ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Fogyni szeretnél? Válassz hatásosabb módszert a drasztikus diétáknál!

Címkék:: ,

Valld be magadnak őszintén, hányszor próbáltál már ki hirtelen felindulásból olyan diétát, amikor napokon keresztül éheztél, majd mikor már nem bírtad tovább, abbahagytad, és végül semmit nem fogytál? Ha volt ilyen, most megmutatjuk, miért olyan károsak az önsanyargató diéták, és mit tehetsz ezek helyett azért, hogy eredményesen fogyj!

Hogyan diétáznak a sztárok?

Folyamatosan találkozhatunk olyan cikkekkel, melyek pontosan így kezdődnek! Hogy fogyott az adott hollywoodi sztár 10-15 kilót a következő szerepéért. Számtalan sokkoló módszerrel találkozhatunk folyamatosan és üthet szöget a fejünkbe, ha ők meg tudták csinálni, nekünk is megy.

Azonban tudnunk kell az igazsághoz, amiket ezek a cikkek nem írnak, hogy ebben az időszakban a sztárokat orvosok, dietetikusok figyelik és még így is rendkívül veszélyesek ezek a módszerek! Biztosan olvashattunk már a hírhedt 500 kalóriás étrendről, amin több modell és sztár is tengeti magát, de ezek a sztorik sajnos gyakran szólnak ájulásról és kórházba kerülésről.

Ugyanis ezek a diéták nincsenek jó hatással az egészségre, és képtelenség ezeket egy bizonyos időnél tovább tartani. Továbbá ha abbahagyjuk, nagy az esélye annak, hogy a leadott kilókat visszahízzuk, ráadásul nem ritka, hogy még többet is, mint előtte, és így a napokig, hetekig tartó szenvedés mind hiábavaló volt.

A tarthatatlan, önsanyargató diéták káros hatással vannak az egészségünkre, valamint nagy valószínűséggel a diéta abbahagyását követően visszahízhatjuk a leadott kilókat.

Drasztikus diéták helyett mozgás!

Ha képesek vagyunk feladni azt, hogy pár hét alatt érjük el a bombaformát, és inkább arra törekszünk, hogy tartós eredményt érjünk el, akkor érdemesebb inkább a hagyományos, nem véletlenül unalomig szajkózott módszert választanunk, ami nem más, mint a rendszeres mozgás és egészséges táplálkozás.

Mi a leghatékonyabb zsírégető edzés?

A megfelelő táplálkozás mellett tehát nagyon fontos, hogy alkalomadtán mozogjunk is. Ha kifejezetten a zsírégetésre koncentrálunk, akkor érdemes a HIIT, vagyis High-Intensity Interval Training mellett döntenünk.

Ez a mozgásforma arra alapozódik, hogy egy-egy bizonyos gyakorlatot mindent beleadva végzünk egy rövid ideig, majd pihenő, majd így folytatjuk. Ha csak kevés időnk van, ez az edzésforma akkor is ideális, így mindenképp a leghatékonyabb fogyasztó módszer, ha az időráfordítást vesszük figyelembe.

Ha összehasonlítjuk a folyamatosan, egy közepes intenzitáson végzett edzéseket a HIIT módszerrel, akkor kimutatható, hogy a HIIT sokkal kevesebb idő alatt sokkal hatékonyabb a zsírégetésben. Csak egy példa: egy ausztrál kutatás szerint, ahol nőket vizsgáltak, 6x több zsírveszteséget értek el, akik naponta egy 20 perces HITT edzést végeztek (8 sec sprint, 12 sec pihenés), mint akik 40 perces kardiót állandó intenzitással.

A HIIT edzés sokkal hatásosabb zsírbontás tekintetében, mint a cardio edzések.

A HIIT edzés sokkal hatásosabb zsírbontás tekintetében, mint a cardio edzések.

Kavitációs zsírbontás: célzott fogyás a problémás helyeken!

Sikerült átállnod a helyes életmódra, rendszeresen mozogsz, de mégis vannak a testeden olyan problémás helyek, ahonnan nem mennek le a kis zsírpárnák? Még erre is van megoldás!

Tudtad, hogy ha mozgással, megfelelő étkezéssel fogyunk, akkor a testünkben található zsírsejtek méretét csökkentjük, de a számukat nem? A kavitációs zsírbontás során azonban nemcsak a megdagadt zsírsejtek méretét csökkentjük, hanem természetes anyagcsere folyamatok segítségével el is távolítjuk azokat, így nem kell a visszahízástól tartanunk.

A kavitációs zsírbontás célzottan, egy adott terület fejti ki hatását, ott, ahol diétával, mozgással sem tudjuk eltüntetni a nemkívánt zsírpárnákat. Ugyanis, ha fogyni kezdünk, nem mindenhol fogyunk egyenlő mértékben. Előfordulhat, hogy pl. a hasunkon, combunkon megmarad egy kis felesleg, amit hiába igyekszünk, nem tudunk eltüntetni. A kavitációs zsírbontás technológiájával azonban ezeken a helyeken formálhatjuk magunkat feszesre, és tüntethetjük el azt a kis felesleget.

További információkat szeretnél a ForeverSlim kavitációs zsírbontó gépről? Kattints ide! >>>

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontás vagy fogyókúra?

Tudtad, hogy a “zsírbontás” és a “fogyókúra” két teljesen különböző dolog? Ha nem, akkor könnyen lehet, hogy ez lényegesen…

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>