ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Hogyan hozd magad bomba formába!

Címkék:: ,

Ki ne szeretne beleférni a régi kedvenc farmerjába? Vagy megújult külsővel újra elcsábítani a párját? Ha nem vagyunk elégedettek az alakunkkal, itt az idő a változ(tat)ásra.

Hipp-hopp jön a tavasz

Most még az ünnepi előkészületekkel vagyunk elfoglalva, rohanunk, szervezünk, idegeskedünk, folyamatos időhiányban szenvedünk. Eközben nem gondolunk önmagunkra, a testünkre, az egészségünkre. Ott és azt esszük meg, ahol, amikor és amire éppen jut idő. Majd jönnek az ünnepek, amikor egy héten keresztül csábítóbbnál- csábítóbb fogásokkal csábítanak el bennünket, mi pedig rendre el is csábulunk. Ekkor végre a stresszt is ledobhatjuk magunkról, hiszen mindenki kapott ajándékot, a gyerekek örülnek, az anyósunk megdicsérte a vacsorát, és a Karácsonyfa sem borult fel, mint tavaly. Nos, ekkor támadnak a zsírsejtek.

Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék

Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék

Miért nem működnek a sztárdiéták?

Kevesen tudják, hogy a zsírsejtek száma életünk során nem változik. Akár hízunk, akár fogyunk, azoknak csupán térfogatuk nő vagy csökken. Ráadásul a könnyű és gyors fogyást ígérő, drasztikus diéták után a zsírsejtek intenzívebben növekszenek. Ezt hívjuk jojó effektusnak. A gyakorlott fogyókúrázóknak ezt persze nem kell bemutatni.

Diéta vagy műtét?

A gyors fogyást és a jojó effektus elkerülését korábban két módszerrel érhettük el. Az egyik a folyamatos diéta melletti rendszeres sportolás, a másik pedig a zsírleszívás. Az előbbi igen megerőltető, ráadásul, ha abbahagyjuk, a jojó effektus szinte garantált. Utóbbi pedig költséges, nem is beszélve arról, hogy végső soron egy műtétről van szó, amely kockázatokkal is járhat. Szerencsére ma már létezik egy sokkal egyszerűbb, teljesen fájdalommentes és biztonságos eljárás, amely a zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújt, vagyis véglegesen eltünteti a zsírsejteket! Ez az ultrahangos zsírbontás, amit sokan, téves, ultrahangos zsírleszívásként is emlegetnek.

Ultrahanggal fogyni?

Az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) 40.000 Hz-es fókuszált ultrahangrezgéssel kizárólag a bőr alatti zsírsejtekre hat. Azokat rezgésbe hozza, és a sejtek közötti térben mikro vákuumbuborékokat képez. A zsírsejtek így túlnyomás alá kerülnek, a sejtburok megbomlik, a bennük lévő folyadék felhevül, a zsír pedig triglycerinre valamint zsírsavra bomlik és elfolyik a sejtek közötti térben. Az így keletkezett salakanyag a nyirokrendszeren keresztül, a vérkeringésen át méregtelenítő szervekbe kerül, majd a vizelettel és a széklettel távozik a szervezetből. Az ultrahangos zsírbontás azért páratlan, mert így nem a zsírsejt mérete csökken, hanem azok végleg eltűnnek a kezelt területről.

Mennyi idő alatt hatásos?

Mindenkinek más és más a zsírszövet állománya, ezért az ultrahangos zsírbontó kezelés eredményessége, gyorsasága is változó. Akad, akinek már az első 45 perces kezelés látványos hatást eredményez, de nagy átlagban elmondható, hogy egy problémás területet nagyjából 6-10 alkalommal kell kezelni a kívánt hatás eléréséért.

Ultrahangos zsírbontás-nem hókuszpókusz

Ez a módszer egy hatalmas segítség lehet abban a szélmalomharcban, melyet a nők többsége, és számos férfi is, az elhízás ellen vív. Gondoljunk csak bele, hogy különösebb megerőltetés, műtét vagy fájdalom nélkül, a kezelt területeken végleg megszabadulhatunk a zsírpárnáktól. De ekkor még ne dőljünk elégedetten hátra! Ha már viszonylag ennyire könnyen elértük a kívánt hatást, támogassuk szervezetünket annyival, hogy esténként nem esszük tele magunkat nehéz, zsíros ételekkel, chips-el, édességgel. Nem fogyasztunk agyoncukrozott szénsavas üdítőket, és átvállaljuk az esti kutyasétáltatást, vagy gyalog ugrunk el a sarki közértbe kenyérét, uram bocsá’ néha kihagyjuk a liftezést. Ezzel nem csak külső szépségünket, de egészségünket is megóvhatjuk, ami mindennél lényegesebb szempont.

Zsírbontás ultrahangos zsírbontó készülékkel

Zsírbontás ultrahangos zsírbontó készülékkel

Ez nekem drága

Ha az ultrahangos zsírbontás mellett döntünk, érdemes összehasonlítani a szalonkezelések árait az otthon használatos gépek áraival. A kozmetikákban egy 10 alkalmas kavitációs kúra nagyjából 100.000 Ft-ba kerül, de itt csak egy problémás testrészt kezeltettünk. De ha több testrészünkkel sem vagyunk elégedettek érdemes megfontolni egy saját, otthon használatos gép megvásárlását. Az első ilyen készülék Magyarországon a Forever Slim, melyet kifejezetten otthoni kezelésekre fejlesztettek ki. A Forever Slim egyszeri befektetés, ami nagyjából 15 szalonkezelés árába kerül. Cserébe bármeddig használhatjuk, amíg csak elégedettek nem leszünk minden egyes porcikánkkal. Arról nem is beszélve, hogy a gépet többen is használhatják, így ha összefognak családtagok, barátok, még többet spórolhatnak.

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>