ForeverSlim a médiában
Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
Fogyás jojó nélkül!

Otthoni kavitációs
zsírbontó géppel!

Mikor nem fogyaszt a mozgás?

Gyakran halljuk, hogy a mozgás nem fogyaszt, mert azzal jóval kevesebb kalóriát lehet elégetni, mint a diétával megszorítani. Sokan azzal érvelnek, hogy lótnak-futnak például a gyerek után, vagy gyalogolnak rendszeresen, esetleg dolgoznak a kertben egész nap, mégsem fogynak.

A jelenséget még az is tetézi, hogy vannak szakértők, akik a rendszeres sétát javasolják a diéta kiegészítésére a fogyni vágyóknak… Mi az igazság?

A fogyás titka: a kritikus minimum

Az igazság a kritikus minimum mennyiség fogalmában rejlik. Ha el akarunk tolni egy autót, megfelelő erőkifejtésre van szükség, mielőtt az megindul. Így van ez a fogyással is. Szögezzük le, a mozgás képes fogyasztani. A mozgásban ráadásul nem az a fontos, hogy kalóriákat éget el, hanem az, hogy a zsír bontását beindító anyagcsere-folyamatokat aktivál.

Az intenzív mozgás beindítja a zsírbontást

A megfelelő intenzitású mozgás beindítja a zsírbontást

Minden izom rendelkezik energiaraktárakkal, glikogén formájában. Amíg ezt el nem égette, nincs szüksége külső energiaforrásra. Ha viszont felélte a raktárait, cukorra van szüksége. Ez az az igény, ami anyagcsere folyamatokat indít be a cukor mozgósítása, illetve ennek érdekében a zsírbontás irányába. Ebben a fázisban az izomsejtek a cukor első számú felhasználói és a zsírsejtek cukorfelvétele átmenetileg blokkolva van.

Fogyás házimunkával: miért nem jó módszer?

A kis intenzitású mozgással nemcsak az a baj, hogy kevés energiát éget el, hanem a szervezet anyagcseréjét is csak rövid időre (1-2 órára) pörgeti fel, ellentétben az intenzívebb mozgásformákkal, amelyek sokkal rövidebb idejű alkalmazást követően is 6-12 órára képesek egy fokozottabb zsírbontó anyagcsere-állapotot előidézni.

nem fogyaszt a házimunka

A kis intenzitású mozgás kevés energiát éget el

Persze ne becsüljük le a kisebb intenzitású mozgásnak az értékét sem, hiszen a keringésjavító, a közérzetet támogató, és az immunrendszer működést kiegyensúlyozó hatás minden mozgásformától elvitathatatlan.

A zsírégető mozgás titka

A kritikus minimum tehát az a terhelés, amely az izmot már megfelelő mennyiségű energia elégetésére ösztönzi. A kulcs tehát nem a mozgásforma fajtájában rejlik, hanem abban, hogy az adott forma megfelelő intenzitású legyen. Ez érvényes lehet egy izomcsoportra, ami az adott izom intenzív terhelését jelenti (pl. hasizom gyakorlat), de érvényes lehet a szervezetet érő összterhelésre is.

A megfelelő terhelést a pulzusszám mérésével tudjuk kontrollálni. Ez a különböző kardio típusú edzéseknek az alapja. Ennek részletezése nem kapcsolódik szorosan a cikkünkhöz, a lényeg mégis az, hogy a megfelelő terhelés mérője a percenkénti szívverések számának emelkedése.

fogyás zsírégetés

A pulzusszám mérésével kontrollálni kell a terhelést

Tehát megválaszolva a bevezetőben feltett kérdést, a séta is fogyaszthat, ha megfelelő intenzitású (pl.: elég gyors, lejtőn felfelé stb.).

A megfelelő intenzitás azért érdekes, mert a zsír nem feltétlenül onnan fog eltűnni, ahol az izom dolgozik. A zsír eloszlását és elbomlási folyamatát sokkal inkább az öröklött tényezők, az egyéni testalkat, illetve hormonális mintázat határozza meg. Az izomcsoportok dolgoztatásával történő alakformálás eleve az egész szervezetet érintő, már csökkent zsírtartalom mellett nyer értelmet.

Fogyás hatékonyan!

Sokaknak az igazi problémája nem az, hogy túlsúlyosak, hanem az, hogy egyes helyeken zavaróbb zsírpárnájuk van, mint máshol. A másik probléma pedig az, hogy ha fogyni kezdenek, előbb onnan tűnik el a zsír, ahonnan éppenséggel nem szeretnék (pl. a mellméretük csökken).

kavitációs zsírbontás alakformálás otthon

Célzott alakformálásra kavitációs zsírbontást is érdemes bevetni

Ilyen esetekben igenis van létjogosultsága az ultrahangos alakformálásnak. Sőt erre alkalmasabb leginkább. Sokan úgy tekintenek a kavitációs zsírbontásra, mint a lusták fogyasztóeljárására, pedig erről szó sincs. Nem véletlenül hívják a módszert ultrahangos alakformálásnak, hiszen célja az alakformálás. Segítségével onnan tüntethető el a zsírpárna, ahol mindig makacsul ottmarad akár öröklött, akár hormonális okok miatt.

Dr. Gulyás Tamás orvos, életmód szakértő

Dr. Gulyás Tamás

orvos, életmódszakértő
ForeverSlim.hu

Tanácsra van szükséged?
Fordulj bizalommal szakértőnkhöz!

Tel: 30/6303-777

 

 

Végre szabadulnál a makacs zsírpárnáktól és narancsbőrtől, de nem szeretnél kezelésekre járni? Érj el látványos eredményt otthon, a Forever Slim készülékkel! 

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

A ForeverSlimet 1 napon belül

INGYEN KISZÁLLÍTJUK!

forever slim kavitacios zsirbonto gep-megrendelo gomb

Szeretnél többet megtudni a készülékről vásárlás előtt? Kattints ide és olvasd el a Forever Slim részletes ismertetőjét, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat!

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

Kavitációs zsírbontás: hogyan fogyaszt az ultrahang?

Az emberek többségének az ultrahangról először az orvosi diagnosztikában használt ultrahang készülékek jutnak eszébe, ezért sokak számára elképzelhetetlen, hogy…

Az ultrahangos zsírbontás ára

A fogyasztószalonokban és kozmetikákban igénybe vehető kavitációs zsírbontó kezelések és bérletek árai nagyon eltérőek lehetnek, így nem árt körültekintőnek lenni,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.