ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Mi az a narancsbőr vagy más néven cellulit?

Címkék:: , ,

A hölgyek 90 %-át érinti a narancsbőr, de a férfiaknál is előfordul, bár náluk jóval kisebb arányban. Ennek oka, hogy egyrészt különbözik a két nem kötőszövetének jellege, másrészt a női szervezet eleve több folyadékot képes tárolni.

Narancsbőr kialakulása

A cellulit a bőr alsó rétegében, a bőraljában felszaporodó zsírszövet hatására jön létre. Ez a réteg nem csak zsírt, hanem sávosan elhelyezkedő, merev kötőszöveti elemeket is tartalmaz. Ezt a vázszerkezet nem változik, így, ha benne a zsír és folyadék felhalmozódik, a bőrön apró behúzódások, göröngyök keletkeznek. Ráadásul ez a szerkezet egy idő után meg is keményedik, és ténylegesen elkezd emlékeztetni egy narancshéjra. Alkati, genetikusan öröklött jellemzőnk, hogy hol szaporodik fel több zsír a szervezetünkben. Normális esetben, mikor még nem rendelkezünk felesleggel, a zsír egy vékony, egyenletes rétegben terül el test szerte a bőrünk alatt. A zsírpárnák megjelenésekor azonban egyes helyeken a kelleténél több zsír rakódik le. Valójában az említett helyeken eleve több zsírsejt található, és ez okozza a hízási hajlamot. A zsírsejtek nem osztódnak, számuk az egyes területeken meghatározott.

A narancsbőr a legtöbb nő életét megkeseríti

A narancsbőr a legtöbb nő életét megkeseríti

Vannak területek, ahol több zsírsejt van, így ott hamarabb halmozódik fel többlet, ilyen gyakori területek a combok, a fenék, a mellek és a has. Nem csak az elhízott embereknek lehet narancsbőre, egy kis felesleg is létrehozhatja az említett képet a stabil kötőszöveti váz jelenléte miatt. A narancsbőrös területeken tehát több zsírsejt van, melyek több zsírt tartalmaznak, és be vannak szorulva a merev kötőszöveti elemek közé.

Ennek a kötőszöveti szerkezetnek a merevsége öröklötten meghatározott, tehát, ha a genetikai hajlam megvan, bárkin létrejöhet a narancsbőr.

A narancsbőr eltüntetése

A narancsbőrt különböző krémekkel, masszázsokkal, kozmetikai kezelésekkel lehet célzottan kezelni. A narancsbőr kezelését célzó módszerek közül csak az lehet hatékony, mely a zsírsejtek számát képes csökkenteni. A zsírleszívás ugyan elvileg ilyen, de mégsem jelent megoldást, mivel nem a narancsbőrt okozó felszíni zsírréteget szívják le, hanem a mélyebb zsírrétegeket, a narancsbőr nem tűnik el, a műtét után gyakran tapasztalhatók bőregyenetlenségek.

Ultrahangos zsírbontással a narancsbőr ellen

Az ultrahangos zsírbontás az egyetlen kozmetikai kezelés, ami kés nélkül, biztonságosan és fájdalommentesen képes a zsírsejtek számát csökkenteni. Az ultrahangos zsírbontás, narancsbőr elleni kezelés mind kozmetikákban, mind Forever Slim otthoni ultrahangos géppel megvalósítható, a fő különbség az, hogy jóval olcsóbb saját ultrahangos készüléket vásárolni, mivel a szépségszalonokban egy-egy 10 alkalmas kúra csak egy testrészre korlátozódik, viszont saját ultrahangos géppel tetszőleges hosszúságú kúra során bármely testrészünket kezelhetjük, sőt, akár kölcsön is adhatjuk a készüléket.

A Forever Slim megszabadít az ádáz narancsbőrtől

A Forever Slim megszabadít az ádáz narancsbőrtől

Diétával, mozgással és más narancsbőr elleni kozmetikai kezelésekkel is sokat tehetünk a narancsbőr ellen, de ne felejtsük, hogy ezekkel a zsírsejtek számát csökkenteni nem tudjuk, maximum térfogatukat csökkenthetjük. A narancsbőr elleni kozmetikai kezelések kúraszerűen nagyon sokat javíthatnak a narancsbőr állapotán, bár költségesek, időigényesek, és nem feltétlenül fájdalommentesek. A bőrbe dörzsölhető narancsbőr elleni krémek, zselék inkább csak keringésjavítással rendelkeznek, tehát direkt zsírbontó hatásuk korlátozott, de más módszerek kiegészítésére alkalmasak a keringés és a nyirokkeringés fokozása által.

Dr. Gulyás Tamás orvos, életmód szakértő

Dr. Gulyás Tamás

orvos, életmódszakértő
ForeverSlim.hu

Tanácsra van szükséged?
Fordulj bizalommal szakértőnkhöz!

Tel: +36 30 6303 777

Végre szabadulnál a makacs zsírpárnáktól és narancsbőrtől, de nem tudsz profi kezelésekre járni? Érj el látványos eredményt otthon, a Forever Slim készülékkel! 

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

A ForeverSlimet 1 napon belül

INGYEN KISZÁLLÍTJUK!

forever slim kavitacios zsirbonto gep-megrendelo gomb

Szeretnél többet megtudni a készülékről vásárlás előtt? Kattints ide és olvasd el a Forever Slim részletes ismertetőjét, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat!

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontás vagy fogyókúra?

Tudtad, hogy a “zsírbontás” és a “fogyókúra” két teljesen különböző dolog? Ha nem, akkor könnyen lehet, hogy ez lényegesen…

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>