ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Fogyás hasról és az a fránya metabolikus váltás

Címkék::

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk, és a csokit is zabálhattuk, akkor most már miért nincs így?” Pedig sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy egész életében bűnözhessen. Ezt a jelenséget nevezik metabolikus váltásnak, ami az egész az anyagcsere megváltozásának a következménye.

Ez nem csak azt nehezíti meg, hogy úgy menjen a fogyás hasról, mint előtte, de más testrészeiden is problémák akadhatnak a fogyással.

Persze sok más, rejtett tényező is okozhatja azt, hogy nem megy a fogyás, ezeknek részletesen itt jártunk utána.Most azonban beszéljünk arról, hogy miért van az, hogy egyesek azt ehetnek, amit akarnak, Te meg… nos, sajnos nem.

Nasizás – Ő miért teheti és én miért nem?

Az anyagcsere-folyamataink nagyon bonyolult és finoman szabályozott folyamatok. Olyan bonyolultak, hogy még az orvostudomány sem érti őket teljesen. Mert miért is bűnözhet az egyik és miért nem a másik?

Lelkiismeretfurdalás nélküli bűnözés? Vajon miért van az, hogy valaki következmény nélkül nasizhat?

A válasz az, hogy azok szervezete, akiken nem látszik meg a csokitorta a felesleges energiát képesek elégetni és hő formájában leadni. Másoknál a felesleg nem elég, hanem raktározódik. Ez ugyanolyan, mint ahogy van, aki kuporgat, megtakarít és van akinek pedig kifolyik a pénz a kezéből.

A feleslegesen bevitt energia sorsát sok minden befolyásolja. Ilyenek a vércukor ingadozás, a mozgás, a tápanyag hasznos tápértéke, vagyis az energián túl a vitaminok, nyomelemek, növényi színanyagok jelenléte. Rögtön megfogalmazódhat benned a következő gondolat, hogy oké, most jön az egyél rostosan, ne zabálj édességet hablaty, de attól még van akinek ez nem árt meg, valakinek meg minden napja aköré épül, hogy flottul menjen a fogyás hasról, és mégsem morzsolódik le róla egy deka se.

Mi áll a háttérben?

Valóban vannak olyan szerencsések, akiknek semmi sem árt meg, sőt van aki már egyes műanyagokat is megemészt. Ez az evolúció. Mindenesetre azt kell hogy mondjam, hogy a sejtszintű szabályozáson túl, szervezeti szinten a hormonrendszer irányítja az említett anyagcsere folyamatokat, a hormonrendszer pedig agyi befolyás alatt áll.

Szervezetünk csak az utódnemzésre és a gyermekek felnevelésére van kódolva, így 30 éves kor fölött egyértelmű hanyatlás következik be a hormonok termelődésében, annak minden járulékos összetevőjével. Persze a 30 év nem egy kőbevésett szám, de e fölött a kor fölött következnek be az említett anyagcsere-változások. E mellett pedig a gondolkodás változása tudat alatt szintén sok mindent befolyásol. Lelki stressz vagy trauma hatására az anyagcsere vagy a metabolikus váltás hamarabb is bekövetkezhet. A különböző étel összetevők ellen egyre nagyobb eséllyel alakulnak ki immunreakciók, amik kórosan befolyásolják az emésztési folyamatokat és így még az eddigieknél is kevésbé megy a fogyás hasról.

Hagyd el a régi szokásokat! Iktass be az életedbe rendszeres testmozgást, alakíts ki új edzéstervet!

3 tipp, hogy menjen a fogyás hasról

Nincs egyetemes recept, hiszen mindenkinél más egy picit a helyzet. A lényeg az, hogy

  1. érdemes a táplálék összetételét változtatni, a régi szokásokat esetleg elhagyni.
  2. Megfelelő testmozgást kezdeni, vagy új edzéstervet kialakítani.
  3. Fel kell térképezni az étel-intoleranciákat és ettől kezdve jobban odafigyelni saját magunkra.

Mivel az az út nem mindig könnyű, nem ördögtől való a makacs zsírpárnák ellen más módon is tenni valamit.

Az anyagcsereváltás nem egy olyan dolog, amiről pontosan lehet tudni, hogy milyen hormonok hogyan szabályozzák. A zsírpárnák lerakódása, pedig a legtöbb embert eléri előbb vagy utóbb, és sokszor egyes helyekről a diéta sem képes eltüntetni azt. Kíváncsi vagy, mit tehetsz annak érdekében, hogy jobban menjen a fogyás hasról vagy igazából bárhol máshol, ráadásul kifejezetten 40 felett? Akkor kattints ide!

És hogy mit lehet bevetni az önsanyargató diétákon kívül annak érdekében, hogy mégis hatékonyan megszabadulj végre a feleslegtől? Nézzük csak…

Fogyás hasról – túl a diétán

Itt jöhetnek szóba lehetőségként a kozmetikai zsírbontó módszerek, amik általános fogyást ugyan nem okoznak, de a helyi zsírpárnákat képesek célzottan csökkenteni vagy eltüntetni. A kavitációs zsírbontás az egyik legcélzottabb zsírbontó eszköz, ami a zsírsejteket teljesen képes eltüntetni. Így azok nem lesznek képesek többé új zsír raktározására. Zsírsejtjeink nem osztódnak, így ha valahonnan eltűnnek, akkor ott újak nem keletkeznek, így a zsírbontás nem csak hatékony, de tartós is lesz.

Dr. Gulyás Tamás orvos, életmód szakértő

Dr. Gulyás Tamás

orvos, életmódszakértő
Tanácsra van szükséged?
Fordulj bizalommal szakértőnkhöz!

Tel: +36 30 6303 777


Szeretnél többet megtudni a kavitációs zsírbontásról? Kattints ide!>>>

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.