ForeverSlim a médiában
Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
Fogyás jojó nélkül!

Otthoni kavitációs
zsírbontó géppel!

Kavitációs zsírbontás férfiaknak – sörhas eltávolítása

A bőr alatti zsír – amely a makacs zsírpárnák fő okozója – nemcsak a nőket borítja ki. Számtalan férfi küzd olyan problémával, mint pl. a diétára fittyet hányó sörpocak, az edzésnek ellenálló férfi mell, vagy a hát vonalát elcsúfító plusz centik.

Jó hír, hogy a kavitációs zsírbontás férfiaknak is segíthet! Sőt, manapság már otthon, saját géppel is végezhető, így azok a férfiak is bátran használhatják, akik forgalmas szalonok helyett inkább diszktét megoldást keresnek.

A Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel nemcsak nők, hanem férfiak is formálhatják alakjukat!

Sörhas, és ami mögötte van…

A zsírnak két fajtája létezik. Az egyik a bőr alatti zsír, amely párnácskák formájában kívülről is jól látszik. Ez okozza például a sörhasat is. A másik a zsigeri (szervi) zsír, ami a belek előtt helyezkedik el és körülveszi a belső szerveket. Utóbbi akár normál alkatú embereken is szinte észrevétlenül (kívülről nem látható módon) felhalmozódhat.

Míg a bőr alatti zsír jellemzően a makacs zsírpárnák és esztétikai problémák forrása, a zsigeri zsír egészségügyi szempontból kockázatos.

Hasi zsír eltüntetése

A zsírpárna inkább esztétikai, a zsigeri szír egészségügyi szempontból problémás

Miért makacsabbak a látható zsírpárnák?

Jó hír, hogy a zsigeri zsír aktívabb szövet, így jól reagál a diétára és a testedzésre. Azonban a bőr alatti zsírról sem szabad megfeledkezni, hiszen ez az, ami látványosabb. Természetesen a bőr alatti zsír sem egy élettelen zsírcafat, annak is megvannak a funkciói, de nem olyan aktív, mint a mély társa, így diétára lassabban reagál” – mondja Dr. Gulyás Tamás orvos, életmódszakértő. Szerinte ilyenkor különböző biofizikai alakformáló eljárásokat sem ördögtől való bevetni a cél érdekében.

Sörhas eltávolításaA kavitációs zsírbontás férfiaknak is tartós megoldás!

A ma elérhető módszerek közül valószínűleg a kavitációs zsírbontás a leghatékonyabb. És hihetetlenül népszerű is, hiszen a zsírleszíváson kívül a kavitációs zsírbontás az egyetlen eljárás, ami a bőr alatti zsírsejteket végleg eltávolítja, így kiküszöböli a jojó-szindrómát.

Az összes többi módszer – legyen szó alakformáló eljárásokról, diétáról, vagy edzésről –csak a zsírsejtek térfogatát csökkenti, így a plusz centik később könnyen visszatérhetnek a problémás zónába.

„Ha egy testrészünkön akár öröklött, akár hormonális okok miatt mindig makacsul megmarad a zsírpárna, akkor a zsírsejtek végleges eltávolítása jelenthet igazi megoldást. Bár a megmaradó zsírsejtek mérete ilyenkor is tud növekedni, ez csak a test extrém hízásakor okoz gondot” – hangsúlyozza a szakember.

„Hónapok óta diétázom, igyekszem minél többet mozogni, így sikerült 16 kilótól megszabadulnom. Bár a súlyom már átlagosnak mondható, az alakom közel sem esztétikus. Néhány testrészemről, bármit teszek, egyszerűen nem tűnik el a zsír” – válaszolja V. István, Forever Slim használó arra a kérdésünkre, hogy miért vágott bele a ForeverSlim kavitációs zsírbontásba. Mint mondja, eddig nem is csalódott, hiszen már az első 4 kezelés után centikkel vékonyabb lett a sörhasa, amit eddig leadhatatlannak hitt.

Diszkrét otthoni zsírbontás férfiaknak, kavitációval

Tehát kavitációs zsírbontással a férfiak is célzottan azokat a testrészeiket formálhatják, amelyekkel elégedetlenek. Jó hír, hogy a kezelést manapság már nem csak kozmetikai szalonokban végzik, hiszen néhány éve a Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gépbe is sikerült beépíteni pontosan ugyanezt a 40.000 Hz-es fókuszált ultrahang technológiát. Így a kavitációs zsírbontás férfiaknak is könnyen elérhető! Nem kell órákat szépségszalonban tölteniük és mások előtt feszengeniük a kezelések ideje alatt, hanem otthon, diszkréten tüntethetik el zsírpárnáikat.

A kavitációs zsírbontást férfiak is pontosan ugyanúgy végezhetik a Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó géppel, mint a hölgyek.

1. Csak be kell állítani a kezelés idejét és intenzitását, és…

2. …az ultrahang gél felvitele után indulhat is a kezelés!

3. A zsírbontást elég csupán 4-5 naponta ismételni!

A kezelések nem vesznek igénybe sok időt, és akár tévézni vagy olvasni is lehet közben

Nem kell hozzá szalonba járni, időpontot egyeztetni, mások előtt levetkőzni. Ráadásul költséghatékony is, hiszen a Forever Slimet akár az egész család korlátlanul használhatja, pluszköltség nélkül.
Végre szabadulnál a makacs zsírpárnáktól és narancsbőrtől, de nem szeretnél kezelésekre járni? Érj el látványos eredményt otthon, a Forever Slim zsírbontó géppel! 

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

A Forever Slim zsírbontó gépet
1 napon belül

INGYEN KISZÁLLÍTJUK!

forever slim kavitacios zsirbonto gep-megrendelo gomb

Szeretnél többet megtudni a készülékről vásárlás előtt? Kattints ide és olvasd el a Forever Slim zsírbontó gép részletes ismertetőjét, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat!

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

Kavitációs zsírbontás: hogyan fogyaszt az ultrahang?

Az emberek többségének az ultrahangról először az orvosi diagnosztikában használt ultrahang készülékek jutnak eszébe, ezért sokak számára elképzelhetetlen, hogy…

Az ultrahangos zsírbontás ára

A fogyasztószalonokban és kozmetikákban igénybe vehető kavitációs zsírbontó kezelések és bérletek árai nagyon eltérőek lehetnek, így nem árt körültekintőnek lenni,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.