ForeverSlim a médiában
Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
Fogyás jojó nélkül!

Otthoni kavitációs
zsírbontó géppel!

Miért nem fogysz a diétától?

Miért van az, hogy míg egyesek rengeteget fogynak már attól is, hogy elhagyják az étrendjükből a kenyeret illetve a tésztákat, másokról ettől egy deka felesleg sem megy le? Mit tehetsz, hogy végre fogyj is? Rögtön kiderül Dr. Gulyás Tamás orvos-szakértőnk cikkéből!

A fogyás nem pusztán a bevitt és leadandó kalóriák párharcán múlik. A zsírfelhalmozódásban szerepe van az anyagcsere-folyamatok különbözőségeinek. Tudjuk, hogy mindenkinek egyedi ujjlenyomata van. Máshogy nézünk ki, mások az arcvonásaink, más az alakunk, más illatokra gerjedünk. Hogy gondolhatnánk, hogy az egyéni különbségek csak a külsőnkre vonatkoznak?

Nem megy a fogyásUgyanúgy, ahogy nem jó mindenkire ugyanaz a szabású ruha (és most nem a méretre utalok), hogy lehetne mindenki számára alkalmas ugyanaz az étrend?

Miért nem jók az általános diéták?

Egyedi belső különbségeink ugyanúgy egyéni megoldásokat követelnek, mint a külsők. Ennek felismerése nem újkeletű. Már az 1900-as évek közepe óta foglalkoznak vele, mégis újra és újra beveszik a tömegek az „egy sémát mindenkire” üzeneteket. Egyedi különbségeink egyik legszembetűnőbb eleme az anyagcsere különbözősége. Ez nem véletlenül, hanem evolúciósan alakult így.

Diéta anyagcseretípus szerint

Ott ahol az étel állandóan rendelkezésre állt, az embereknek nem volt szüksége raktározásra. Anyagcseréjük nem volt gyors, emésztésük lassú, hiszen nem az volt a cél, hogy azonnal raktározzanak. Ez a típus a szénhidrát típus, hiszen fő táplálékai az állandóan rendelkezésre álló szénhidrátok.

Nem is bírják a megterhelő étkezéseket és a zsíros, húsos étkek nagy tömegét. Ellenben sokszor kell enniük egy nap folyamán.

Ha állatokhoz akarjuk őket hasonlítani, ők lehetnének például a legelő antilopok. Erre a típusra jobban jellemző a fokozott lelki izgalom, a szervezet állandó készültsége. A zerge vagy antilop is állandóan a veszélyre figyel.

Fogyás anyagcseretípus szerint

A szénhidrát típust leginkább a legelő antilopokhoz hasonlíthatnánk.
Ők nem bírják a nehéz ételeket, ám akár napi 5x is esznek.

A másik véglet a hideg, fagyos éghajlat kibírásához, vadászathoz szokott népcsoportok anyagcseréje. Ők szakaszosan jutottak táplálékhoz. Ha ettek, azt gyorsan fel kellett dolgozni, el kellett raktározni. Az ilyen anyagcserét hordozzák a fehérje-zsír típusú emberek.

Nekik nem muszáj sokszor, még 3-szor sem enni. Bírják, ha jól bezabálnak. Nem telítődnek el, de nem is laknak jól egy kis salátával. Ez a ragadozó típus, a farkas vagy az oroszlán. Ők nem olyan stresszesek, idegrendszerükre a nyugalom jellemző, hisz nincs mitől tartaniuk.

Fogyás anyagcseretípus szerint

A zsír-fehérje típust ragadozó állatokhoz hasonlíthatjuk.
Nekik kevesebb étkezés is elég, de nem laknak jól egy kis salátával.

Ismerd a szükségleteidet !

A fenti anyagcsere és idegrendszeri tulajdonságok keveredhetnek. Lehet valaki stresszes, de gyors anyagcseréjű és fordítva. A lényeg mégis az, hogy különbözik a szénhidrát, zsír és fehérje szükségletünk. Ennek meghatározása pedig nagyon fontos a diéta szempontjából. Az emberek egy részének működni a fog a zsír megszorítása. Másoknak a szénhidrátok lecsökkentése.

A fehér mérgeket (cukor, finomított liszt stb.) persze mindenkinek kerülnie kell, de ez alapvető, hiszen az mindenkinek megzavarja az anyagcseréjét és inzulin háztartását, hosszú távon pedig az inzulinra való érzékenységet is.

fehér méreg: cukor

A finomított szénhidrátokat mindkét típusnak kerülnie kell!

Így lesz hatékonyabb a fogyás

A szénhidrát és fehérje-zsír típus nem különül el élesen egymástól. A két véglet között számos köztes állapot létezik. Inkább egy skálát kell elképzelnünk, amin mindenki elhelyezkedik valahol. Ráadásul, bár van egy öröklött beállítottságunk, azt befolyásolhatják a külső körülmények, a testmozgás vagy testedzés, illetve a lelkiállapot is.

Ha tehát figyelembe veszed a saját igényeidet, sokkal sikeresebb lehetsz egy fogyókúra során, sőt egészségi állapotod alakításában is. Kíváncsi vagy az egyéni anyagcseretípusodra? Ez az egyszerűsített kérdőív segít neked az indulásban!

Fogyj anyagcseretípusod szerint!

Szeretnéd tudni, hogy a te anyagcseretípusod esetén milyen étrend és diéta működhet jól? Ebben a cikkben választ kapsz a kérdésre!

Dr. Gulyás Tamás orvos, életmód szakértő

Dr. Gulyás Tamás

orvos, életmódszakértő
ForeverSlim.hu

Tanácsra van szükséged?
Fordulj bizalommal szakértőnkhöz!

Tel: 30/6303-777

info@foreverslim.hu
Végre szabadulnál a makacs zsírpárnáktól és narancsbőrtől, de nem szeretnél kezelésekre járni? Érj el látványos eredményt otthon, a Forever Slim készülékkel! 

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

A ForeverSlimet 1 napon belül

INGYEN KISZÁLLÍTJUK!

forever slim kavitacios zsirbonto gep-megrendelo gomb

Szeretnél többet megtudni a készülékről vásárlás előtt? Kattints ide és olvasd el a Forever Slim részletes ismertetőjét, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat!

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

Kavitációs zsírbontás: hogyan fogyaszt az ultrahang?

Az emberek többségének az ultrahangról először az orvosi diagnosztikában használt ultrahang készülékek jutnak eszébe, ezért sokak számára elképzelhetetlen, hogy…

Az ultrahangos zsírbontás ára

A fogyasztószalonokban és kozmetikákban igénybe vehető kavitációs zsírbontó kezelések és bérletek árai nagyon eltérőek lehetnek, így nem árt körültekintőnek lenni,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.