ForeverSlim a médiában
Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
Fogyás jojó nélkül!

Otthoni kavitációs
zsírbontó géppel!

Kavitációs zsírbontás: kuponnal vagy kupon nélkül?

Címkék:: , ,

Bár a kavitációs zsírbontás nem túl régi módszer, annyira innovatív és hatékony, hogy sokan hallottak már róla. A kavitációs zsírbontás teljes egészében eltávolítja a zsírsejteket, így az adott területen a zsírfölösleg később sem tér vissza. Éppen ezért rengetegen szeretnék kipróbálni, lehetőleg minél olcsóbban. Például kupon segítségével.

Hogyan próbáljuk ki a kavitációs zsírbontást?

Mivel ez a módszer nem kifejezetten olcsó, sokan azt gondolják, hogy kiváló lehetőség a kipróbálásra, ha kuponos oldalakon vásárolnak kavitációs zsírbontó kezelésre szóló kupont. Természetesen előfordulhat, hogy ilyen módon tényleg pénzt takaríthatunk meg, de mielőtt belevágunk, érdemes néhány dologra odafigyelni.

Ha szeretnénk elkerülni a kellemetlenségeket, amelyeket a kuponra vásárolt kavitációs zsírbontás kezelés során élhetünk át, érdemes a kupon megvásárlása előtt felhívni a szalont és tájékozódni arról, hogyan viszonyulnak a kuponos vendégekhez.

Melyek a kavitációs zsírbontásra szóló kupon előnyei?

A kuponos szolgáltatások általában azt szeretnék bemutatni, hogy a kezelés nem kényelmetlen, nem fájdalmas, azt lehet kipróbálni, hogy a kavitációs zsírbontás kezelés hogyan zajlik, milyen érzés stb. Így tesztelhetjük, hogy tetszik-e a kinézett szalon, jól meg tudjuk-e közelíteni, szimpatikus-e a kozmetikus és hajlandóak vagyunk-e majd hónapokig heti rendszerességgel oda járni.

Kavitációs zsírbontás: kuponnal vagy kupon nélkül?

Kavitációs zsírbontás: kuponnal vagy kupon nélkül?

Mi lehet a kavitációs zsírbontásra szóló kupon hátránya?

A kavitációs zsírbontás kezelésre szóló kupon gyakran rövidebb kezelésekre szól, mint a normál árlista alapján kérhető kezelés. Mivel ezt valóban próbának szánják, nem érdemes ilyen kezelésekre építeni a teljes kúra menetét.

Gyakran előfordul, hogy a kuponos bérletek, amelyek kavitációs zsírbontásra szólnak, olyan rövid határidőt adnak a felhasználásra, amely miatt a kuponkészlet vagy a vendég időbeosztása, vagy a két kavitációs zsírbontás kezelés között javasolt méregtelenítési idő (minimum 4 nap) miatt kihasználhatatlanná válik. Nem ritka az sem, hogy a kuponosoknak csak számukra kényelmetlen időpontokat hajlandóak felajánlani.

Arra is akad példa, hogy a kuponok nagy népszerűsége miatt tömegesen érkeznek a vendégek, és színvonal alatti körülmények között, egymás mellett, futószalagon szolgálják ki őket. Ez egy kavitációs zsírbontás kezelés során, ahol az embernek a takargatnivalóját kell éppen feltárnia, nagyon kellemetlen lehet…

Mindezek mellett azt se feledjük, hogy a kavitációs zsírbontás kúra nem 3-4 alkalomból áll, ahány alkalomra a kuponok általában szólnak! A megfelelő eredményhez minimum 10-15 kavitációs zsírbontás szükséges, amelyeket a kuponos kezeléseket követően már teljes áron kell megvásárolni. Kupon vásárlása előtt tehát érdemes tájékozódni, hogy az adott szalonban teljes áron mennyibe kerülnek és milyen hosszúak a kavitációs zsírbontás kezelések.

Mennyibe kerül a kavitációs zsírbontás?

Egy kavitációs zsírbontás kezelés ára függhet a kezelés hosszától, a kezelendő testtájtól illetve ezek számától, valamint attól, hogy fővárosi vagy vidéki szalonban kívánjuk elvégeztetni. Az előbbi jellemzően 15 és 20 ezer forint között mozog, míg az utóbbi 10 és 20 ezer forint közöttire tehető. Az egyes kavitációs zsírbontás alkalmak árai csökkenthetőek, ha több (5 vagy 10) alkalmas bérletet vásárolunk. Tehát egy 10-15 alkalmas kavitációs zsírbontás kúra testtájanként 100.000 – 300.000 Ft lehet.

Egy otthoni kavitációs zsírbontó készülék költséghatékony és diszkrét alternatívát nyújt

Egy otthoni kavitációs zsírbontó készülék költséghatékony és diszkrét alternatívát nyújt

Mennyibe kerül, ha saját készülékkel végzem a kavitációs zsírbontást?

Az otthoni használatra kifejlesztett Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék ára 140-150.000 Ft körül mozog. A gép használatához csak UH zselét kell venni, amely párszáz forint és hosszú ideig elegendő. A megvásárolt készüléket annyiszor használhatjuk és annyi ideig, ameddig csak akarjuk. Sőt többen is használhatják felváltva, ezért akár rokonokkal/barátokkal közösen is megvásárolható a készülék, így sokkal gazdaságosabb!

A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készülék árát és hatásait ide kattintva ismerheted meg >>

Nagy Enikő

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

Kavitációs zsírbontás: hogyan fogyaszt az ultrahang?

Az emberek többségének az ultrahangról először az orvosi diagnosztikában használt ultrahang készülékek jutnak eszébe, ezért sokak számára elképzelhetetlen, hogy…

Az ultrahangos zsírbontás ára

A fogyasztószalonokban és kozmetikákban igénybe vehető kavitációs zsírbontó kezelések és bérletek árai nagyon eltérőek lehetnek, így nem árt körültekintőnek lenni,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.