ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Forever Slim Kavitációs Zsírbontó Gép

A Forever Slim egy kompakt kivitelezésű ultrahangos, kavitációs zsírbontó készülék, amely a szépségklinikákon és fogyasztó szalonokban nagy sikerrel alkalmazott zsírbontó technológia otthoni használatát teszi lehetővé.

Makacs zsírpárnák a hasadon, combodon, popsidon?

Végre szeretnél visszahízás nélkül fogyni?

Se időd, se pénzed a drága szalonkezelésekre? Akkor jó helyen jársz, ugyanis…

7 év alatt már tízezrek fogytak otthonukban, diszkréten
a Forever Slim kavitációs zsírbontóval!

forever-slim-akcio

kavitacios-zsirbontas-foreverslim

Célzott fogyás a problémás területekről– visszahízás nélkül!

A Forever Slim otthoni zsírbontó készülék segítségével

pipatartósan, visszahízás nélkül fogyhatszkavitacios zsirbontas-ara

A Forever Slim zsírbontó nem a zsírsejtek méretét csökkenti, mint pl. a fogyókúra vagy a sport, hanem az ultrahangos zsírbontás során létrejött kavitációval  végleg eltávolítja a zsírsejteket a zsírleszívással megegyező módon a kezelt területről. Ezzel gátat vet a későbbi visszahízásnak, azaz a jojó-szindrómának, mert az eltávolított zsírsejtek helyet újak nem jönnek létre hiszen a zsírsejtjeink életünk során adott számúak vagyis nem szaporodnak.

pipacélzottan a legmakacsabb zsírpárnáidat és a narancsbőrödet is eltüntetheted

A készülék helyi zsírbontást végez, tehát pontosan onnan fogyaszt, ahol használjuk. Így könnyen eltüntethetjük a zavaró zsírpárnákat a combról, hasról, fenékről, karról, csípőről és hátról, ám elkerülhetjük a mellméret csökkenését vagy az arcbőr megnyúlását, amely a fogyókúrák gyakori velejárója.

pipa

látványos, centiméterekben is mérhető fogyást érhetsz el

A Forever Slim zsírbontóval már néhány kezeléstől teljesen eltűnik a narancsbőröd és 1 kavitációs zsírbontó kúra (10 -15 kezelés) után pedig látványos, minimum 1 ruhaméret-csökkenést érhetsz el a kezelt területen. Ez a módszer (a koplalással ellentétben) az izomtömeget nem csökkenti, tehát a körméret-csökkenés kizárólag a zsírvesztésnek köszönhető!

fpipaájdalom és éhezés nélkül formálhatod alakodat

A Forever Slim használata semmiféle fájdalommal nem jár, csupán kellemes melegséget érzünk a kezelt területen. Ráadásul koplalnunk sem kell, hiszen a kavitációs zsírbontás e nélkül is gyors és látványos eredményt nyújt!

saját géppel időt és pénzt takarítasz meg!pipa

A Forever Slim ultrahangos, kavitációs zsírbontó alkalmazása otthonod kényelmében is kivitelezhető, így nem kell a munka, család mellett plusz köröket futnod, nem beszélve arról, hogy a szalonokban végzett kezelések töredékéért vásárolhatod meg.

kavitacios-zsirbonto-keszulek

zsírstop
Kavitációs zsírbontás otthon, az exkluzív szalonok minőségével

A kavitációs zsírbontás technológiáját melyet szépségcentrumokban már több évtizede használnak építették be  Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékbe. A Forever Slim egyedülálló módon több mint 7 éve van jelen az otthoni zsírbontásban és  eredményességét a professzionális készülékekkel megegyező hatékonyság, vagyis az 

 • azonos működési elv (kavitáció)
 • azonos technológia (fókuszált ultrahang)
 • azonos frekvencia (40.000Hz) és
 • személyre szabott kezelés (állítható kezelési idő és intenzitás) garantálja!

Forever Slim eredmények

„3,5 hónap alatt a fenekem 21 centivel, a csípőm 17 centivel, a derekam 20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig 20 kg-mal lett kevesebb. […] Nagyon megérte a befektetést.” C. Barbara, 41 éves

Pikali Gerda színésznő a Forever Slimről
Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal, illetve a combommal nem voltam igazán megelégedve. A Forever Slimmel már az első kezelésnél határozottan éreztem, hogy a belső combom valamelyest feszesebb lett, az ötödik kezelés után pedig boldogan vettem észre, hogy vékonyabb is lett.

forever-slim-akcio


Így lesz olcsóbb, kényelmesebb, diszkrétebb a kavitációs zsírbontás!

Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékkel a fogyasztószalonok professzionális technológiáját saját otthonunkban élvezhetjük, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek – magas költségek, időpont-egyeztetés, napirendünk felborítása és szégyenérzet – nélkül! Az otthoni zsírbontás

 • olcsó, hiszen a megvásárolt gépet korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk.
 • diszkrét, ugyanis a kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk.
 • kényelmes, mert bármikor végezhetjük, amikor épp ráérünk (akár tévézés közben is).

„Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogy nem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni…”Anry-Soós Éva, a Joy magazin volt főszerkesztője.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

A Forever Slim bekerült a legizgalmasabb és leginnovatívabb elektromos szépítő készülékek közé az októberi Marie Claire magazinban!

Heti 45 perc az álomalakért -zsirstop

Így van! Heti 45 perc a saját otthonodban, mindennemű éhezés és önsanyargatás nélkül. De hogy kell elképzelni egy zsírbontó kezelést?

Nos, a saját Forever Slim zsírbontó géped esetén a kúrát saját időbeosztásodra és igényeidre szabva végezheted el. Ehhez pedig mindössze négy szabályra kell emlékezned: 

 1. Mint minden ultrahangos (pl terhességi ultrahang) kavitációs eljáráshoz itt is ultrahang gélt kell használnod az ultrahangrezgések továbbításához. Ne aggódj egy 500 ml -es gél csak 530  Ft és 1 testrészed kúrájához is csak összesen 2 db ra lesz szükséged. Bővebben itt.
 2. A kezelések alkalmanként 45 percesek legyenek!
 3. Két zsírbontás között tartsunk legalább 4 nap (de inkább egy hét) szünetet!
 4. A kezelések közben  igyunk minél több vizet!

A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gép használata pedig rendkívül egyszerű, ahogy az alábbi videóból is kitűnik:

Részletesebb útmutatót igényelsz a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép használatához? Akkor figyelmedbe ajánljuk alábbi oldalunkat.

TIPP A GYORSABB EREDMÉNYÉRT: Még gyorsabban és látványosabban szeretnéd elérni a kívánt eredményt? Ebben az esetben a teljes kezelési időt (45 perc) fordítsd egyetlen 4 tenyérnyi területre. Kezeld rendszeresen ezt a területet a vágyott eredmény eléréséig vagy 10-15 alkalommal. (Természetesen ez egyéni adottságoktól is függ, ám a 1 kavitációs zsírbontás kúra már minimum 1 ruhaméret-csökkenést eredményez a kezelt területen.)

Kavitációs zsírbontás otthon

A Forever Slimmel korlátlan zsírbontó kezelést végezhetsz szinte az egész testeden, ezért a szalonokhoz képest nagyon gazdaságos.

Expressz keringésfokozó hatás! zsírstop

A lebontott zsír kiürülését gyorsíthatjuk, ha a kezelés közben és után Forever Slim 2in1 feszesítő gélt is használunk.

Részletfizetési lehetőség!

A hitelkonstrukció részleteiről ügyfélszolgálatunknál érdeklődhetsz! Tel.: 06 30 6303 777

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép hatékonyságát garantálja:

 • Professzionális, az esztétikai és fogyasztó szalonokban is alkalmazott kavitációs technológia
 • ISO 13485 MDClass gyártói minősítés
 • CE minősítés
 • 1 év teljes körű garancia
 • Több tízezer elégedett vásárló
 • Ingyenes tesztelés lehetősége
 • Részletes,magyar nyelvű használati útmutató
 • Ingyenes orvosi szaktanácsadás, életmód-tanácsadás

Te is szívesen tesztelnéd az otthoni kavitációs zsírbontó gépet?

Gyere el hozzánk, és győződj meg személyesen a Forever Slim készülék hatékonyságáról!

Vásárlóink véleménye, eredménye

,,Az 5. kezelésen vagyok túl, a derékbőségem 7 cm-rel, a csípőbőségem pedig 6 cm-rel csökkent. A hasi zsírpárnák szemmel láthatóan kisebbek lettek” Pintérné, Vecsés, 52 éves

„Derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A hasam feszesebb és kisebb lett, jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben!” F. Beáta, 53 éves

Forever Slim vélemény

“Végre ki merek menni a strandra, csodálatos érzés! És még egy pozitív mellékhatás amit nem vártam, néhány korábban túl szűk nadrágom végre ismét rám jött! 🙂 […] Egy dolgot bánok, hogy nem találtam már rá sokkal korábban erre a csodamasinára!” H. Ági, Budapest

„A zsír látványosan csökkent, a bőröm már nem lóg annyira és a textúrája is sokkal jobb! Valóban könnyedén és koplalás nélkül változhatunk látványosan!” R. Krisztina, 40 éves

Már használod a ForeverSlimet? Küldd el nekünk te is a sikersztoridat emailben! Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek.

Tesztelt hatékonyság!

A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készüléket számos híresség, sztár, blogger tesztelte, hatékonynak találta és ajánlja!

A Forever Slim készüléket a Kiskegyed munkatársa, Tóth Tímea is tesztelte,,A harmadik etap utáni napon a farmerom mintha nem feszült volna annyira rajtam. (Ezt azért írom így, mert magam sem akartam elhinni, hogy megtörténhet!) A nyolcadik alkalom után pedig – ha nem is lötyögött – de szinte már tökéletesen állt a nadrágom!” Tóth Tímea, Kiskegyed.hu

,,CélzotBíró Ica Forever Slimtan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk. Tehát pontosan ott hat, ahol az évek múltával az esetleges edzések és diéta ellenére is kialakulnak a makacs zsírpárnák.” Bíró Ica

hazi-patika-forever-slim-teszt

,,Nagyjából egy hónap alatt egy ruhaméretet fogytam, de a bőröm is feszesebb, simább lett. Olyan helyekről is sikerült fogynom, amelyekről korábban egyáltalán nem sikerült lefaragnom a zsírpárnákat” Huták Judit, a HáziPatika újságírója

Miért éri meg saját Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet vásárolnod?

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép ugyan egyszerre nagyobb kiadást jelent, azonban általa a szalonárak töredékéért végezhetsz el korlátlan számú kezelést az egész testeden, ráadásul rajtad kívül más is használhatja – így még költségkímélő is. Mindemellett működési elve és technológiája megegyezik a szalongépekével, így teljesen biztonságos.

A Forever Slim-mel NEM KELL…

kimozdulnod otthonról

utazással számolnod

mások előtt levetkőznöd

kellemetlenül érezned magad

testrészekként százezreket kell fizetned

másokhoz alkalmazkodnod.

Kavitációs Zsírbontás ára 2019-ben-szalonokban

Az alábbiakban  ismertetjük a kavitációs zsírbontó kezelések árait, méghozzá a friss, 2019-ben ismert magyarországi adatok alapján! Bővebben itt olvashatsz róla >>>
1 kúra = minimum 10 kezelés/terület: 60 000 – 190 000 Ft
1 kúra (10 kezelés) 3 területen (pl. has felül és alul, csípő): 180 000 – 570 000 Ft

Végre elbúcsúznál a makacs zsírpárnáktól?
A Forever Slim tényleg segít, ha

pipacélzottan a problémás területekről akarsz fogyni -has, csípő, kar, comb, fenék –

végre visszahízás nélkül akarsz fogyni pipa

pipasaját készülékkel idő és költséghatékonyan akarsz fogyni

forever slim kavitációs zsírbontó gép

A Forever Slim már 7 éve, elégedett vásárlók és tesztelők ezreivel bizonyít!

.

Szerezd meg a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet!

Csapj le most az Őszi akcióra, nehogy lemaradj!

fogyaszto-gepek-hasi-zsirbontas

A Forever Slim ára

137.800 Ft helyett okt. 16-ig 

.8.100 Ft árkedvezménnyel
& ajándékokkal 

129.700 Ft

p2

-8.100 Ft Árkedvezmény

p2

1.AJÁNDÉK: 2 db UH gél

p2

2.AJÁNDÉK: INGYENES, 1 napos szállítás

Az ajándék ingyenes szállítás munkanapokra,  bármely magyarországi címre vonatkozik! Az ajándék 2 db UH gélt a csomag automatikusan tartalmazni fogja.  Az akció más kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze!

zsírstop
Fogyás mellett a bőrödet is feszesíteni szeretnéd?

Örömmel értesítünk, hogy ügyfeleink sok éves kérésére tudunk megoldást biztosítani azzal, hogy létrehoztunk két csomagot, melyek komplex megoldást nyújtanak, nem csak a fogyásra, de a 40 éves kor felett megjelenő bőrmegereszkedés (karon térd környékén, combon) megoldására is, bőrfeszesítésre! Tudjuk, hogy az idő fontos tényező, így az a nagyszerű hírünk, hogy ezt a két fajta kezelés párhuzamosan is végezhető.

Miért is van szükség bőrfeszesítésre 40 éves kor fölött?

Azért, mert a bőr kollagén termelésének csökkenésével a makacs zsírpárnák mellett a bőr meglazulása és megereszkedése a legfőbb probléma 40 felett, ami a menopauza környékén drasztikusan felgyorsul. Ehhez még hozzájárulnak az öröklött tényezők és genetikai adottságok, vagyis ha a szüleid, nagyszüleid bőre lazább volt, ha hamarabb és erősebben ráncosodtak, sajnos akkor ez Téged is érinthet. Ha melled a pubertás során csíkosodott, ha terhesség során hasad “megrepedt”, vagy nehezebben húzódott vissza, akkor bőröd szerkezete lazább, így számíthatsz rá, hogy hamarabb és gyorsabban fog bőröd megereszkedni. A hosszabb ideje kipárnázott bőr pedig genetikai hajlam nélkül is megnyúlik. Ilyenkor csupán a zsír lefaragása a bőröd tekintetében nem fogja az áhított eredményt meghozni.

Ezt a kavitációs fogyasztó kezelés nem oldja meg, mivel a célzott fogyás céljából a zsírszövetet, bőrfeszesítés céljából pedig a kollagént kell megcélozni és ehhez más technológia szükséges.

Jó hír, hogy a rádiófrekvenciás kollagén stimuláció, pont a kollagén termelés helyreállítását éri el és így adja vissza a bőr tartását.

A komplex megoldást nyújtó csomagok részeként a Forever Slim mellé kétféle bőrfeszesítő készülék  közül választhatsz!

p2A Forever Slim ,,kisebbik testvére” a Forever Beauty, ami kicsi, kompakt kézbesimuló formájú,  vezeték nélküli bőrfeszesítő gép.  Kialakítása révén kezelheted vele magad hastól lefelé bárhol. Az arc a nyak vagy a dekoltázs nem kezelhető vele.

p2A Forever Slim ,,nagyobbik testvére” a Forever Skin Face and Body PRO, melynek a nevéből is jól látható, hogy ez egy professzionálisabb, erősebb, vezetékes változat. Cserélhető kezelőfejének köszönhetően kezelhető vele a test bármely területe, beleértve az arc, a nyak és a dekoltázs területei is.

Csomagban olcsóbb! Válassz kedvezményes Forever Slim csomagjaink közül! 

Forever Slim zsírbontó

+ Bőrfeszesítő

csomag

(+50.010 Ft)

p2Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

p2Forever Slim ultrahang gél (500ml)

p2Forever Beauty 4TECH testfeszesítő gép

p2Forever Beauty Plus kontakt gél (500ml)

fsa2

+AJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás

.

Míg a Forever Slim a fogyásban segít, a Forever Beauty a rugalmasságát vesztett bőr ellen támad. Nagyon megnyúlt bőrt ugyan nem tudsz vele helyrehozni, de legtöbbeknek nem is ez a problémája. Szuperül feszesíti bőrödet, és még a kavitációval felszabadított salakanyagok ürülését is segíti. Arc és toka kezelésére nem alkalmas azonban hastól lefelé bárhol alkalmazhatod.

A Forever Slim zsírbontó gép eredeti ára 132.900 Ft. A Forever Beauty 4TECH gép eredeti ára: 69.900 Ft. A Forever Beauty Plus gél ára 3.990 Ft. Az 1 db Forever Slim ultrahang gél ára 530 Ft.Az ajándék szállítás értéke 1.090 Ft,  amely munkanapokra, bármely magyarországi címre érvényes! 

A csomag ára:

027.510 Ft kedvezménnyel

207.320 Ft helyett 179.810 Ft

Forever Slim zsírbontó

+ Ránctalanító & Bőrfeszesítő

Prémium csomag

(+102.900 Ft)

p2Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

p22 db Forever Slim ultrahang gél (500ml)

p2Forever Skin  Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép

p2Forever Skin Aktivátor gél arcra (150ml)

p2

Forever Skin Aktivátor gél testre (250ml)

fsa2

+AJÁNDÉK:INGYENES 1 napos szállítás

Míg a Forever Slim a fogyásban segít, a prémium Forever Skin Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép a megnyúlt bőrt veszi célba a test összes területén. Professzionális kialakításának köszönhetően használhatod arcod ráncainak, megereszkedett arcbőröd, tokád kezelésére éppúgy, ahogyan tested bármely területének bőrfeszesítésére. A Forever Skin a szépségszalonokban található gépekkel megegyező teljesítménnyel van felvértezve, így a két géppel együtt egy komplett szépségszalont vihetsz magaddal otthonodba.

A Forever Slim zsírbontó gép eredeti ára 132.900 Ft. A Forever Skin Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép eredeti ára: 139.900 Ft. A Forever Skin Aktivátor gél arcra 150 ml ára 1.590 Ft, a 250 ml ára 2.890 Ft.  A Forever Slim UH gél ára 530 Ft/db. Az ajándék szállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre érvényes! 

A csomag ára:

045.640 Ft kedvezménnyel

278.340 Ft helyett 232.700 Ft

Kérdésed van? Segítségre van szükséged? Hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat!
+3
630 63 03 777
Online megrendelést ide kattintva adhatsz le.

forever-slim-zsirbonto

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.