ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Címkék:: , ,

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza se jöjjenek. Annyiféle módszer van már ugyanis, hogy nem lehet velük lépést tartani.

A lehetőségek között az ultrahangos zsírleszívás töretlen népszerűségnek örvend, noha maga az elnevezés eredetileg nem is valódi zsírleszívásra utal. Mára az ultrahangos zsírleszívás kifejezés többféle dolgot is takar.

Legtöbbször ugyanis, amikor az ultrahangos zsírleszívás kifejezés szóba kerül, nem is valódi zsírleszívást értenek alatta. 

Ennek előzménye, hogy évekkel ezelőtt az ultrahangos zsírbontás módszere ultrahangos zsírleszívás néven vált ismertté, noha semmi köze sem volt a zsírleszíváshoz. És fordítva: a zsírleszívásnak sem volt semmi köze az ultrahanghoz. Ezért is lehetett a zsírbontást zavar nélkül zsírleszívásként emlegetni. 

Mi a köze mégis az ultrahangnak a zsírleszíváshoz?

Nos, azért nevezhették sokáig ultrahangos zsírleszívásnak az ultrahangos zsírbontást, mert eredménye teljesen megegyezik a zsírleszíváséval… csak nem jár annyi kellemetlenséggel.

Amíg ugyanis a zsírleszívás elengedhetetlen kelléke a vágás és a fájdalom, addig az ultrahangos zsírbontás mellőzi mindezeket. Mivel az eredmény ellenben ugyanaz, egy idő után az ultrahangos zsírbontás nemes egyszerűséggel ultrahangos zsírleszívás néven terjedt el a köztudatban.

Pedig nem kicsi a különbség a két módszer között.  Nézzük is meg mik ezek!

Az ultrahangos zsírleszíváshoz nincs szükség orvosi beavatkozásra.

Az ultrahangos zsírleszíváshoz nincs szükség orvosi beavatkozásra.

Ultrahangos zsírleszívás, vagyis ultrahangos zsírbontás

Az ultrahangos zsírbontás kívülről éppoly egyszerű, mint például egy hasi ultrahang vizsgálat.

A kezelendő területen egy ultrahangfejet mozgatnak, ami semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár. Az ultrahangos zsírbontás módszere több évtizedes, kipróbált módszer, mely során a megfelelő paraméterekkel bíró ultrahang rezgések felszakítják a zsírsejtek membránját, amelyek így a bennük tárolt zsírokkal együtt, bekerülnek a nyirokrendszerbe, majd a természetes salaktalanító folyamatokon keresztül távoznak.

Az ultrahangos zsírbontó kezelések mind Budapesten, mind pedig vidéki szépségszalonokban elérhetők, hiszen nem szükséges orvos jelenléte az eljáráshoz, így magánklinikára sem kell bejárni. Bővebben szeretnél megismerkedni az ultrahangos zsírleszívás, azaz az ultrahangos zsírbontás előnyeivel? Akkor kattints!

Zsírleszívás

A valódi zsírleszívás az ultrahangos zsírbontással ellentétben a szövetek mechanikus roncsolása miatt még veszélyekkel is jár, és műtéti jellegénél fogva értelemszerűen csak orvos által végezhető eljárás kivitelezhető.

A zsírleszívás során ugyanis az előre megtervezett területről az orvos egy szívókanül, illetve vákuum segítségével szívja ki a zsírt. Léteznek olyan eszközök, amik feje már ultrahangot is rejt, hogy könnyítse a szövet fellazítását – ez lehetne a valódi ultrahangos zsírleszívás – de az ultrahang ez esetekben is csak kiegészítője a mechanikus roncsoló eljárásnak. 

Ultrahangos zsírleszívás vagy műtéti zsírleszívás?

Nos, ahogy fentebb vázoltuk, az ultrahangos zsírleszívás (zsírbontás) és a műtéti zsírleszívás közötti lényegi különbség abban rejlik, hogy az ultrahangos zsírbontás nem durva beavatkozás, nem  fájdalommal, nem kell számolni felépülési idővel.

A zsírleszívás esetén ezzel szemben olyan kockázatokkal és mellékhatásokkal kell számolnod, mint a bevérzések, gyulladás, zsírembólia vagy fertőzés. Arról nem is beszélve, hogy a zsírleszívás esztétikai kockázatokkal is jár, úgymint a felületi kontúr egyenetlenség. Ezekről a mellékhatásokról részletesebben másik cikkünkben írtunk, amit itt olvashatsz el.

Érdemes azonban szót ejteni a műtéti zsírleszívás módszerét követő lábadozási időről is, hiszen a műtétet követően 7 nap után állhatsz csak munkába, de 8 hétig még kompressziós ruhát kell hordanod.

A zsírleszívás mellett hangoztatott érv az azonnali hatás, ami igaz is, de nem számol a felépülési idővel.

Gondold csak végig, hogy ultrahangos zsírleszívás, azaz ultrahangos zsírbontás esetében egy kúra 10-15 darab 45 perces kezelést foglal magába 3-4 naponta végezve. A műtéti zsírleszívás ellenben ugyan egyetlen beavatkozás során szabadít meg a nem kívánatos zsírpárnáktól, a több hónapnyi felépülésnek köszönhetően mégsem büszkélkedhetsz hamarabb  vadonatúj álomalakoddal.

Végezetül a különbségtételhez az árat is érdemes végiggondolni. A zsírleszívás jóval költségesebb, mint az ultrahangos zsírbontás. Ára ugyanis 4 tenyérnyi területen 510 – 730 000 Ft altatásban, + 80-90. 000 Ft minden további egy tenyérnyi terület. Ultrahangos zsírbontás esetében 4 tenyérnyi terület kezelése szalonban 180 000 – 285 000 forintig terjed. Otthon használatos ultrahangos zsírbontó gépet, pedig ennek az árnak a feléért is kapsz.

Ultrahangos zsírleszívás, azaz ultrahangos zsírbontás otthon?

Így van, ugyanis a technológia rohamos fejlődésének köszönhetően ez az ultrahangos zsírleszívás már otthonod kényelmében is elérhető – ráadásul a szalonokban elkért összeg töredékéért.

Az ultrahangos zsírbontás technológiájának szakértői ugyanis a technológia terén elért több évtizedes tapasztalatukat összevetve megalkották az első otthoni használatra alkalmas ultrahangos zsírbontó gépet.

Ő a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép.

Segítségével ugyanaz az eredmény érhető el, mint a szalonban elvégzett ultrahangos zsírbontás során, csak sokkal költséghatékonyabban. Hogy lehet ez? A Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép kifejezetten az otthoni használat követelményeire lett kifejlesztve, így nem tartalmaz olyan, az otthoni kezeléshez szükségtelen funkciókat, amelyek a kombinált, több millió forintos szalongépek esetén szükségesek.

kavitacio_zsirbontas_forever_slim

Egy zsírbontó kúra ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt testrészen.

Ellenben a Forever Slim ultrahngos zsírbontó gép a szalonokban is használt készülékekkel megegyező működési elvvel, azonos technológiával és azonos frekvenciával, tehát 40.000 Hz-el működik, így az általa elért eredmény is ugyanaz lesz!

Szeretnéd megtudni, pontosan mennyivel költséghatékonyabb megoldás a Forever Slim zsírbontó gép a szalonbeli társaihoz képest? Kattints ide, és cikkünkből megtudod!

Szeretnél személyesen megbizonyosodni a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép hatékonyságáról? Jelentkezz be egy díjmentes, mindenféle kötelezettség nélküli próbakezelésre!

Kérdésed van?
Vagy kipróbálnád a Forever Slim zsírbontót?

Telefonos tanácsadás vagy ajándék kezelés!

bejelentkezem

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.