ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

Címkék::

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk, és a csokit is zabálhattuk, akkor most már miért nincs így?”. Pedig sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy egész életében bűnözhessen. Ezt a jelenséget nevezik metabolikus váltásnak, vagyis az egész az anyagcsere megváltozásának a következménye.

Nasizás – Ő miért teheti és én miért nem?

Az anyagcsere-folyamataink nagyon bonyolult és finoman szabályozott folyamatok. Olyan bonyolultak, hogy még az orvostudomány sem érti őket teljesen. Mert miért is bűnözhet az egyik és miért nem a másik?

Lelkiismeretfurdalás nélküli bűnözés? Vajon miért van az, hogy valaki következmény nélkül nasizhat?

A válasz az, hogy azok szervezete, akiken nem látszik meg a csokitorta a felesleges energiát képesek elégetni és hő formájában leadni. Másoknál a felesleg nem elég, hanem raktározódik. Ez ugyanolyan, mint ahogy van, aki kuporgat, megtakarít és van akinek pedig kifolyik a pénz a kezéből. A feleslegesen bevitt energia sorsát sok minden befolyásolja. Ilyenek a vércukor ingadozás, a mozgás, a tápanyag hasznos tápértéke, vagyis az energián túl a vitaminok, nyomelemek, növényi színanyagok jelenléte. Rögtön megfogalmazódhat benned a következő gondolat, hogy oké, most jön az egyél rostosan, ne zabálj édességet hablaty, de attól még van akinek ez nem árt meg, valakinek meg igen.

Mi áll a háttérben?

Valóban vannak olyan szerencsések, akiknek semmi sem árt meg, sőt van aki már egyes műanyagokat is megemészt. Ez az evolúció. Mindenesetre azt kell hogy mondjam, hogy a sejtszintű szabályozáson túl, szervezeti szinten a hormonrendszer irányítja az említett anyagcserefolyamatokat, a hormonrendszer pedig agyi befolyás alatt áll. Szervezetünk csak az utódnemzésre és a gyermekek felnevelésére van kódolva, így 30 éves kor fölött egyértelmű hanyatlás következik be a hormonok termelődésében, annak minden járulékos összetevőjével. Persze a 30 év nem egy kőbevésett szám, de e fölött a kor fölött következnek be az említett anyagcsere-változások. E mellett pedig a gondolkodás változása tudat alatt szintén sok mindent befolyásol. Lelki stressz vagy trauma hatására az anyagcsere vagy a metabolikus váltás hamarabb is bekövetkezhet. A különböző ételösszetevők ellen egyre nagyobb eséllyel alakulnak ki immunreakciók, amik kórosan befolyásolják az emésztési folyamatokat.

Hagyd el a régi szokásokat! Iktass be az életedbe rendszeres testmozgást, alakíts ki új edzéstervet!

Mit tehetünk?

Nincs egyetemes recept, hiszen mindenkinél más egy picit a helyzet. A lényeg az, hogy a táplálék összetételét érdemes változtatni, és a régi szokásokat esetleg elhagyni. Megfelelő testmozgást kezdeni, vagy új edzéstervet kialakítani. Fel kell térképezni az étel-intoleranciákat és ettől kezdve jobban odafigyelni saját magunkra. Mivel az az út nem mindig könnyű, nem ördögtől való a makacs zsírpárnák ellen más módon is tenni valamit.

Az anyagcsereváltás nem egy olyan dolog, amiről pontosan lehet tudni, hogy milyen hormonok hogyan szabályozzák. A zsírpárnák lerakódása, pedig a legtöbb embert eléri előbb vagy utóbb, és sokszor egyes helyekről a diéta sem képes eltüntetni azt. Ekkor lehet bevetni olyan zsírbontó eljárásokat, amik túlmutatnak a diétán.

Zsírbontás – túl a diétán

Itt jöhetnek szóba lehetőségként a kozmetikai zsírbontó módszerek, amik általános fogyást ugyan nem okoznak, de a helyi zsírpárnákat képesek célzottan csökkenteni vagy eltüntetni. A kavitációs zsírbontás az egyik legcélzottabb zsírbontó eszköz, ami a zsírsejteket teljesen képes eltűntet. Így azok nem lesznek képesek többé új zsír raktározására. Zsírsejtjeink nem osztódnak, így ha valahonnan eltűnnek, akkor ott újak nem keletkeznek, így a zsírbontás nem csak hatékony, de tartós is lesz.

Dr. Gulyás Tamás orvos, életmód szakértő

Dr. Gulyás Tamás

orvos, életmódszakértő
Tanácsra van szükséged?
Fordulj bizalommal szakértőnkhöz!

Tel: +36 30 6303777


Szeretnél többet megtudni a kavitációs zsírbontásról? Kattints ide!>>>

 

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>