ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Hatékony fogyás, avagy így kerülsz bomba formába!

Címkék::

Ki ne szeretne beleférni a régi kedvenc farmerjába? Vagy megújult külsővel újra elcsábítani a párját? Ha nem vagyunk elégedettek az alakunkkal és eddig nem ment a hatékony fogyás, itt az idő a változ(tat)ásra.

Most még az ünnepi előkészületekkel vagyunk elfoglalva, rohanunk, szervezünk, idegeskedünk, folyamatos időhiányban szenvedünk. Eközben nem gondolunk önmagunkra, a testünkre, az egészségünkre. Ott és azt esszük meg, ahol, amikor és amire éppen jut idő.

Majd jönnek az ünnepek, amikor egy héten keresztül csábítóbbnál- csábítóbb fogásokkal csábítanak el bennünket, mi pedig rendre el is csábulunk. Ekkor végre a stresszt is ledobhatjuk magunkról, hiszen mindenki kapott ajándékot, a gyerekek örülnek, az anyósunk megdicsérte a vacsorát, és a Karácsonyfa sem borult fel, mint tavaly. Nos, ekkor támadnak a zsírsejtek.

Hatékony fogyás sztárdiétákkal? Ezért nem működik

Kevesen tudják, hogy a zsírsejtek száma életünk során nem változik. Akár hízunk, akár fogyunk, azoknak csupán térfogatuk nő vagy csökken. Ráadásul a könnyű és gyors fogyást ígérő, drasztikus diéták után a zsírsejtek intenzívebben növekszenek. Ezt hívjuk jojó effektusnak és ezért nem megy a hatékony fogyás. A gyakorlott fogyókúrázóknak ezt persze nem kell bemutatni.

Diéta és edzések vagy műtét?

A gyors és hatékony fogyás, valamint a jojó effektus elkerülése korábban két módszerrel volt elérhető.

Az egyik a folyamatos diéta melletti rendszeres sportolás. Azt hiheted, hogy vannak diéták, amelyek – legalábbis ami a külső jeleket illeti – sikeresek lehetnek. Ezek azonban rendkívül drasztikus, egyoldalú étrendek, amelyekkel bár iszonyú önuralom és komoly szenvedések árán lefogyhatsz, ám az eredmény kizárólag akkor maradhat tartós, ha az étrendedben és az életmódodban bekövetkezett változás végleges marad. 

kavitacios-zsirbontas-fogyas-fogyokura

Önsanyargató diéta és edzések vagy helyette célzott fogyás kavitációs zsírbontással?

Sok esetben azonban a diéták által követelt önsanyargatás hosszú távon nem fenntartható, ugyanis ez az egészségre nagyon káros lehet, sőt akár életveszélyes állapotot is eredményezhet. Az egyoldalú táplálkozás hiánytüneteket okozhat, a túl gyors fogyás pedig óriási terhet ró a szervezetre.

Így dönthetnek sokan a másik módszer, a zsírleszívás mellett. A zsírleszívás rendkívül költséges, nem is beszélve arról, hogy végső soron egy műtétről van szó, amely kockázatokkal is járhat.

Szerencsére ma már létezik egy sokkal egyszerűbb, teljesen fájdalommentes és biztonságos eljárás, amely a zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújt, vagyis véglegesen eltünteti a zsírsejteket! Így nem csak a szigorú diétákból fakadó visszahízás elkerülése lehetséges, de a zsírleszívás során előforduló kockázatok és gigászi költségek is kiküszöbölhetőek.

Ez az ultrahangos zsírbontás, amit sokan, tévesen, ultrahangos zsírleszívásként is emlegetnek.

Hatékony fogyás ultrahanggal?

Az ultrahangos zsírbontás, amit kavitációs zsírbontásnak is nevezünk, 40.000 Hz-es fókuszált ultrahang rezgéssel kizárólag a bőr alatti zsírsejtekre hat. Azokat rezgésbe hozza, és a sejtek közötti térben mikro vákuumbuborékokat képez. A zsírsejtek így túlnyomás alá kerülnek, a sejtburok megbomlik, a bennük lévő folyadék felhevül, a zsír pedig triglycerinre valamint zsírsavra bomlik és elfolyik a sejtek közötti térben. Az így keletkezett salakanyag a nyirokrendszeren keresztül, a vérkeringésen át méregtelenítő szervekbe kerül, majd a vizelettel és a széklettel távozik a szervezetből. Az ultrahangos zsírbontás azért páratlan, mert így nem a zsírsejt mérete csökken, hanem azok végleg eltűnnek a kezelt területről, ezáltal pedig végre elérhető lesz a hatékony fogyás.

Mennyi idő alatt látványos?

Mindenkinek más és más a zsírszövet állománya, ezért az ultrahangos zsírbontó kezelés eredményessége, gyorsasága is változó. Akad, akinek már az első 45 perces kezelés után hatékony fogyás észrevehető, de nagy átlagban elmondható, hogy egy problémás területet nagyjából 10-15 alkalommal kell kezelni a kívánt hatás eléréséért.

Így támogasd a hatékonyságot

Ez a módszer egy hatalmas segítség lehet abban a szélmalomharcban, melyet a nők többsége, és számos férfi is, az elhízás ellen vív a hatékony fogyás érdekében. Gondoljunk csak bele, hogy különösebb megerőltetés, műtét vagy fájdalom nélkül, a kezelt területeken végleg megszabadulhatunk a zsírpárnáktól.

De ekkor még ne dőljünk elégedetten hátra!

Ha már viszonylag ennyire könnyen elértük a kívánt hatást, támogassuk szervezetünket annyival, hogy esténként nem esszük tele magunkat nehéz, zsíros ételekkel, chips-el, édességgel. Nem fogyasztunk agyoncukrozott szénsavas üdítőket, és átvállaljuk az esti kutyasétáltatást, vagy gyalog ugrunk el a sarki közértbe kenyérét, uram bocsá’ néha kihagyjuk a liftezést. Ezzel nem csak külső szépségünket, de egészségünket is megóvhatjuk, ami mindennél lényegesebb szempont.

Szeretnéd az ultrahangos zsírbontást követően még jobban támogatni a szervezeted salaktalanító folyamatait? Akkor olvasd el ezt a cikket!

Ultrahangos zsírbontás során ezek a zsírsejtek végleg megszűnnek létezni.

Ultrahangos zsírbontás során ezek a zsírsejtek végleg megszűnnek létezni.

Hatékony fogyás költséghatékonyan

Ha az ultrahangos zsírbontás és ezzel a hatékony fogyás mellett döntünk, érdemes összehasonlítani a szalonkezelések árait az otthon használatos gépek áraival. Erről korábban már írtunk egy részletes cikket, így ezt itt nem is forszírozzuk. A lényeg a lényeg: ha több testrészünkkel sem vagyunk elégedettek érdemes megfontolni egy saját, otthon használatos gép megvásárlását. Az első ilyen készülék Magyarországon a Forever Slim, melyet kifejezetten otthoni kezelésekre fejlesztettek ki. A Forever Slim egyszeri befektetés, ami nagyjából 15 szalonkezelés árába kerül. Cserébe bármeddig használhatjuk, amíg csak elégedettek nem leszünk minden egyes porcikánkkal. Arról nem is beszélve, hogy a gépet többen is használhatják, így ha összefognak családtagok, barátok, még többet spórolhatnak.

Kérdésed van?
Vagy kipróbálnád a Forever Slim zsírbontót?

Telefonos tanácsadás vagy ajándék kezelés!

bejelentkezem

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.