünk. Ennek érdekében kezdjük el a kavitációs zsírbontást 3-as fokozaton, és ha 2-3 percen belül semmilyen kellemetlen érzést (kicsi, enyhe csípés) nem tapasztalunk, akkor állítsuk eggyel magasabb fokozatra a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet. Az intenzitást egészen addig emelhetjük, amíg az enyhe csípő érzés nem jelentkezik. Ha már enyhe csípést tapasztalunk, akkor a kiválasztott fokozat túl erős kötőszövetünknek; ilyenkor alacsonyabb intenzitásra kell kapcsolni a készüléket. A számunkra megfelelő intenzitást egy adott területen általában csak egyszer kell tesztelnünk, ezt követően az egész testtáj kúráját ezzel a beállítással végezhetjük.

A kavitációs zsírbontás alapvetően teljesen fájdalommentes; a kezelt területen csak melegséget érzünk. A hőérzet persze függ a zsírszövet vastagságától, ezért az első zsírbontó kezeléseknél általában többet kell várni a terület melegedésére. Később azonban, amikor már több zsírbontást elvégeztünk és a zsírszövet vastagsága csökkent, a melegség is gyorsabban jelentkezhet. A hőérzet testtájanként is eltérő lehet. Az érzékenyebb területeken, például a hason és a belső combokon gyorsabban érezhetjük a melegséget, a fenéken és a külső combokon viszont a melegedés általában lassúbb. Mindezek mellett a hőérzet – a zsírszövet állapotától, érzékenységétől és bőrtípustól függően – egyénenként is eltérő. Míg egyesek már 2-3, mások csak 7-10 másodperc után érzik, hogy melegszik a kezelt felület. Mivel ilyenkor odébb csúsztatjuk a kezelőfejet, a melegséget nem érezzük erősnek, vagy kellemetlennek. (Nagyon ritkán az is elfordul, hogy egy páciens egyáltalán nem érez melegséget a kezelés során, de ez nem befolyásolja a zsírbontás sikerességét.) A használati útmutatóban foglaltak betartása esetén tehát semmilyen kellemetlen érzéssel nem kell számolnunk. A legfontosabb, hogy a kavitációs zsírbontó gépet sose használjuk ultrahang gél nélkül, vagy túl kevés géllel, mert így – amellett, hogy a kavitációs zsírbontó kezelés hatástalan lesz – a kezelőfej gyorsabban és jobban felmelegszik, ami a bőr számára kellemetlen lehet.

A Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel hogyan végezzem a kezelést?

Az intenzitás és a kezelési idő beállítása után bőségesen juttassunk kozmetikai ultrahang gélt a kezelőfejre, majd helyezzük a kezelőfejet a kiválasztott testfelületre, és indítsuk el a zsírbontó kezelést. Szükség esetén a bőrünkre kerülő ultrahang gélt kicsit kenjük szét a kezelendő területen. Az ultrahang gélt a kavitációs zsírbontó kezelés során rendszeresen pótoljuk!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó kezelés megkezdése után néhány másodperccel, amikor érezzük, hogy a kezelt rész melegedni kezd, nagyon lassan, körkörösen csúsztassuk kicsit odébb a kezelőfejet. Ennek megfelelően, hőérzetünk alapján végezzük el a teljes, 45 perces zsírbontást, figyelve arra, hogy a testtáj minden részének kezelésére nagyjából ugyanannyi időt szánjunk. Ha az ultrahang gél mennyisége már nem elegendő a zsírbontáshoz, a kezelőfejet egy idő után melegebbnek érezhetjük. A hatékonyság érdekében az ultrahang gélt ilyenkor mindenképpen pótoljuk!

Kavitációs zsírbontás után miért ajánlott a masszázs?

Az anyagcsere és a zsírbontás salakanyagai a nyirokrendszeren keresztül jutnak el az érrendszerbe, majd a vér útján a májba és a vesébe kerülnek, ezt követően pedig kiválasztódnak. Mivel a masszázs – különösen a speciális nyirokmasszázs – élénkíti a nyirokelfolyást, hatására a salaktalanítás hatékonyabb és gyorsabb lesz. Nyirokmasszázs alkalmazásakor a narancsbőr is hamarabb eltűnik.

A masszázst kavitációs zsírbontás után kb. 30 percen keresztül, a kezelt területet körkörösen, nyomó-simító mozdulatokkal masszírozva, fokozatosan a szív felé haladva kell elvégezni. A hatékonyságot tovább fokozhatjuk, ha a masszázs során Forever Slim 2in1 keringésfokozó, feszesítő gélt használunk.

Emellett minden olyan módszer eredményesebbé teheti kavitációs zsírbontást, amely fokozza az anyagcserét és segíti a méregtelenítést. Ilyen például a szauna vagy infraszauna, a sportolás, a lúgosító étrend-kiegészítők, illetve a máj- és vesetisztító, méregtelenítő teák.

A 45 perces kavitációs zsírbontó kezelési idő alatt hány testrészt kezelhetek?

Annak érdekében, hogy minél gyorsabban érjünk el látványos eredményt, egy 45 perces kezelés során 1 testrészt ajánlott kezelni, pl.: has 45 perc vagy 2 fenékrész 22-22 perc. Tapasztalataink szerint az a legjobb, ha az egész kavitációs zsírbontó kezelés alatt egyetlen testtájra, kb. 3-4 tenyérnyi területére koncentrálunk, és egészen addig ismételjük a kavitációs zsírbontó kezeléseket ezen a területen, amíg a kívánt eredményt elérjük. Így lesz leggyorsabban látható a kavitációs zsírbontás hatása.

Mekkora szünetet kell tartani 2 kavitációs zsírbontó kezelés között?

A 45 perces kavitációs zsírbontó kezelések között legalább 4 nap, de inkább 1 hét szünetet kell tartani. Ennyi időre a lebontott zsír és salakanyagok kiürítéséhez mindenképpen szükség van. Mindezek mellett a megfelelő méregtelenítés érdekében napi 3-4 liter folyadékot is el kell fogyasztanunk. Ha a kavitációs zsírbontó kúrát huzamosabb ideig folytatjuk, illetve csak minimális, 4 napos szüneteket tartunk a zsírbontó kezelések között, akkor tisztító hatású gyógyteák fogyasztása is erősen ajánlott!

Akkor is muszáj szünetet tartani a kavitációs zsírbontó kezelések között, ha más testtájat szeretnék kezelni, mert a zsírbontás mindig salakanyagok felszabadulásával jár, amelyet szervezetünknek ki kell ürítenie. Mindegy, hogy a zsírt éppen a fenekünkről vagy a combunkról bontottuk le, a méregtelenítés feladata ugyanúgy szervezetünkre hárul.

Egy kavitációs zsírbontó kúra hány kezelésből áll?

Az, hogy az adott területen pontosan hány kavitációs zsírbontó kezelésre lesz szükség, zsírszövetünk vastagságától és egyéb adottságainktól (pl. BMI, zsírszövet típusa, állapota) is függ. Míg a nagyobb súlyfelesleggel rendelkezők általában gyorsabban érnek el ruhaméret csökkenést, egy kisebb zsírpárnákkal rendelkező embernek több kezelésre lehet szüksége a kívánt eredmény eléréséhez. Általánosságban viszont elmondható, hogy egy 10-15 alkalmas kavitációs zsírbontó (ultrahangos zsírbontó) kúra már ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt területen.

Kezelhetem felváltva az egyes testtájakat egy zsírbontó kúrán belül?

Nem szerencsés, ha egy kúrán belül mindig más testtájat kezelünk, ugyanis a kavitációs zsírbontás hatása így „szétosztódik” a különböző testfelületek között. Ilyen esetekben nem számíthatunk annyira látványos eredményre a kúra végén, mintha rendszeresen kezeltünk volna egy-egy kiválasztott területet. Új testrész kezelésébe tehát csak egy kúra befejezése, azaz a kívánt eredmény elérése után ajánlott belevágni.

Egy kavitációs zsírbontó kezelés alkalmával 3-4 tenyérnyi testfelületet (egy kúrán belül pedig mindig ugyanazt a testtájat) javasolt kezelni a gyors, látványos alakformálás érdekében.

Hányszor ismételhetem a kavitációs zsírbontó kúrát egy testtájon?

Mivel a kavitációs zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) veszélytelen eljárás, a kúrát egészen addig ismételhetjük a kiválasztott területen, amíg teljesen elégedettek nem vagyunk az eredménnyel. Hosszabb kavitációs zsírbontó kúra esetén a kezelési idő (max. 45 perc) és a kezelések közti szünetek (minimum 4 nap) betartására, valamint a rendszeres folyadékfogyasztásra fokozottabban figyelnünk kell! Sőt, a megfelelő méregtelenítés érdekében ilyenkor salaktalanító teák és lúgosító étrend-kiegészítők rendszeres használata is javasolt.

Kavitációs zsírbontás során mely testrészek kezelhetők és melyek nem?

Kezelhető testtájak: kar, has, csípő, fenék, hát és comb.
Nem kezelhető testtájak: fej, nyak, mell, szív környéke.

A kavitációs zsírbontó kezelés alatt miért kell ultrahang gélt használni?

Minden ultrahangos kezelés, így kavitációs zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) esetén is szükség van olyan átvivő anyagra, amely az ultrahang rezgéseket továbbítja a bőrfelszín alá. Átvivő anyag hiányában az ultrahang rezgések a bőrről visszaverődnek, így nem jutnak el a célterületre. Ultrahang gél nélkül tehát a kavitációs zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) teljesen hatástalan lenne.

Csak a Forever Slim ultrahang gélt használhatom a kezelés során?

A kavitációs zsírbontáshoz (ultrahangos zsírbontáshoz) bármely magas viszkozitású kozmetikai ultrahang gél használható. Arra azonban mindenképpen ügyeljünk, hogy ne orvosi rendelőkben használt, hanem kozmetikai célokra kifejlesztett ultrahang gélt vásároljuk, ezek viszkozitása ugyanis eltérő.

A kavitációs zsírbontáshoz (ultrahangos zsírbontáshoz) ideális Forever Slim kozmetikai ultrahang gélt a foreverslim.hu-n vásárolhatja meg! >>

Hány kavitációs zsírbontó kezelésre elég egy flakon ultrahang gél?

Ez a testmérettől és a kezelt terület nagyságától függ. Egy 60 kg-os embernek egy 500 ml-es ultrahang gél általában 10 kezeléshez elég.

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép kinek ajánlott?

A Forever Slim kavitációs zsírbontó és narancsbőr kezelő készüléket minden férfi és nő használhatja, aki végleg megszabadulna zavaró zsírpárnáitól, vagy szeretné eltüntetni testéről a narancsbőrt.

 • csalódott fogyókúrázóknak, akik jojó-effektus helyett tartós alakformálásra vágynak
 • normált testsúllyal rendelkezőknek, akik bizonyos testrészeiket átformálnák ( pl. úszógumi a csípőn, „lovaglónadrág” a combon, felkaron lévő zsírpárnák).
 • túlsúllyal küzdőknek, akik gyorsan szeretnének ruhaméret-csökkenést elérni.
 • rendszeresen sportolóknak, akik még a legkeményebb edzéssel sem tudják eltüntetni bizonyos helyekről (pl. a térdük feletti területről) a zsírt, vagy narancsbőrös területeiket szeretnék felszámolni.
 • modelleknek, akik még a legkisebb narancsbőrt vagy zsírpárnákat sem engedhetik meg maguknak.
 • ismert személyeknek, akik maximális diszkréció mellett, saját otthonukban szeretnék elvégezni a kavitációs zsírbontó, narancsbőr eltüntető kezeléseket.
 • irodában dolgozó hölgyeknek és uraknak, akiken nyomot hagyott az állandó ülőmunka.
 • üzletembereknek és üzletasszonyoknak, akiknek nincs idejük rendszeresen sportolni a feszített munkatempó mellett, fontos a kifogástalan megjelenés és akik igénylik az intim kezelések szféráját.
 • anyukáknak, akik szeretnék magukról eltüntetni a szülés után rajtuk marad súlyfelesleget és narancsbőrt.
 • változó korban lévő hölgyeknek, akik magabiztosabbnak éreznék magukat a klimax okozta pluszkilók és narancsbőr nélkül, és hisznek abban hogy újra csinosabbak lehetnek!
 • családapáknak, akiknek a pocakjuk évről-évre gyarapszik, nem szeretnének végleg lemondani a finom falatokról, az esti sörükről, keresik a módját annak, hogyan lehetne a nadrág szíját legalább eggyel beljebb csatolni.

Mindenkinek ajánlott, mert végleg eltüntetni a zsírpárnákat és a narancsbőrt a has, derék, comb, felkar, hát illetve csípő területéről.

A készülék használata nem javasolt artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pacemaker, szívizom-érelmeszesedés, lázas állapot, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, terhesség valamint szoptatás esetén.

A kavitációs zsírbontás kiknek nem ajánlott?

Mivel a kavitációs zsírbontást követően testünkben méregtelenítő folyamat zajlik le, fontos, hogy csak megfelelő egészségi állapotban fogjunk neki a kezelésnek! A méregtelenítő szervek (máj, vese) betegsége esetén sose végezzünk kavitációs zsírbontást (ultrahangos zsírbontást), hiszen a zsír kiürítése gondot okozhat!

A kavitációs zsírbontás nem javasolt továbbá artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pacemaker, szívizom-érelmeszesedés, lázas állapot, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, terhesség, valamint szoptatás esetén. Ne működtesse a készüléket ott, ahol rövidhullámú diatermiás eszközt is működtetnek!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép milyen frekvencián működi?

Ugyanazzal a frekvenciával, mint a szalongépek: 40.000 Hz (40 Khz).

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép kezelőfeje milyen méretű?

12 cm2. Az ultrahangos kezelőfej orvosi acélból készült, így króm- és nikkelérzékenyek is használhatják.

Többen is használhatunk egy Forever Slim zsírbontó gépet?

Igen! Arra azonban figyelni kell, hogy két kezelés között legalább 1-2 órára kapcsoljuk ki a készüléket. Erre azért van szükség, mert a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet otthoni, nem pedig üzemszerű használatra tervezték.

Mivel kavitációs zsírbontást egy ember legfeljebb 4 naponta végezhet, a legjobb, ha ennyi közeli rokonnal, baráttal összefogva vásároljuk meg a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet. Így naponta cserélgethetjük egymás között, mégsem maradunk le egy kavitációs zsírbontó kezelésről sem.

Mennyi a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép maximális üzemideje?

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet egyhuzamban maximum 50 percig működtessük. Ha utánunk más is szeretne kezelést végezni, akkor legalább 1-2 órát kikapcsolva pihentessük!

 

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás hogyan dolgozik?

A kavitáció zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) során a 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám buborékokat hoz létre, ezzel pedig vákuumot képez a zsírsejtek közötti térben. Ennek hatására a zsírsejtek membránja szétpattan. A zsírsejtekben lévő zsír triglycerinre és zsírsavra oszlik, majd a sejtek közötti térbe folyik, és a természetes salaktalanító folyamatok révén távoznak a testből.

A kavitációs zsírbontás során hová tűnik a zsír a testből?

A zsírsejtek kavitációs zsírbontás során a felszabaduló zsírt és salakanyagokat nyirokrendszerünk továbbítja az érrendszerbe, majd ezek az anyagok a vér útján a kiválasztó szervekbe (a májba és a vesébe) kerülnek. Végül a vizelettel és a széklettel ürülnek ki a testből. Ezt a salaktalanító folyamatot többek közt masszázzsal, fokozott folyadékfogyasztással, méregtelenítő hatású étrend-kiegészítőkkel és testmozgással segíthetjük.

A kavitációs zsírbontás miért hatékony narancsbőr esetén?

A narancsbőr kialakulásának elsődleges oka, hogy bőrfelszín alatti zsírsejtjeink elraktározzák a szervezetünkbe kerülő méreganyagokat, vizet és a felesleges zsírt. Ha a bőrszövet rostjai közé beékelődött, összecsomósodott zsírsejteket kavitációs zsírbontással felbontjuk, a bennük található zsír, víz és a méreganyagok a kiválasztás során kiürülnek testünkből, így a bőr is kisimul.

Kavitációs zsírbontás során miért nincs jojó-effektus?

Mindenki adott számú zsírsejttel rendelkezik: ezek még a legkeményebb sport, fogyókúra vagy fogyasztószerek hatására sem tűnnek el. Ezekkel a módszerekkel csak zsírsejtjeink térfogatát csökkentjük, számukat nem. Így később – például a diéta befejezése után vagy a testmozgás elhanyagolása esetén – a zsírsejtek újra növekedésnek indulhatnak (felveszik a vizet, különböző anyagokat és raktározzák azokat). Szélsőséges, rosszul összeállított fogyókúra esetén pedig az alapanyagcsere megváltozása miatt annál is többet hízhatunk, mint amennyit sikerült a diétával leadni (jojó-effektus).

A kavitációs zsírbontás során az ultrahangrezgés révén létrejön a kavitáció. A kezelt területen a zsírsejtek fala szétreped, így minden kezeléssel kevesebb zsírsejtünk marad az adott területen. A lebontott zsírsejtek helyett újabbak sem keletkeznek, hiszen a zsírsejtek nem képesek osztódni; számuk életünk folyamán sosem növekszik. Tehát minél több kavitációs zsírbontó kezelést végzünk, annál kevesebb zsírsejt marad a kezelt területen. A kavitációs zsírbontáson kívül csak egyetlen módszer létezik, amellyel véglegesen eltüntethetőek a zsírsejtek: ez a zsírleszívás.

A kavitációs zsírbontás miért nem veszélyes?

A kavitációs zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) során alkalmazott 40.000 Hz-es ultrahangrezgés kizárólag a bőr alatti zsírszövetre hat, az eljárás más szövetekben nem idéz elő változást. A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használatának tehát semmilyen káros hatása nincs. Az előírt kezelési időt betartva a kavitációs zsírbontást egészen addig ismételhetjük, amíg elérjük a kívánt eredményt.

Kell diétázni a kavitációs zsírbontás mellett?

A kavitációs zsírbontás önmagában, fogyókúra nélkül is gyors és látványos eredménnyel jár, azonban a nagymértékű szénhidrát- és zsírbevitel a zsírbontó kúra ideje alatt sem ajánlott. Bár a kezelt területre nem hízunk vissza, más testrészeken meglátszódhat a mértéktelen szénhidrátfogyasztás. A kavitációs zsírbontás eredményességének növelése érdekében mindenki számára csökkentett zsír- és szénhidrát tartalmú étrend, valamint lúgosító ételek (pl. friss zöldségek) fogyasztása javasolt. A kezelések utáni 2-3 napon lehetőleg ne fogyasszunk finomított cukrot tartalmazó ételeket és italokat!

Az orvosom diétát javasolt, kiválthatom kavitációs zsírbontással?

A kavitációs zsírbontás túlsúlyos emberek számára is hatékony alakformáló módszer, azt azonban tudnunk kell, hogy használata elsősorban esztétikai célokat szolgál. Ez az eljárás képes véglegesen eltüntetni a látható zsírpárnákat, az úgynevezett zsigeri (nem látható, szervek közötti) zsírlerakódást viszont nem szünteti meg. Ha tehát egészségügyi problémák megelőzése érdekében orvosunk diétát javasolt, akkor ezt a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használata esetén se hagyjuk el!

 

Print Friendly, PDF & Email
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>