ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Kavitációs zsírbontó gép – Forever Slim (ZsirStop.hu) média megjelenések

Mi sem bizonyítja jobban a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép hatékonyságát, mint az a több tízezer elégedett vásárló, akik bizalmukat fektették a kavitációs zsírbontó gépbe és sikeresen le is fogytak általa az általuk problémásnak tartott testrészeikről. Az ő tapasztalataikról erre az oldalra kattintva olvashatsz még. A továbbiakban azonban megmutatjuk hol találkozhattál eddig velünk és hogy milyen hírességek fogytak már le a Forever Slimmel!

Sztárok, akik velünk fogytak

Büszkék vagyunk arra, hogy a Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel olyan művészek és sztárok hozták magukat formába vagy őrizték meg alakjukat a mindennapi rohanásban, mint Bencsik Tamara, Pikali Gerda, Debreczeni Zita vagy Weisz Fanni.

A Forever Slim megjelenései újságokban

Egyik legnagyobb örömünk látni, hogy olyan kedvenc újságjainkban láthatjuk viszont a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet, mint – a teljesség igénye nélkül – a Marie Claire vagy a Glamour magazin.

Általuk olyan csodás nőkhöz szólhatunk, akiknek fontos a megjelenésük, ám a mai rohanó életmódjuk nem engedi, hogy folytonos szalonkezelésekre és edzésekre járjanak. A Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel azonban nem kell kompromisszumot kötniük.

Nem kell ugyanis a család és a munka egyensúlyozása mellett még mással is foglalkoznod – bőven elég, ha otthonod kényelmében, kedvenc sorozatod mellett fogysz a Forever Slimmel.

A Forever Slim online is számos helyen megjelent már

És ha már kedvenc újságjainkról van szó, nem mehetünk el szó nélkül az olyan média megjelenések előtt sem, amelyek az online térben találhatók meg – akár a Cosmopolitan, akár a Femina oldalairól van szó, és még sorolhatnánk.

Forever Slim vélemények bloggerektől

A tehetséges véleményvezérek és szépségápolás kedvelők online térnyerésével minket is boldoggá tesz a tény, hogy sokan közülük szintén örömmel próbálják ki a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet.

Érdemes szemügyre venni remek platformjaikat, melyek megannyi inspirációt fognak nyújtani Neked a mindennapok során, és amelyeken megannyi pozitív visszajelzést és véleményt olvashatsz a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépről is.

Ahol még találkozhattál a Forever Slim kavitációs zsírbontóval

Végül, de nem utolsó sorban, könnyen lehet, hogy nem kedvenc újságod vagy online magazinod hasábján, hanem éppen munkába menet, a buszra várva találkoztál velünk és a Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel.

Talán pont egy ilyen találkozás alkalmával jegyezted fel weboldalunk címét, esetleg a Forever Slim nevét, majd jutottál el ide, hogy jobban megismerkedhess otthoni kavitációs zsírbontó gépünkkel.

Akárhogy is, reméljük Te is legalább annyi örömöt és sikerélményt fogsz majd felfedezni a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépben, mint eddigi vásárlóink és tesztelőink.

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.