ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Címkék:: , , ,

Az ultrahangos zsírbontást (kavitációs zsírbontást) a köznyelvben gyakran ultrahangos zsírleszívásként is emlegetik. Maga a kifejezés szakmailag nem helyes, mégis nagyon találó, hiszen utal a kezelés hatékonyságára.
Az „ultrahangos zsírleszívás” segítségével ugyanis végleg eltávolíthatóak a zsírsejtek, ami korábban csak a műtéti zsírleszívással volt lehetséges.
Tehát az ,,ultrahangos zsírleszívás” ugyanolyan eredményt nyújt számunkra, mintha  a műtéti zsírleszívás mellett döntenénk.

ZsírStop
Ultrahangos zsírleszívás kontra zsírleszívás

A műtéti úton történő zsírleszívás és az „ultrahangos zsírleszívás” alapjaiban különböznek egymástól. Míg zsírleszívás esetén a zsírsejteket mechanikusan távolítják el a páciensről, tehát orvos végzi el magát a beavatkozást, addig az ,,ultrahangos zsírleszívás’’ során nem kerül sor beavatkozásra, hanem maga a technológia végzi el a „zsírleszívást”.

Az ultrahangos zsírleszíváshoz nincs szükség orvosi beavatkozásra.

Az ultrahangos zsírleszíváshoz nincs szükség orvosi beavatkozásra.

Az ,,ultrahangos zsírleszívásnál” a 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám buborékokat hoz létre, melynek hatására vákuum keletkezik a zsírsejtek közötti térben, ezáltal a zsírsejtek membránja szétpattan. A zsírsejtekben lévő zsír triglycerinre és zsírsavra oszlik, majd a sejtek közötti térbe folyik.
Az így felszabaduló elfolyósodott zsír és salakanyagok eltávolítását saját szervezetünk végzi el egy természetes méregtelenítő folyamat során, emiatt az eljárás teljesen kockázat- és fájdalommentes.

Az “ultrahangos zsírleszívást” egyébként ultrahangos kavitációs zsírbontásnak nevezzük, arról pedig, hogy hogyan fogyaszt az ultrahang, még itt is írtunk.

A műtéti zsírleszívás során viszont komoly beavatkozásra kerül sor, ráadásul a műtét után a gyógyulási folyamat több hetet vagy akár hónapot is igénybe vesz. A műtétet követően 5-10 napon át előírják vérhígító injekció beadását, varratszedésre kell menni, valamint 4-6 hétig kompressziós ruházatot kell viselni, amit az első 4 napban szigorúan tilos levenni. A műtét után előfordulhatnak duzzanatok, véraláfutások, valamint tompa izomlázszerű vagy égő jellegű fájdalmak, de a zsírleszívás kockázata, szövődményei és komplikációi nem csak ebből állnak.
A következő egy évben pedig folyamatos kontrollra kell járni. Tehát összességében nem tekinthető egy túl kellemes eljárásnak, ráadásul több százezer forintba kerül egy ilyen beavatkozás, így nem csak a testünket vágja földhöz, de még a pénztárcánkat is.

Az ,,ultrahangos zsírleszívás” ahogyan korábban is említettük, ugyanolyan hatékonyan szabadít meg mindeket a zsírsejtektől, mint egy műtéti zsírleszívás, csak éppen nem szenvedünk annyit utána. 🙂  Az ,,ultrahangos zsírleszívás”, tehát eredeti nevén az ultrahangos zsírbontás, (vagy ahogyan  már egyre több helyen hívják kavitációs zsírbontás/ kavitációs zsírleszívás), során kúra szerűen kezeljük a problémás területeket addig, amíg a kívánt alakot el nem érjük.
Egy kúra 10-15 db 45 perces kezelést jelent, így a műtéti zsírleszívás több hónapnyi felépüléséhez képest ez szinte semmi!

Miért tartós az ultrahangos zsírleszívás eredménye?

A műtéti zsírleszívás és az „ultrahangos zsírleszívás” közös jellemzője a tartós eredmény. Ezen a két eljáráson kívül ugyanis nem létezik olyan módszer, amely végleg eltávolítaná a zsírsejteket.
Próbálkozhatunk bármilyen drasztikus fogyókúrával, vagy intenzív sportolással, a zsírsejtek ettől sosem tűnnek el testünkről, csupán térfogatuk változik meg. Ha fogyunk, akkor kisebb, ha pedig hízunk, akkor nagyobb lesz.
Tulajdonképpen a zsírsejtek e tulajdonsága teremti meg a jojó-effektus kialakulásának lehetőségét. A műtéti és az „ultrahangos zsírleszívás” azonban magát a sejtet is eltünteti, így a későbbiekben az nem indulhat növekedésnek. Ráadásul, mivel a zsírsejtek nem képesek osztódni (számuk életünk során adott), az eltávolított zsírsejtek helyett újak sem keletkeznek.
Tehát „ultrahangos zsírleszívással” azaz a ultrahangos zsírbontással (másnéven kavitációs zsírbontással), ugyanúgy mint a műtéti zsírleszívással a zsírvesztés nemcsak látványos, hanem tartós is. Az ultrahngos zsírbontásnak nagy előnye a műtéti zsírleszívással szemben, hogy orvosi beavatkozás nélkül, teljesen fájdalommentesen szabadulhatunk meg a nem kívánt zsírpárnáktól.

Ultrahangos zsírbontás otthon?

A műtéti zsírleszívás és az ultrahangos zsírleszívás, -zsírbontás ára között jelentős a különbség.
Míg egy 10-15 négyzetcentiméteres területet érintő műtéti zsírleszívás legalább 200-300.000 Ft-ba kerül, addig az ultrahangos  zsírbontással jóval kevesebb pénzért távolíthatjuk el egész testünkről a felesleges zsírt.

kavitacio_zsirbontas_forever_slim

Egy zsírbontó kúra ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt testrészen.

Ultrahangos zsírbontó kezelésre már a legtöbb fogyasztó szalonban lehetőség van, azonban egy testrésznek a kezelése még mindig megterhelő lehet pénztárcánknak.
Kezelésenként és testrészenként átlagosan 10.000 Ft-ba kerül. Egy testrész kúrája minimum 10 kezelést igényel, így ha több testrészt is szeretnénk kezelni, akkor már 200-300.000 forintot is elkölthetünk összességében. Ez az összeg igazából már egy kategóriába sorolható a zsírleszívással, csak éppen itt nem kerül sor műtéti beavatkozásra. Azonban létezik már egy olcsóbb, mégis ugyanolyan hatékonyságot nyújtó megoldás: a Forever Slim otthoni zsírbontó készülék.

A Forever Slim ultrahngos zsírbontó gép a szalonokban is használt készülékekkel megegyező működési elvvel, azonos technológiával és azonos frekvenciával, tehát 40.000 Hz-el működik. Ultrahangos zsírbontással a fogyás nemcsak tartós, hanem az otthoni készüléknek köszönhetően fájdalommentes, kényelmes és olcsó is.

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó géppel már több ezer magyar vásárlónak, köztük számos hírességnek sikerült látványosan és tartósan lefogynia!

Forever Slim zsírbontó gép

Ha kíváncsi vagy milyen hírességeknek, milyen eredményeket sikerült elérniük a Forever Slim zsírbontó készülékkel, akkor kattints ide!

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>