ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Forever Slim videók

Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép: Így használd!

Végre úgy döntöttél, hogy búcsút mondasz a makacs zsírpárnáktól, de egyszer s mindenkorra? Visszahízás nélkül fogynál a hasadról, fenekedről, combjaidról, vagy akár a felkarodról? Úgy érzed, eljött az idő, hogy ne haszontalan diétákra és önsanyargató edzéstervekre pazarold az időd és energiádat, de nem akarsz drága szalonkezelésekre járni a család és a munka mellett?

Mit mondhatnánk, remek választás volt a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép.

Ebben a videóból pedig most megtudhatod, hogyan kell használnod saját Forever Slim kavitációs zsírbontó gépedet, hogy igazán hatékony legyen a kezelés!

Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép: Még a szalonna is ledobta tőle fölös zsírpárnáit!

Talán kicsit túlzásokba estünk, de szerettük volna megmutatni, milyen nagyszerű dolgokra termett a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépünk.

Mi sem mutatja meg ezt jobban, mint ez a videó, melyben orvosszakértőnk, Dr. Gulyás Tamás bemutatja, mi történik egy darab zsírszalonnával, ha végrehajtunk rajta egy kezelést a Forever Slim ultrahangos zsírbontó géppel. 

Annyit már előre elmondunk, hogy azóta remekül áll rajta a bikini.

Kavitációs zsírbontás a Több, mint TestŐr műsorában

Tartós alakformálás szakértőnk a “Több, mint TestŐr” műsorában mutatta meg, hogyan kell elképzelni a kavitációs zsírbontást a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó géppel.

A Forever Slim ultrahangos kavitációs gép segítségével ugyanis diszkréten, otthonod kényelmében tudsz megszabadulni a makacs zsírpárnáktól, így nem kell munka és a család mellett még a szigorú szépségszaloni napirendhez alkalmazkodni – hiszen itt Te vagy a fontos!

Otthoni kavitációs zsírbontás során kedvenc sorozatod nézése mellett el tudod végezni a kezeléseket, és így egyetlen kúra alatt (ami 15 alkalom) akár egy teljes ruhaméretet is fogyhatsz.

 

Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép Takács Nóra “Hogyan legyek jó nő?” c. műsorában

Amikor egy olyan szépségszakértő érdeklődik ez iránt az egyedülálló technológia iránt, mint Takács Nóra, onnan tudhatjuk, hogy ott egy valóban hatékony megoldással van dolgunk.

Volt szerencsénk ugyanis megmutatni mit tud a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép a méltán ismert “Hogyan legyek jó nő?” egyik adásában, a TV2 Mokka című műsorában.

A videóból megtudhatod, hogyan lehet például a hasadat még 3 gyerkőc után is megszabadítani a felesleges zsírpárnáktól egy 15 alkalmas kúra alkalmával, otthonod kényelmében, mindenféle szalonba rohangálás és visszahízás nélkül.

Kavitációs zsírbontás (ultrahangos zsírbontás) otthon: Mire figyelj oda?

Mire kell odafigyelned, ha a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gépet beszerezve, otthonod kényelmében szabadulnál meg a felesleges kilóktól?

Ne aggódj, nem kell nagy ördöngösségekre gondolni, orvosszakértőnk, Dr. Gulyás Tamás ebben a rövid videóban azonban most megosztja Veled, hogy hogyan tudod fokozni a kavitációs zsírbontás hatékonyságát egyszerűen.

Ultrahangos zsírbontás a Forever Slim géppel: Hogyan fogyaszt?

Remek kérdés.

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép, más néven kavitációs zsírbontó gép már több tízezer embert szabadított meg a zsírpárnáitól. De mégis hogy? Hogyan működik a gép? Milyen jelenségnek köszönheti azt a hatást az ultrahangos zsírbontáson kívül, amivel visszahízás nélkül eltünteti a zsírt?

Az ultrahangos zsírbontás mellett ugyanis joggal hívják kavitációs zsírbontásnak ezt a technológiát – ugyanis az ultrahang ez esetben alkalmazott frekvenciáján a kavitáció jelensége lép fel, ami lehetővé teszi, hogy a zsírsejteket egyenesen eltüntetve az elért fogyás végre a visszahízás lehetősége nélkül történjen meg.

Ne aggódj, bővebben a kérdésre ebben a videóban orvosszakértőnk adja meg a választ.

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.