ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Félrevezető kavitációs zsírbontó gépek a magyar piacon? Így óvd meg a pénzed!

Címkék:: ,

Egyszer s mindenkorra megszabadulnál makacs zsírpárnáidtól hasadon, csípődön, combodon, fenekeden? Ráadásul mindezt otthon, kedvenc sorozatod közben tennéd, mindenféle vágás, szúrás és kockázat nélkül? Ez nem álom csupán, egy saját, otthoni kavitációs zsírbontó géppel mindez manapság már abszolút lehetséges. Azonban légy résen, mert nem mindegy, hogy milyen kavitációs zsírbontó készüléket és honnan szerzed be.

Mi az a kavitációs zsírbontás?

A 30 éves múlttal rendelkező kavitációs zsírbontás az egyetlen olyan a kezelt terület visszahízás nélküli fogyását biztosító módszer, mely immáron már 7 éve otthoni kavitációs zsírbontó gépként is beszerezhető. Ezáltal a kényelmes, mégis hatékony fogyás bárkinek biztosított.

Mindez eddig remekül hangzik, nem de? Akkor mi a probléma?

Így veszik el a pénzed

Nos, az, hogy ahogy azonban az első otthoni kavitációs zsírbontó gépek sikert sikerre halmoztak, olyan gyártók is kedvet kaptak a kavitációs zsírbontó gépek árusításához, akik nem rendelkeztek a kellő technológiával, ezáltal egy rakás haszontalan ketyerét ontva a piacra.

Ezeket a szerkezeteket elsősorban onnan ismerheted fel, hogy pár tízezer forintba (de határozottan 100.000 forint alatti összegbe) kerülnek, apró méretükből fakadóan pedig tökéletesen passzolnak a tenyeredbe. Ezek a termékek ráadásul gyakran még arcfiatalításra és a megereszkedett bőr kezelésére is “alkalmasak”, vagy legalábbis ezt mondják rájuk. Hát nem hangzik remekül? Alig pár tízezer forint és nem csak a régi ruháidba fogsz beleférni, de pont annyinak fogsz kinézni, mint amennyi akkor voltál, mikor még először beléjük fértél! 

kavitacios-zsirbonto-gep-ara

Alig pár 10.000 Ft és lefogyhatsz! Valóban hihetünk ennek?

Érdemes azonban jól utánanézni ezeknek az eszközöknek, ugyanis egy rossz minőségű készülék megvásárlásával nem csak a pénztárcád, de az egészséged látja kárát.

Ilyenkor ugyanis elfelejtheted a szerviz lehetőségét, amire nagyon is szükséged lesz, ugyanis ha mázlid van, csak gyorsan elromlik a kütyü – rossz esetben még arra is lesz alkalmad, hogy hosszabb ideig használd, ezáltal potenciálisan károsítva a szervezeted. Gyakori eset továbbá, hogy a magyar nyelvű használati útmutató is sokszor hiányzik a dobozból, ami már csak akkor derül ki, amikor már az ember kifizette a terméket, az pedig jó esetben meg is érkezett. Jó esetben.

Ezek a készülékek elhitetik az emberrel, hogy egy indokolatlanul megfizethető áron elérhetővé válhat számára a régóta vágyott álomalak. Hiszen a valódi, ténylegesen működő otthoni kavitációs zsírbontó gépek segítségével valóban, csak Magyarországon már több tízezrek fogytak le. Csakhogy ezekkel a hamis eszközökkel sem kavitációs zsírbontás, sem végleges – vagy bármilyen más – fogyás nem érhető el.

Gondolj csak bele! A szépségszalonokban alkalmazott kavitációs zsírbontó gépek több millió forintos szalongépek. Egy valódi otthoni kavitációs zsírbontó gép pedig szintén 130.000 – 150.000 Ft-ba kerülhet, így elképzelheted milyen minőséget képviselhet egy olyan termék, ami 100.000 Ft alatt kapható.

Ha csak belegondolsz abba, hogy egy olyan technológia, ami alapvetően nagyobb méretű gépekbe van beleépítve, hiszen ez a technológia képes arra, hogy a bőrön át a bőr alsó részére hatva lebontja úgy a zsírt, hogy közben nem károsít más szöveteket, ez a technológia hirtelen egy kisméretű, akár egy marokba fogható filléres eszközben is megtalálható. Ez önmagában is gyanús. Gondolj csak egy egyszerű példára a Trabant és a Forma 1-es autókat illetően. Mindkettő autó, mégsem lehet egy Trabantba egy Forma 1-es motort beletenni, mivel az egyből szétesne.

De hogyan védheted meg magad az átveréstől? Mire jók akkor ezek a kis gépek? Most kiderül! Előtte azonban nézzük meg, mire jó egy valódi otthoni kavitációs zsírbontó gép, mit is kell tőle elvárnod egészen pontosan.

Ezt várd el saját kavitációs zsírbontó gépedtől

Egy saját, otthoni kavitációs zsírbontó géppel otthonod kényelmében szabadulhatsz meg az általad problémásnak tartott zsírpárnáktól egy adott területen. Ez a terület lehet a hasad, a csípőd, a feneked, a combod, a hátad, de a felkarod is.

Kavitációs zsírbontást követően ugyanis a zsírsejtek, melyek korábban a zsírpárnákat alkották, megszűnnek létezni, így nem fognak újra megdagadni, sőt, biológiai felépítésüknél fogva már újak sem jönnek létre helyettük.

Összességében tehát elmondható, hogy egy saját kavitációs zsírbontó géptől végleges és célzott fogyás várható el a kezelt területeken.

3 dolog, amire jól figyelj oda kavitációs zsírbontó gép vásárlásakor

Egy kavitációs zsírbontó gép vásárlásánál érdemes nem csak a megvásárolandó készülék bizonyos paramétereinek, de az azt forgalmazó cégnek is jól utánanézni. Gondolj csak bele: egy rosszul megválasztott arckrém is csúnya dolgokat művelhet a bőröddel, hát még egy nem kellőképpen minőségi készülék, ami a tested működésébe avatkozik bele!

kavitacios-zsirbontas-otthon

Mielőtt kavitációs zsírbontó gép vásárlására szánod magad előtte mindenképpen tájékozódj magáról a készülékről és a cégről is!

És hogy mire kell odafigyelned? Nézzük!

 • A kavitációs zsírbontó gép ultrahang frekvenciájára

Az egyik legegyértelműbb hibája az “álkavitációs” zsírbontó készülékeknek, hogy mivel gyártóik gyakorlatilag bármilyen ultrahanggal működő ketyerére ráaggatják a kavitációs jelzőt, így gyakorta előfordul, hogy ultrahang frekvenciájuk csak a kavitálást nem teszik lehetővé.

Bonyolult? Elmagyarázzuk!

Először is beszéljünk arról, hogy egyáltalán mi köze van a kavitációs zsírbontásnak az ultrahanghoz.

Valójában elég sok, ugyanis a kavitációs zsírbontást más néven ultrahangos zsírbontás néven ismerik.

A kavitációs zsírbontás ugyanis egy fizikai jelenség, mely az ultrahangnak egy meghatározott frekvencia tartományában jön létre és ez az a tartomány, amely képes a zsírsejtek megszüntetésére – és a végleges fogyás elérésére.

Éppen ezért olyan fontos, hogy mindenképpen megnézd egy adott termék műszaki jellemzői között, hogy milyen ultrahang frekvencián működik. Egy kavitációs zsírbontó gép frekvencia tartománya ugyanis csak és kizárólag 30 – 50 kHz között lehet.

Egy olyan gép, ami nem 30 – 50 kHz közötti ultrahang frekvencián működik, nem képes sem kavitációra, sem pedig a zsírpárnák végleges eltüntetésére.

De hogy lehetséges ez?

Nos, úgy, hogy például a kismama ultrahang után sem fogsz ledobni pár kilót. Az ultrahang ugyanis egy igen széles tartományt fed le, és ezek a tartományok mind-mind különböző dolgokra képesek. Míg az egyik ultrahang tartomány képes az emberi test feltérképezésére (így tehát pl. a kismama ultrahang elvégzésére), addig egy másik már a zsír bontására.

De nézzük is meg, hogy pontosan melyek ezek a tartományok és ezek mire is képesek pontosan!

 • 300 – 1000 kHz között: az orvosi diagnosztikában alkalmazott ultrahang

Ezen a frekvencián az emberi testet lehet megvizsgálni, azonban semmiféleképpen nem képes a test folyamataiba beleavatkozni. Így hát a test bármely részén alkalmazható.

Összefoglalva tehát arra szolgál ez a frekvencia tartomány, hogy a doktor a tested és szerveid belső folyamatait megvizsgálja.

kavitacios-zsirbontas-ultrahangos-zsirbontas

Nem mindegy milyen frekvencia tartományról beszélünk!

 • 300 kHz körül: a bőrfelület kezelése

Ezen az ultrahang frekvencián lehetséges a kezelt felületre kent hatóanyagok 0,3 – 1 centiméterrel mélyebbre történő juttatása, így előszeretettel alkalmazzák arckezelések során.

Összefoglalva tehát ez a frekvencia pusztán az arc kezelésére alkalmas azáltal, hogy a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatja.

 • 500 kHz körül: ultrahangos mélymasszázs a narancsbőr ellen

Az ezen frekvencián működő készülékek 5 centiméter mélységben képesek növelni a sejtek áteresztő képességét, így juttatva mélyebbre a bőrbe a narancsbőr elleni keringésfokozó anyagokat. Ezáltal előszeretettel alkalmazzák őket feneken, combon és hason is.

Összefoglalva tehát ez a frekvencia remek kiegészítője a narancsbőr elleni bőrfeszesítő kezeléseknek, hiszen mérsékli az ödémát, fokozza a sejtanyagcserét és a keringésfokozó hatóanyagokat is képes mélyebbre vinni a bőrben.

 • 30 – 50 kHz között: kavitációs zsírbontás

Az ultrahang ezen frekvenciáján kis vákuumbuborékok alakulnak ki a zsírsejtek között, melyek összeroppanva elpusztítják a zsírsejteket, ezáltal okozva végleges fogyást a kezelt területen. A kavitációs zsírbontás ennélfogva kifejezetten a has, hát, csípő, fenék, comb és felkar területén alkalmazható.

Összefoglalva tehát ez az egyetlen frekvencia, ami a kavitációs zsírbontás jelenségének létrehozására képes, és az egyetlen frekvencia, ami ezáltal a zsírsejtek eltüntetését, így a végleges és célzott fogyást eredményezi.

Konklúzió? Ha egy készülék leírásában az szerepel, hogy nem 30 – 50 kHz közötti frekvencián működik, továbbá az egész testen lehet alkalmazni (ilyenek azok a szerkezetek, amik egyszerre “zsírt bontanak” és képesek “arcfiatalításra” is), akkor az egészen biztosan nem képes sem kavitációra, sem végleges fogyasztásra.

A frekvenciatartomány általában könnyen letesztelhető, ugyanis ez a frekvenciatartomány már a hallásodon kívül esik, viszont nem nagyon messze, így akár hallhatóvá is válik a tested csillapító hatásával. Ha az ultrahang fejet az álladhoz nyomod, akkor egy sípoló rezgést kell, hogy hallj a füledben. Ha ezt nem érzékeled, akkor az a gép magasabb frekvencián üzemel, és kérdés, hogy ebben az esetben valóban ultrahangról beszélhetünk-e.

 • A kavitációs zsírbontó gép árára

Egyetlen kavitációs zsírbontó kezelés egy szépségszalon kavitációs zsírbontó gépével 10.000 – 19.000 Ft-ba kerül. És ez egyetlen testrész egyetlen kezelése! Szerinted ez alapján milyen lehet az a 20.000 Ft-os gép, ami korlátlan kavitációs zsírbontást ígér egyetlen szalonkezelés árából, sőt még a megereszkedett bőrödet is feszesíti?

Tudjuk, tudjuk – de mi van, ha működik? Mit veszíthetsz? Nos, minimum 20.000 forintot és az egészségedet biztosan, ugyanis a valódi kavitációs zsírbontás technológiája egy otthoni gépbe beépítve is 130.000 – 150.000 Ft-ért érhető el.

Fontos továbbá arra is odafigyelni, hogy ha a készülék azt állítja, hogy több mindenre jó – kavitációs zsírbontásra, a ráncok csökkentésére és még a megereszkedett bőrre is – akkor máris felejtsd el.

Fontos tisztában lenni azzal is, hogy egy olyan készülék, ami valóban képes kavitációs zsírbontásra, azzal nem kezelhető bármelyik testrészed, ugyanis a kavitációnak vannak alkalmazási szabályai a testrészekre vonatkozóan! A mell feletti területekre nem javasolják a kavitációs ultrahangot, így az arcodat és a nyakadat messze kerüld el. A nyak amúgy is egy különleges testrész ebből a szempontból, mivel ezen a területen kifejezetten tilos a kavitációs ultrahang használata, mivel az pajzsmirigy károsodást okozhat. A toka kezelése is veszélyes lehet, ráadásul ott a megereszkedett bőr a fő probléma, nem is a zsírnak a jelenléte.

A mellkas is egy különleges testrész ebből a szempontból, ugyanis nem mindegy, hogy a mellkason lévő zsírpárnáról vagy a mellről van szó. Mind a nők, mind pedig a férfiak esetében ugyanis a mellnek a kezelése kifejezetten tilos, mivel ott nem csak zsír, hanem emlőmirigyek is lehetnek, amik nem kezelhetőek kavitációs ultrahanggal. Ez azoknak az uraknak lehet elkeserítő, akik a zsírosabb, esetleg megereszkedett mellüket szeretnék ezzel a módszerrel kezelni.

fogyaszto-gepek-otthonra

Sok esetben egy szalon kezelés árával megegyező értékben kínálnak otthoni kavitációs zsírbontó gépet. Ne dőlj be nekik!

 • A kavitációs zsírbontó gép méretére

Így van, kavitációs zsírbontó gép vásárlása esetén a méret bizony lényeges szempont. Ugyanis még egy otthoni kavitációs zsírbontó gép is egy focilabda méretével vetekedik, ami bár kényelmes otthoni használatot tesz lehetővé, mégsem fér el mondjuk a tenyeredben – hát még a szalongépek!

Az a technológia ugyanis, ami elfér egy apró, kézbe simuló kütyüben, nos az minden, csak nem kavitációs zsírbontás. A jó hír azonban, hogy ennek megfelelően ezáltal is ki tudod szűrni azokat a készülékeket, amik garantáltan nem képesek kavitációs zsírbontásra – abban az eszközben ugyanis, ami kicsi és túlságosan is kompakt, nem fér el az a műszaki tudás, ami a kavitációs zsírbontáshoz elengedhetetlen.

Mikor kavitációs zsírbontó gép vásárlásában gondolkozol, mindenképpen figyeld meg azt is, hogy milyen a gép kezelőfeje. Alapvetően a gépek általában egy kezelőfejet működtetnek, aminek a végén találod az ultrahang sugárzó fejet. Mikor a testedet kezeled, akkor nem az egész gépet fogod a kezedben, hanem csupán ezt a kezelőfejet, ami egy géphez kapcsolódik, így működtetve a kezelőfejet.

Megfogadtad, hogy ennek a 3 információnak mindenképpen utánanézel a kavitációs zsírbontás vásárlásakor? Akkor máris jó úton haladsz a kényelmes, mégis hatékony otthoni fogyás felé. De hogy egészen biztosra menj, ne felejtsd el utánanézni az adott terméknek – ne csak a forgalmazó webshopon, de az internet más berkeiben is! Nézz utána, hogy milyen véleménnyel vannak a termékről, és úgy egyáltalán, az adott webshopról – és hogy ez miért fontos? Máris kiderül.

Ne csak az alakodra, a pénzedre is vigyázz!

Bizony! Ugyanis feltételezhetően nem szeretnéd Te is úgy végezni, mint azok, akik az olcsó és jó árú reményében kifizetnek egy még viszonylag kicsi összeget, de a csomagot soha nem kapják meg. Vagy megkapják, de a kapott termék minősége minden, csak nem elfogdható.

Így hát, bár az előbb felsorolt 3 szempont figyelembe vételével remekül ki tudod szúrni, hogy vajon egy adott eszköz valóban képes-e kavitációs zsírbontásra avagy sem, itt egy lista annak érdekében, hogy azt is ki tudd szúrni, hogy egy adott webshopról biztonságosan vásárolhatsz-e vagy mégsem.

 1. Óriási akció van a terméken.
 2. A készülék sehol nem látható a magyar oldalakon.
 3. Egyetlen fizetési lehetőség van: és az az előre fizetés.
 4. A weboldal ÁSZF-e hiányos, és nem egyértelmű, hogy milyen cég üzemelteti azt.
 5. A webshopnak nem saját e-mail címe van, hanem például gmail-es.
 6. Túl sok pozitív vélemény van a termékek alatt, kép nélkül vagy stockphoto oldalról leszedett képpel.

Természetesen vannak olyan webáruházak, melyek teljes mértékben megfelelő körülmények között üzemeltetik oldalukat, az általuk forgalmazott kavitációs zsírbontó gép mégsem felel meg a fenti 3 alapkövetelménynek. Ez azért fordulhat elő, mert ezek a webáruházak nem a saját termékeiket forgalmazzák, hanem külső beszállítóktól rendelik be a termékeket. Ebben az esetben az adott külső beszállítónak érdemes utánanézni – rendelkezik saját weboldallal? Ha nem, akkor az már ismét csak gyanakvásra adhat okot.

Összességében? A legjobb és legbiztonságosabb döntés az, ha egy olyan forgalmazótól szerzed be a kavitációs zsírbontó gépedet, aki ért is a kavitációs zsírbontás technológiájához és nem csak berendel egy csomó készüléket a pénz érdekében.

Érdemes olyan céget előnyben részesíteni, amely megválogatja az általa árusított készülékeket és akiben megbízhatsz, hogy a legjobbat adja.

fogyas-zsirbontas-kavitacios-zsirbonto

Számodra melyik zsírbontó – fogyasztó kezelés lehet eredményes?

Szakértői tanulmányunkból megtudhatod!

 

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.