ForeverSlim a médiában
Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
Fogyás jojó nélkül!

Otthoni kavitációs
zsírbontó géppel!

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Címkék:: , ,

Az ultrahangos zsírbontást (kavitációs zsírbontást) a köznyelvben gyakran ultrahangos zsírleszívásként is emlegetik. Maga a kifejezés szakmailag nem helyes, mégis nagyon találó, hiszen utal a kezelés hatékonyságára. Az „ultrahangos zsírleszívás” segítségével ugyanis végleg eltávolíthatóak a zsírsejtek, ami korábban csak a műtéti zsírleszívással volt lehetséges. Tehát az ,,ultrahangos zsírleszívás” ugyanolyan eredményt nyújt számunkra, mintha  a műtéti zsírleszívás mellett döntenénk.

Ultrahangos zsírleszívás kontra zsírleszívás

A műtéti úton történő zsírleszívás és az „ultrahangos zsírleszívás” alapjaiban különböznek egymástól. Míg zsírleszívás esetén a zsírsejteket mechanikusan távolítják el a páciensről, tehát orvos végzi el magát a beavatkozást, addig az ,,ultrahangos zsírleszívás’’ során nem kerül sor beavatkozásra, hanem maga a technológia végzi el a „zsírleszívást”.

Az ultrahangos zsírleszíváshoz nincs szükség orvosi beavatkozásra.

Az ultrahangos zsírleszíváshoz nincs szükség orvosi beavatkozásra.

Az ,,ultrahangos zsírleszívásnál” a 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám buborékokat hoz létre, melynek hatására vákuum keletkezik a zsírsejtek közötti térben, ezáltal a zsírsejtek membránja szétpattan. A zsírsejtekben lévő zsír triglycerinre és zsírsavra oszlik, majd a sejtek közötti térbe folyik. Az így felszabaduló elfolyósodott zsír és salakanyagok eltávolítását saját szervezetünk végzi el egy természetes méregtelenítő folyamat során, emiatt az eljárás teljesen kockázat- és fájdalommentes.

A műtéti zsírleszívás során viszont komoly beavatkozásra kerül sor, ráadásul a műtét után a gyógyulási folyamat több hetet vagy akár hónapot is igénybe vesz. A műtétet követően 5-10 napon át előírják vérhígító injekció beadását, varratszedésre kell menni, valamint 4-6 hétig kompressziós ruházatot kell viselni, amit az első 4 napban szigorúan tilos levenni. A műtét után előfordulhatnak duzzanatok, véraláfutások, valamint tompa izomlázszerű vagy égő jellegű fájdalmak. A következő egy évben pedig folyamatos kontrollra kell járni. Tehát összességében nem tekinthető egy túl kellemes eljárásnak, ráadásul több százezer forintba kerül egy ilyen beavatkozás, így nem csak a testünket vágja földhöz, de még a pénztárcánkat is.

Az ,,ultrahangos zsírleszívás” ahogyan korábban is említettük, ugyanolyan hatékonyan szabadít meg mindeket a zsírsejtektől, mint egy műtéti zsírleszívás, csak éppen nem szenvedünk annyit utána. 🙂  Az ,,ultrahangos zsírleszívás”, tehát eredeti nevén az ultrahangos zsírbontás, (vagy ahogyan  már egyre több helyen hívják kavitációs zsírbontás/ kavitációs zsírleszívás), során kúra szerűen kezeljük a problémás területeket addig, amíg a kívánt alakot el nem érjük. Egy kúra 10-15 db 45 perces kezelést jelent, így a műtéti zsírleszívás több hónapnyi felépüléséhez képest ez szinte semmi!

Miért tartós az ultrahangos zsírleszívás eredménye?

A műtéti zsírleszívás és az „ultrahangos zsírleszívás” közös jellemzője a tartós eredmény. Ezen a két eljáráson kívül ugyanis nem létezik olyan módszer, amely végleg eltávolítaná a zsírsejteket. Próbálkozhatunk bármilyen drasztikus fogyókúrával, vagy intenzív sportolással, a zsírsejtek ettől sosem tűnnek el testünkről, csupán térfogatuk változik meg. Ha fogyunk, akkor kisebb, ha pedig hízunk, akkor nagyobb lesz. Tulajdonképpen a zsírsejtek e tulajdonsága teremti meg a jojó-effektus kialakulásának lehetőségét. A műtéti és az „ultrahangos zsírleszívás” azonban magát a sejtet is eltünteti, így a későbbiekben az nem indulhat növekedésnek. Ráadásul, mivel a zsírsejtek nem képesek osztódni (számuk életünk során adott), az eltávolított zsírsejtek helyett újak sem keletkeznek. Tehát „ultrahangos zsírleszívással” azaz a kavitációs zsírbontással (másnéven kavitációs zsírleszívással), ugyanúgy mint a műtéti zsírleszívással a zsírvesztés nemcsak látványos, hanem tartós is. A kavitációs zsírbontásnak nagy előnye a műtéti zsírleszívással szemben, hogy orvosi beavatkozás nélkül, teljesen fájdalommentesen szabadulhatunk meg a nem kívánt zsírpárnáktól.

Kavitációs zsírbontás otthon?

A műtéti zsírleszívás és az kavitációs zsírbontás ára között jelentős a különbség. Míg egy 10-15 négyzetcentiméteres területet érintő műtéti zsírleszívás legalább 2-300.000 Ft-ba kerül, addig kavitációs zsírbontással jóval kevesebb pénzért távolíthatjuk el egész testünkről a felesleges zsírt.

kavitacio_zsirbontas_forever_slim

Egy zsírbontó kúra ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt testrészen.

A kavitációs zsírbontó kezelésre már a legtöbb szalonban, kozmetikában van lehetőség, azonban egy testrésznek a kezelése még mindig megterhelő lehet pénztárcánknak. Kezelésenként és testrészenként átlagosan 10.000 Ft-ba kerül. Egy testrész kúrája minimum 10 kezelést igényel, így ha több testrészt is szeretnénk kezelni, akkor már 200-300.000 forintot is elkölthetünk összességében. Ez az összeg igazából már egy kategóriába sorolható a zsírleszívással, csak éppen itt nem kerül sor műtéti beavatkozásra. Azonban létezik már egy olcsóbb, mégis ugyanolyan hatékonyságot nyújtó megoldás: a Forever Slim otthoni zsírbontó készülék.

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép a szalonokban is használt készülékekkel megegyező működési elvvel, azonos technológiával és azonos frekvenciával, tehát 40.000 Hz-el működik. Kavitációs zsírbontással a fogyás nemcsak tartós, hanem az otthoni készüléknek köszönhetően fájdalommentes, kényelmes és olcsó is.

A ForeverSlim kavitációs zsírbontó géppel már több ezer magyar vásárlónak, köztük számos hírességnek sikerült látványosan és tartósan lefogynia!

Forever Slim zsírbontó gép

Ha kíváncsi vagy milyen hírességeknek, milyen eredményeket sikerült elérniük a Forever Slim zsírbontó készülékkel, akkor kattints ide!

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

Kavitációs zsírbontás: hogyan fogyaszt az ultrahang?

Az emberek többségének az ultrahangról először az orvosi diagnosztikában használt ultrahang készülékek jutnak eszébe, ezért sokak számára elképzelhetetlen, hogy…

Az ultrahangos zsírbontás ára

A fogyasztószalonokban és kozmetikákban igénybe vehető kavitációs zsírbontó kezelések és bérletek árai nagyon eltérőek lehetnek, így nem árt körültekintőnek lenni,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.