ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Fogyás hasról? A kavitációs zsírbontás segít!

Címkék:: ,

Ha lehetne három kívánságod, mit kívánnál? Talán mondani sem kell, hogy a legtöbb nőnél a fogyás hasról is szerepelne a listán. Bár a csodalámpásra vagy a jó tündér felbukkanására elég kevés az esély, a fogyás hasról „varázslat” nélkül is teljesülhet!

Lássuk be, a nagyobb pocak és a nadrágból kibuggyanó hurkák nem túl esztétikusak, de ami fontosabb: az egészségünk rovására is mehet a súlyfelesleg, hiszen az elhízás miatt nemcsak az anyagcsere-folyamat lassul le, de nagyobb az esélye az érelmeszesedésnek, a szívproblémáknak, vagy a cukorbetegségnek is. Ijesztő, igaz? Szerencsére van megoldás!

fogyás zsírégetés

Sokan az edzéssel próbálkoznak először a hasi zsírpárnák ellen

Fogyás hasról edzéssel?

Ha felszedtél pár kilót a hasadra, és szeretnéd leadni, mi az első módszer, ami eszedbe jut? Az egészséges táplálkozás és a zsírégető edzések (főleg a felülések)? Igazad van, ezek valóban fontos és hasznos részei a fogyásnak, azonban sokszor nem elegek – főleg akkor, ha már nem a húszas éveidben jársz, és esetleg még valamilyen betegség (pl. pajzsmirigy-gondok) is megnehezítik az életed.  Ha pedig sikerül szép eredményt elérned, mindig ott lebeg majd a fejed felett a visszahízás „mumusa”, hiszen sem a megfelelő étkezés, sem a rendszeres sport nem tünteti el véglegesen a zsírsejteket, csak a méretüket csökkenti – így azok bármikor megdagadhatnak újra. Ez nem más, mint a jojó-effektus.

Fogyás hasról jojó nélkül!

Ha félsz a visszahízástól és úgy döntöttél, hogy örökre meg szeretnél szabadulni a plusz kilóktól, csak a „fogyás hasról” kifejezés lebeg a szemed előtt, akkor nem a zsírsejtek méretét kell csökkentened ilyen-olyan módszerekkel, hanem meg kell tőlük szabadulnod.

Mindez szerencsére napjainkban már nem lehetetlen. Bár régen egyedül a műtéti zsírleszívás módszerében bízhatott az ember, ha jojó nélküli fogyásra vágyott, most már több olyan módszer is rendelkezésünkre áll, ami visszahízás nélkül szabadít meg a makacs zsírpárnáktól.

Hasi elhízás ételintolerancia miatt

Tartós fogyás a hasról? Nem lehetetlen!

Tartós fogyás hasról? Milyen módszert válasszak?

És hogy melyek ezek a  tartós, visszahízás nélküli módszerek és mivel járnak?

  • Zsírleszívás: Műtéti beavatkozással távolítják el a felesleges bőrt a zsírszövettel együtt, úgy, hogy az előzetesen kijelölt bemetszéseken át vékony csövet vezetnek be, amival mechanikusan törik össze a szöveteket, és eltávolítják a felesleges zsírszöveteket. A zsírleszívás fájdalommal járhat, és hosszú lehet a regenerálódási idő. Egy műtét ára a plasztikai sebészeteken 340.000-900.000 Ft körül mozog.
  • Zsírfagyasztás: Szépségszalonokban végzik a kezelést egy professzionális készülékkel, ami tulajdonképpen annyira lefagyasztja a zsírsejteket, hogy azok kikristályosodnak, majd az anyagcserefolyamatok során kiürülnek a szervezetből. Nagy előnye, hogy már 2-3 kezelés után látható a változás, és a narancsbőr ellen is hatékony, azonban a kezelés utána sokan tapasztaltak olyan mellékhatásokat, mint a fagyás okozta égési sérülés vagy a bevérzés. Az mellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a zsírfagyasztás alkalmazása még nagyon újkeletű, így a hosszútávú hatásai nem ismertek, valamint magas fokú szaktudást igényel a használata, sok szalonban pedig a megfelelő tanúsítványok és szakemberek nélkül kezelik a vendégeket, ami igencsak veszélyes. A kezelés ára szalononként nagyon változó, de általában kezelésenként 60-80.000 Ft-ot kérnek, ez egy testrész kúrája esetén akár 240.000 Ft is lehet – de a nők általában több testrészükkel is elégedetlenek, így ez az összeg akár a többszörösére is emelkedhet.
  • Kavitációs zsírbontás: A kozmetikai szalonok egyik legkedveltebb berendezése – nem véletlenül! A kavitáció zsírbontás során a 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám vákuum buborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben. Ennek hatására a zsírsejtek membránja szétpattan, és a sejtek közötti térbe folyik. A salakanyagok és a zsír – amelyek az esztétikai problémát okozták – a természetes salaktalanító folyamatok révén távoznak a testből.

Egy testtáj kezeléséhez nagyjából 10-15 alkalmat kell elvégezni (ez személyenként változó lehet), a szalonok árai pedig átlagosan 8000-10.000 Ft-tól indulnak kezelésenként, kivéve a szuper akciós, de igen sok negatív tapasztalattal járó kuponos oldalokon meghirdetett kezelések.

Tehát a lábunk vagy a fenekünk kezelésére legalább 6 alkalmat kell áldoznunk, hiszen egy testtájon maximum 4 tenyérnyi területet kezelnek. Így láthatod, hogy ez sem az a fajta kezelés, ami a pénztárcád legjobb barátja lesz, a kavitációs zsírbontás árát pedig ebben a cikkünkben feszegettük.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

Eredményes és péntárcabarát!

A fent említett kezeléseket mind igen drágának találtad, de egyszer és mindenkorra szeretnél lefogyni a hasadból? Ne keseredj el, hiszen van megoldás! A már említett kavitációs zsírbontást már az otthonodban is elérheted, hiszen létezik egy otthoni kavitációs zsírbontó gép, a Forever Slim, ami a kozmetikai szalonokban alkalmazott gépek tudásával bizonyítja hatékonyságát – már 7 éve, több ezer elégedett vásárlóval a háta mögött. A Forever Slim használata nemcsak kényelmesebb és diszkrétebb, hanem sokkal költséghatékonyabb is, hiszen a készüléket csak egyszer kell megvenned, korlátlanul használhatod bármelyik testrészeden te, vagy akár az egész család, és egy kezelés nem kerül több tízezer forintba!

Még egy tuti tipp így a végére: ha összefogtok a barátnőkkel, kollégákkal, közösen is megvehetitek a készüléket, így nemcsak a költségek oszlanak többfelé, de még együtt is szépülhettek!

Kérdésed van?
Vagy kipróbálnád a Forever Slim zsírbontót?

Telefonos tanácsadás vagy ajándék kezelés!

bejelentkezem

Simon Dorina

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.