ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Hogyan fogyaszt a fogyasztógép?

Címkék:: , ,

Sokan szeretnének álomalakot, amit persze nem könnyű elérni, hiszen még a magazinok címlapján feszítő hölgyek és urak is sok esetben csak számítógépes utómunkálatok után néznek úgy ki, mint amit végső eredményként látunk. Ha reálisan nézed a dolgot, akkor ezzel Te is tisztában vagy. De azt is tudnod kell, hogy ettől függetlenül nem reménytelen a helyzeted. Vannak már hatékony módszerek arra, hogy elérhesd azt az alakot, amire már régóta vágysz!

Fogyás és a kellemetlen következmények

A fogyás nem könnyű dolog, legfőképpen akkor, ha azt a megszokott életmódunk mellett szeretnénk elérni, hiszen legtöbb esetben pont az életmódunk az, ami elvezetett oda, hogy felismerjük a helyzetet, hogy igenis itt az ideje, hogy valamit cselekednünk kell.

A fogyás mindenképpen kellemetlen következményekkel kell, hogy járjon?

Ha már valaha fogyókúráztál életedben, akkor biztosan tudod, hogy a makacs zsírpárnáktól az estek többségében szinte kínszenvedés megszabadulni. Kipróbálsz ezernyi praktikát és módszert, amiből rengeteg egyáltalán nem válik be, végül találsz egy-két hatásos módszert, ami tényleg segít. Ezekkel sikerül is lassacskán elkezdeni leadni a kilókat, de akkor szembesülsz azzal, hogy bizony nem csak onnan fogysz ahonnan Te szeretnél. És ugye nem olyan jó dolog, hogy ha a csípődről szeretnél fogyni, vagy épp a térded körüli zsírtöbblet zavar, de a cicid lesz kisebb a fogyókúra hatására, igaz?

Fogyás és fogyás közt is van különbség!

Alapvető probléma, hogy ha diétával vagy sporttal akarsz megszabadulni a plusz kilóktól, akkor sosem fogsz tudni csak egy adott területről fogyni, hanem mindig több területről fog elindulni a fogyás. Ráadásul ezekkel a fogyókúrás módszerekkel magától a zsírsejtektől sosem fogsz tudni megszabadulni. Ugyanis a sporttal és megfelelő étkezéssel a testünkben lévő zsírsejtek méretének csökkenését fogjuk tudni elérni, a zsírsejtek száma azonban nem fog változni.

Arról nem is beszélve, hogy a diéta és sport esetén pont emiatt, hogy csak a zsírsejtek mérete változik, mindig fenn fog állni a visszahízás esélye. Sok fogyókúrázó esik bele abba a hibába, hogy abbahagyja a diétát és bizony a kilók csak úgy szaladnak vissza. Legrosszabb esetben még több jön vissza, mint a fogyókúra előtt. Éppen ezért ha valóban hatásos és tartós fogyást szeretnél elérni, ráadásul kimondottan csak egy-egy területtel van problémád, akkor olyan módszerhez kell folyamodnod, amivel célzottan tudod a fogyást elérni.

Fogyás célzottan?

Erre sokáig csak egyetlen módszer volt alkalmas, mégpedig a zsírleszívás, ami azonban egy komoly orvosi beavatkozást igényel. A zsírleszívás során bőrmetszéseket ejtenek és egy merev végű szívóval összetörik és kiszívják a zsírt az adott területről. Ez egy igen traumatikus eljárás ami bevérzést, fájdalmat és felépülési időt is maga után von, nem beszélve az érzéstelenítés és a beavatkozás lehetséges szövődményeiről. Összességében elmondhatjuk, hogy egy elég drasztikus eljárás, ami jócskán megterheli a szervezetet. Korábban tehát csak a plasztikai műtét és a zsírleszívás voltak az egyedüli eszközök a zsír célzott eltüntetésére. De nyugodj meg, a zsírleszíváson kívül van még egy módszer, amivel célzottan csak a problémás területekről fogyhatsz le. Na, de mi ez a módszer?

Én csak a hasamról akarok fogyni! Lehetséges?

Fogyás fogyasztógéppel?

Furcsán hangzik, de igen! Azonban nem kell megijedni a fogyasztógép kifejezéstől. Nem arról van szó, hogy van egy gép és abba bele kell ülnöd, ami majd lefogyaszt. 🙂 Fogyasztógép alatt egy kis készülékre gondolj, ami a beleépített technológia segítségével segít megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól. A fogyasztógéppel vagyis a kavitációs zsírbontó géppel onnan tudsz fogyni, amelyik területeddel nem vagy megelégedve. Ha a pocakod a probléma, akkor onnan, ha a combod vastagabb, akkor onnan fogyhatsz. A fogyás ugyanis már szó szerint értendő, hiszen valóban a megcélzott zsírtöbblet szó szerinti eltüntetéséről van szó. Az eltüntetést pedig valóban eltüntetésként értsd. Ellentétben a diétákkal és sporttal, ahol csak a zsírsejtek méretét tudod csökkenteni, a kavitációs zsírbontó géppel magát a zsírsejtet tünteted el. Gépi fogyasztással, vagyis a kavitációs zsírbontó géppel, a megcélzott területen a zsírsejtek elpusztulnak, a belőlük kikerülő zsír pedig elszállítódik, így a hatás véglegesnek mondható, hiszen ezek a sejtek nem tudnak osztódni. Tehát a későbbiekben a visszahízás veszélyétől sem kell tartanod, hiszen nem lesz meg a zsírsejted, ami növekedhetne.

Gépi fogyás, avagy kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás tehát fájdalmas műtéti beavatkozás nélkül tudja ugyanazt az eredményt nyújtani neked, mint amit a zsírleszívás. A tartós, célzott fogyást. A kavitációs zsírbontó gép segítségével eltüntetheted a felesleges zsírt a combodról, a fenekedről vagy akár a hasadról, anélkül, hogy például a cicid mérete csökkenne. Kavitációs zsírbontó kezelést sokáig csak szalonokban lehetett elérni, azonban már van otthoni használatra kifejlesztett kavitációs zsírbontó gép, mégpedig a Forever Slim kavitációs zsírbontógép, ami ugyanazzal a technológiával, tehát ugyanazzal a hatékonysággal dolgozik, mint egy szalonban használatos gép. Csak éppen ez rendelkezésedre áll otthonodban, így akkor kezelheted magadat, akikor időd éppen engedi. Akár tv nézés közben. 🙂

Dr. Gulyás Tamás

Szeretnéd megtudni, hogy milyen hírességek fogytak már a Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel? Akkor kattints ide!

 

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>