ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Zsírleszívás előtt-után

Címkék:: ,

A páciensnek számtalan dologra kell odafigyelnie zsírleszívás előtt és után is. Ezekkel az információkkal fontos tisztában lenni, hiszen a műtét sikeressége a páciens megfelelő tájékozottságán is múlik.

Korábban már beszéltünk a zsírleszívás esetleges kockázatairól, melyek között lehetnek egészségügyi, de esztétikai szövődmények is. Most azonban, bár a kockázatok így is fennállnak és már számtalan, a műtéti zsírleszívás módszerének hatásával megegyező alternatíva él a köztudatban, mint például az ultrahangos zsírleszívás, most azt fogjuk kivesézni, hogy mire kell odafigyelned a zsírleszívás előtt és után annak érdekében, hogy minél zökkenőmentesebben menjen a beavatkozás.

Zsírleszívás előtt-után

Zsírleszívás előtt-után

Most összegyűjtöttük ezeket a tudnivalókat és teendőket!

Mire számítsak zsírleszívás előtt?

 • Részt kell venni egy teljes körű kivizsgáláson (labor, EKG, stb.): ez azért fontos, hogy kiderüljön, a páciensnek van-e olyan egészségügyi problémája, ami befolyásolhatja a zsírleszívás kimenetelét. A plasztikai sebésznek nemcsak a páciens teljes kórtörténetét kell ismernie, hanem étkezési szokásait is.
 • Oda kell figyelni a menstruációs ciklusra: a műtétet úgy kell tervezni, hogy ne a menstruációs napokra essen.
 • Ajánlott mérsékelni a dohányzást: a legtöbb plasztikai sebész azt javasolja, hogy a páciens hagyja abba a dohányzást zsírleszívás előtt min. 1 héttel, ugyanis a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat, negatívan befolyásolja a sebgyógyulást, valamint gyengíti az immunrendszert is.
 • Sok folyadékot és könnyű ételeket ajánlott fogyasztani: a zsírleszívás előtti napokban érdemes ezekből minél többet fogyasztani, megspékelve C-vitaminnal, szelénnel és cinkkel.
 • Aszpirint, ginkgo bilobát kerülni kell: a zsírleszívás előtti 2 hétben ezeket kerülni kell, mert alvadásgátló hatással rendelkeznek, így műtét során fokozhatják a bevérzéseket.
Zsírleszívást követően fontos a megfelelő folyadékbevitel!

Zsírleszívást követően fontos a megfelelő folyadékbevitel!

Mire számítsak zsírleszívás után?

 • Egy éjszakát a kórházban kell tölteni: közvetlenül zsírleszívás után – ha altatásban történt –, akkor a páciensnek bent kell töltenie egy éjszakát a klinikán. Reggel távozhat, de autót még nem szabad vezetnie. Érdemes kényelmes, laza ruhát bekészítenie a páciensnek, amit távozáskor könnyen fel tud venni.
 • Vérhígítót kell alkalmazni: zsírleszívás után 5-10 napon át előírják a vérhígító injekció beadását, a mélyvénás trombózis és a tüdőembólia megelőzésére.
 • Varratszedésre és kontrollvizsgálatokra kell járni: általában egy hét múlva történik a varratszedés, addig a sebeket nem érheti víz. A kontrollvizsgálatok időpontjai általában így alakulnak: 2. nap, 7. nap, 2. hét, 4. hét, 3. hónap, 6. hónap, 1 év.
 • 4-6 hétig kompressziós ruhát kell viselni: ezt a szorító ruhátaz első 4 napban tilos levenni, az 5. napon is csak egy rövid zuhanyzás idejére. Zsírleszívás után 2-3 hétig éjjel-nappal, utána csak nappal kell hordani. A kompressziós ruha viselése azért elengedhetetlen, mert gyorsítja a gyógyulást.
 • Sokat kell pihenni: zsírleszívás után 2-3 napos pihenés javasolt, de aki teheti, maradjon otthon egy egész hétig, hiszen a műtét megterheli a szervezetet, ezért megeshet, hogy a páciens gyengébbnek, fáradékonyabbnak érzi magát a megszokottnál. A felépülés pontos időtartama mindig függ a zsírleszívás mértékétől. Zsírleszívás után 1-1,5 hónapig mindenképp kerülni kell a nehéz fizikai munkát, sportot.
 • Lesznek fájdalmak (tompa izomlázszerű, vagy égő jellegű):csak az 1. héten várhatóak,de vény nélkül kapható fájdalomcsillapító gyógyszerekkel kezelhetőek.
 • Előfordulhatnak duzzanatok, véraláfutások, kék-zöld-sárga foltok: ezek többnyire 10-14 nap alatt felszívódnak. Véraláfutásra és a heggyógyulás elősegítése érdekében speciális krémeket szoktak ajánlani. Általában 2 hét után már nincs látható nyoma a zsírleszívásnak, csak pár milliméteres heg marad. Persze több hónapnak kell eltelnie, míg a kezelt terület teljesen regenerálódik zsírleszívás után, és a végleges kontúr kialakul.
 • Kisebb bevérzés jelentkezhet: ilyen esetben száraz jegelés tanácsos,naponta 10-12-szer 15-20 percig.
 • A szolárium, napozás, szauna kerülendő: min. 2 hónapig.
 • Ajánlott odafigyelni az étrendre: vörös húsok, bab, lencse, borsó, rozskenyér – zsírleszívás után ezeket érdemes fogyasztania a páciensnek a vaspótlás miatt.
 • Javasolt igénybe venni alakformáló kezeléseket: a hegesedés folyamata miatt a bőr átmenetileg keménnyé, egyenetlenné (narancsbőrszerűvé) válhat, erre ultrahangos alakformáló vagy vákuumos masszírozó kezeléseket szoktak javasolni a műtét után néhány héttel.

Kavitációs zsírbontás zsírleszívás helyett

Akárhogyan is nézzük, a zsírleszívás egy komoly műtéti beavatkozást igényel, aminek – mint minden műtétnek – kockázatai vannak, ráadásul igen hosszú a gyógyulási fázisa is, a több százezer forintos áráról nem is beszélve. Akik nem szívesen vetik magukat kés alá vagy éppen nem engedhetik meg maguknak ezt a drága beavatkozást, számukra van még egy lehetőség. Szerencsére már létezik egy olyan kozmetikai technológia, amivel pont olyan hatást érhetünk el, mint a zsírleszívással. Ez az ultrahangos zsírbontás vagy ismertebb nevén a kavitációs szírbontás. A kavitációs zsírbontás a műtéti zsírleszíváson kívül az egyetlen olyan módszer, ami nem csak a zsírsejtek térfogatát csökkenti (mint pl. a diéta vagy sport esetén), hanem azokat ténylegesen le is bontja, tehát a zsírsejtek számát csökkenti.

A kavitációs zsírbontás során a megfelelő frekvenciájú ultrahangrezgések hatására megbomlik a zsírsejtek fala, majd tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, ahonnan a természetes salaktalanító folyamatok révén néhány nap alatt kiürül a szervezetből. Az eljárás teljesen fájdalommentes, ráadásul célzottan fogyhatunk csak a hasunkról, fenekünkről vagy éppen a combunkról. Tehát arról a területről, amivel nem vagyunk megelégedve.

A kavitációs zsírbontással célzottan fogyhatunk a hasunkról, fenekünkről, combunkról műtéti beavatkozás nélkül!

Kavitációs zsírbontás szalonban vagy inkább otthon?

Kavitációs zsírbontó kezelésre már a legtöbb szalonban, kozmetikában van lehetőség, azonban egy testrésznek a kezelése még mindig nagyon sokba kerülhet. Kezelésenként és testrészenként átlagosan 10.000 Ft. Egy testrész kúrája minimum 10 kezelést igényel, így ha több testrészt is szeretnénk kezelni, akkor már 300-400.000 forintot is elkölthetünk összességében. Ez az összeg igazából már egy kategóriába sorolható a zsírleszívással, csak éppen itt nem kerül sor műtéti beavatkozásra. Azonban létezik már egy olcsóbb, mégis ugyanolyan hatékonyságot nyújtó megoldás: a Forever Slim otthoni zsírbontó készülék. A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép a szalonokban is használt készülékekkel megegyező működési elvvel, azonos technológiával és azonos frekvenciával, tehát 40.000 Hz-el működik. Tehát ugyanolyan kezelést végezhetünk el vele, mint egy szalonban használatos professzionális géppel csak éppen diszkréten, saját otthonunkban. A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó géppel otthonunk kényelmében mindössze 10-15 kavitációs zsírbontás kezelés árának megfelelő összegért korlátlan használatot biztosítva kezelhetjük magunkat.

Ha szeretnél még többet megtudni a Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gépről, kattints ide!

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>