ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Az ultrahangos zsírbontás hatása

Címkék:: , ,

Az ultrahangos zsírbontás hatása alapjaiban különbözik az összes fogyasztó és alakformáló módszer hatásától. Míg más technikák többnyire csak ideig-óráig képesek csökkenteni a zsírpárnák méretét, addig az ultrahangos zsírbontás a legproblémásabb testrészeken, a hason, a combokon, a fenéken és a felkaron is tartós és célzott alakformálásra nyújt lehetőséget.

Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék a kívánt alak eléréséhez!

Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék a kívánt alak eléréséhez!

Összegyűjtöttük és röviden ismertetjük az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) legfontosabb hatásait!

1. tartós, ugyanis a kavitáció végleg lebontja a zsírsejteket!

A zsírsejtek száma életünk során adott, tehát ahány zsírsejttel születünk, annyival halunk meg. Fogyás vagy hízás esetén is csupán a zsírsejtek mérete változik: maga a sejt nem tűnik el. Ha tehát hagyományos módszerekkel (pl. diéta, sport) fogyunk, csak a zsírsejtek térfogatát csökkentjük, ami lehetőséget teremt a későbbi visszahízásra és a jojó-effektus kialakulására.

Tartós megoldást jelenthet azonban a zsírsejtek végleges eltávolítása, hiszen méretük így később nem tud növekedni, és – mivel az elpusztított zsírsejtek helyett felnőttkorban már nem keletkeznek újak – a még meglévő zsírsejtek osztódásától sem kell tartanunk.

A zsírsejtek végleges eltávolítására jelenlegi ismereteink szerint mindössze két módszer képes: a műtéti zsírleszívás és az ultrahangos zsírbontás. Utóbbit már saját magunk is elvégezhetjük, Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülékkel.

2. célzott, így közvetlenül a legproblémásabb területeket kezelhetjük.

Az ultrahangos zsírbontás közvetlenül a kezelt területen található zsírsejtekre hat. A zsírbontás helyét magunk választjuk ki, így pontosan azt a testrészünket formálhatjuk, ahol a legzavaróbbak a zsírpárnák (pl. has, belső combok, fenék).

Mindezek mellett attól sem kell tartanunk, hogy nem kívánt helyről (pl. melleinkről) fogynánk, ami diéta esetén sajnos megtörténhet.

Ultrahangos zsírbontással csökkentse a zsírsejtek számát véglegesen!

Ultrahangos zsírbontással csökkentse a zsírsejtek számát véglegesen!

3. gyors és látványos, akár már az első kezelés észrevehető változást hozhat.

Az ultrahangos zsírbontás a zsírsejtek számát azonnal csökkenti a kezelt területen. Az elfolyósodott zsír a zsírbontást követő napokban a természetes salaktalanító folyamatok során ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek eltűnését már az első kezelés után is simább bőr, és körfogat-csökkenés jelezheti, egy teljes kúra (legalább 10-15, vagy ennél több kezelés Én a 20-30-at nem írnám, mert kicsit riasztó) pedig ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt testrészen. A fogyás üteme természetesen egyéni adottságoktól (pl. zsírszövet típusa, BMI) is függ.

4. teljesen fájdalommentes, a kezelés alatt csak melegséget lehet érezni.

Ultrahangos zsírbontáshoz nincs szükség szúrásra, vagy vágásra: az alakformálás kizárólag speciális ultrahangrezgések segítségével történik. A kavitáció során érezhető hőhatást ezek a rezgések váltják ki azáltal, hogy mozgásba hozzák a zsírsejteket. A sejtek intenzív rezgése következtében termelődő hő beindítja a zsírbontás folyamatát és – a nyirokkeringést fokozva – a lebontott zsír elszállítását is segíti. A kezelést sosem érezzük túl melegnek, ugyanis a Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék kezelőfejét saját hőérzetünk alapján mozgatjuk.

5. éhezés és diéta nélkül is hatásos.

Mivel az ultrahangos zsírbontás nem a zsírsejtek méretét csökkenti, hanem eltávolítja azokat, a kezelt területen fogyókúra nélkül is látványos eredményt érhetünk el. Mindezek ellenére ultrahangos zsírbontás mellett is ajánlott kerülni a túlzott zsír és szénhidrátfogyasztást, hiszen ennek hatása a még nem kezelt területeken meglátszódhat.

6. a narancsbőrre is hat.

A narancsbőrt a bőr alatti zsírsejtekben felhalmozódott méreganyagok okozzák. Mivel ultrahangos zsírbontás során ezeket a zsírsejteket eltávolítjuk, a kezelés hatására a narancsbőr is eltűnik.

7. csak a zsírsejtek tűnnek el, az izomzat mérete nem csökken.

Drasztikus fogyókúra során nem csupán a zsírpárnák tűnnek el, hanem az izomtömeg is kisebb lesz. Ilyenkor – bár a mérleg nagyobb súlycsökkenést mutat – a zsírvesztés nem olyan látványos. Az ultrahangos zsírbontás azonban kizárólag a zsírsejtekre hat, az izmok méretét nem csökkenti, így a változás centiméterekben is mérhető.

Az otthoni ultrahangos zsírbontás hatása

Korábban csak kozmetikákban és fogyasztószalonokban végeztek kavitációs kezeléseket, most azonban Magyarországra is megérkezett az első otthoni ultrahangos zsírbontó készülék, a Forever Slim. Ennek használatával már otthonunkban, saját magunknak is elvégezhetjük a zsírbontást, ugyanolyan technológiával (kavitáció), mint amilyet a kozmetikákban is alkalmaznak.

Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék

Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék

Ismerje meg a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr kezelő készüléket!

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>