ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Hogyan tünteti el a kavitációs zsírbontás a zsírsejteket?

Címkék:: , ,

A kavitációs zsírbontás, vagy más néven ultrahangos zsírbontás egyedülállósága abban rejlik, hogy más alakformáló és fogyasztó módszerekkel ellentétben

VÉGLEG ELTÜNTETI A MAKACS ZSÍRSEJTEKET,

 NINCS VISSZAHÍZÁS azaz viszlát jojó effektus

Ismerős gondolom a helyzet amikor elsőként fogyitablettákkal majd később valamilyen szigorú diétával vagy hónapokig tartó, intenzív edzésprogrammal sikerül is lefogyni, azonban amint egy kicsit elengedjük magunkat, a nehezen leadott kilók visszakúsznak, és ez az életkor előrehaladtával egyre rosszabb.Ennek nem feltétlenül a lustaság vagy a mohóság az oka. A szervezet hormon- és idegrendszere ugyanis úgy szabályozza a testsúlyt, mint a termosztát a szoba hőmérsékletét. A fogyókúrát, azaz a csökkentett energia bevitelt a szervezetünk hiányállapotként éli meg, s amint tud, és újra táplálékhoz jut, rögtön tartalékolni kezd. Ennek következtében van, aki csak az eredeti testsúlyát szedi vissza, más viszont akár a leadott testsúly többszörösével is gyarapodhat.

 Ha a hagyományos módszerekkel szeretnéd makacs zsírpárnáidat eltüntetni ott a visszahízás veszélye mindig meglesz hiszen ilyenkor a zsírsejtjeid csak zsugorodnak, de nem tűnnek el. Tehát amint felhagysz a sportolással vagy diétával, a sejtek újra növekedésnek indulnak, így pikk-pakk „visszamásznak” rád a kilók. Ez a jól ismert jojó-effektus.

Bármilyen meglepő tehát de a tabletták, diéták, fogyókúrák

 nem tüntetik el a zsírsejteket csak átmenetileg csökkentik a térfogatukat!

ForeverSlim kavitációs zsírbontás fogyás

A TITOK a zsírsejtek számának csökkentésében rejlik

Hogy hosszú évek alatt nem sikerült végleges megoldást találnunk a makacs zsírpárnákra és a narancsbőrre ennek tudományos magyarázata, hogy adott számú zsírsejttel születünk, mely felnőtt korban már nem változik, csak azok térfogata nő vagy csökken, ha fogyunk, vagy hízunk.
A fogyókúrák, diéták, a különféle méregtelenítő és fogyasztó kezelések, a rendszeres edzések kivétel nélkül mind csak a zsírsejtek térfogatát csökkentik, ha azonban nem vigyázunk, oda az erőfeszítéseink eredményeként elért súlyveszteség, és az álom, hogy végleg lefogyjunk, szertefoszlik: az átmeneti javulás után, a visszahízás lehetősége mindig fennáll.

A biztos és tartós megoldás kulcsa abban rejlik, hogy a zsírsejtek számát csökkentjük.
Erre jelenleg két módszer áll rendelkezésünkre: a zsírleszívás és az ultrahangos vagy más néven kavitációs zsírbontás. Előbbit bizonyára nem kell bemutatnunk, utóbbi viszont sokak számára még ismeretlen lehet. Az ultrahangos zsírbontás a zsírleszívás sokkal hatékonyabb és fájdalommentes alternatívája. Olyan területeken is hatásos, ahol más módszerek csődöt mondtak. Hatékonyságára utalva – ultrahangos zsírleszívásként is szoktak emlegetni.

A ultrahangos vagy más néven kavitációs  zsírbontás a kavitációnak nevezett fizikai jelenség (40.000 Hz-es fókuszált ultrahangrezgések)  elvén működik: az ultrahang hullám hatására mikro méretű vákuum buborékok keletkeznek, melyek megrepesztik a zsírsejtek falát, így azok elpusztulnak. Tartalmuk a nyirok- és vérkeringésbe jut, ahol feldolgozásra kerül, és a veséken keresztül (vizelet formájában) távozik a szervezetből

Az ultrahangos kavitációs szalonkezelések mellett már 7 éve létezik egy otthoni ultrahangos, kavitációs zsírbontó készülék is, a Forever Slim, mely azonos elven (kavitáció), azonos frekvencián (40.000 Hz), azonos hatásfokkal működik, mint a szalongépek.
Előnye, hogy a kezeléseket otthon, kényelmes körülmények között lehet elvégezni. S minderről senkinek sem kell tudnia – karcsúságunk titkát megtarthatjuk magunknak.

Milyen hatásai vannak a kavitációs zsírbontásnak?

 1. narancsbőr csökkenése, eltűnése (2-3 illetve 5-10 kezelés után)
 2. látványos és mérhető körméret-csökkenés (kb.4-8 kezelés után)
 3. ruhaméret csökkenése 1-2 számmal (legalább 10-15 kezelés után)

Az, hogy a kavitációs zsírbontás hatása milyen gyorsan jelentkezik, több tényezőtől függhet. Sok múlik például azon, hogy egyszerre hány testrészt illetve mekkora területet kezelsz és betartod-e a folyadékfogyasztással kapcsolatos szabályt (min. 2-3 liter víz/nap). Emellett az egyéni adottságok (pl. zsírszövet típusa, állapota) és életmódi tényezők is befolyásolhatják az eredmény gyorsaságát. Tehát van, aki már pár alkalom után látványosan karcsúsodik a kezelt területen, másnak viszont több alkalomra lehet szüksége.

Mit biztosít a Forever Slim?

1. Tartós alakformálást, jojó-effektus nélkül.

– A zsírsejt eltűnik a kezelt területen, és később sem keletkezik helyette ott új.

2. Célzott, helyi zsírbontást.

Kizárólag a kezelt területen hat, így pontosan onnan fogysz, ahonnan szeretnél. Sem az arcod sem a melled nem fog eltűnni csak a pocakod combod vagy popsid mérete fog csökkenni.

3. Fájdalommentes kezelést.

– A zsírbontás alatt csak melegséget érzel.

4. Éhezés nélküli alakformálást.

– Nem kell koplalnod! Elég, ha rengeteg vizet iszol.

5. Biztonságos kezelést.

– Nem alakulnak ki szövődmények és szinte bárki használhatja.

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

Tulajdonképpen minden nőnek és férfinak, aki alakjával, vagy bizonyos testrészeivel elégedetlen. Használhatják nagyobb súlyfelesleggel küzdő csalódott fogyókúrázók épp úgy, mint modellek vagy sportolók, akik szeretnének még néhány centit lefaragni egyes területekről. A kavitációs zsírbontás a legjobb választás mindazoknak, akik a kritikus testrészeken megtelepedett zsírpárnáikat eddig semmilyen módszerrel nem tudták eltávolítani. Kiváló megoldás szülés utáni súlyfelesleg eltüntetésére, változó korban megjelenő alakproblémák orvoslására, valamint az ülőmunka okozta „úszógumi” felszámolására.

Miért olcsóbb a  Forever Slim zsírbontó, mint szalonban járni?

Mert a Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készülékkel pontosan ugyanazt a hatékonyságot érheted el, mint amint a drága fogyasztószalonokban, csakhogy sokkal olcsóbban! Ráadásul a kezelés nem borítja fel a napirendedet, hiszen nem kell szalonba menned. Ha a szégyenlősebbek közé tartozol, azt is értékelni fogod, hogy az otthoni kezelést senki másnak nem kell végignéznie.

Most lássuk, mennyit spórolhatsz otthoni kavitációs zsírbontó kezeléssel! Ahhoz, hogy kavitációs zsírbontással ruhaméret-csökkenést érj el, területenként legalább 10-15 kezelés szükséges. Ennek ára szalonokban átlagosan 10.000 Ft. Tehát 150.000 Ft-ot fizethetsz néhány tenyérnyi felület karcsúsításáért! Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készülékkel ennél kevesebb pénzért az egész testedet kezelheted; annyiszor, ahányszor csak akarod. Ráadásul a gépet közben bárki más is használhatja a családban!

És végül, ne feledd!
A szalonokban végzett kavitációs zsírbontó kezelésekkel azonos hatékonyságot a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék azonos működési elve (kavitáció), azonos technológiája (fókuszált ultrahang), és azonos frekvenciája (40.000 Hz) garantálja!

Mit nyújt a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék?

 • A szalonokban végzett kavitációval megegyező hatékonyságot.
 • Kényelmes és rugalmas otthoni kezelést.
 • Éhezés és fájdalom nélküli alakformálást.
 • Tartós, jojó-effektus nélküli eredményt.
 • Célzott, helyi zsírbontást.
 • Nagyméretű kezelőfejének köszönhetően maximális hatékonyságot!
 • Garantáltan biztonságos kezelést.
 • Egyszeri befektetéssel korlátlan használatot

A Forever Slim már 7 éve bizonyítja eredményességét!

Az elégedett vásárlók táborához már több ezer nő és férfi csatlakozott. Sőt, több sztár is hatalmas sikerrel használta a Forever Slim ultrahangos zsírbontó és narancsbőr-kezelő készüléket. Ennyi ember nem tévedhet!

Sztárok, akik a Forever Slimet választották:

PIKALI GERDA, SZÍNMŰVÉSZNŐ: „Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán megelégedve. A Forever Slimmel már az első kezelésnél határozottan éreztem, hogy a belső combom valamelyest feszesebb lett, az ötödik kezelés után pedig boldogan vettem észre, hogy vékonyabb is lett.”Pikali Gerda
BENCSIK TAMARA, ÉNEKESNŐ: „Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel, hisz’ edzőként magam is órákat tartok másoknak, sajnos azért én is látok magamon olyan helyeket, főként fenék tájékon, ahol tudok mit változtatni, javítani, esetleg feszesíteni. Ez a gép valóban segít.”Bencsik Tamara

Érdekel a Forever Slim? Kattints és tudj meg többet róla! >>

További tapasztalatok>>>

Inkább megvásárolnád a gépet? Ide kattintva megrendelheted! >>

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontás vagy fogyókúra?

Tudtad, hogy a “zsírbontás” és a “fogyókúra” két teljesen különböző dolog? Ha nem, akkor könnyen lehet, hogy ez lényegesen…

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>