ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Zsírbontó gép – Bűn vagy ciki vele a fogyás? Nem!

Címkék:: ,

A fogyókúra illetve az alakformálás szinte mindenki életében szerepet játszik. Ha neked éppen nem, akkor legalább valamelyik családtagodnak része lesz a jojó szindrómában és mindenféle fogyókúrák kipróbálásában. Az idő előrehaladtával azonban valahogy egyre kevésbé működik a dolog. Sőt, pont onnan nem mennek le a kilók, ahonnan a legjobban szeretnénk.

Zsírbontó gép: miért lehet rá szükség?

Nem akarok senkit mentegetni, már csak azért sem, mert véleményem szerint az időszakos fogyókúra és a jojózás nem ideális jelenség.

Mindenkinek meg kell találnia azt az egészséges egyensúlyt, ami az ideális testsúlyt biztosítja, az ideális közérzet mellett. Ennek ellenére genetikailag és alkatilag mindenkinek vannak – a fogyás szempontjából – gyenge pontjai. Olyan helyek, ahonnan sehogy se mozdul semmi, még ha máshol már nincs is zsír.

Na ezen a ponton adhatunk egy kis felmentést, mert az alkatunk, az, hogy hova hízunk, genetikailag meghatározott. Lehetnek olyan makacs helyek a testeden, ahonnan sehogyan sem akar eltűnni a zsír és ez sokszor nagyon zavaró.

Itt most jöhetne a “fogadd el magad” pszichológiai mantrája, de valljuk be, sokszor a zsír lefaragása a valódi megoldás, ami még az önbecsülést is növelheti, nem pedig az évekig tartó pszichoterápia.

Bíró Ica és a Forever Slim

A helyzet ráadásul a kor előrehaladtával romlik, minthogy a korral változik alkatunk és az anyagcserénk sebessége is. Ilyenkor sokszor már az sem működik, ami régebben bevált. Arról nem is beszélve, hogy nem csak a természetes öregedés, de az egyre fiatalabb korban megjelenő betegségek, hormonális elváltozások is árnyalják képet.

A pajzsmirigy alulműködés például egyre több embert, főként hölgyeket érint. De a mozgásszervi betegségek is útját állhatják például a megfelelő intenzitású edzéseknek. Sajnos ilyenkor még könnyebb belefáradni az áhított alak fenntartásáért folytatott harcba. Ekkor nyújthatnak nagy segítséget a fizikai alakformáló eszközök, például egy kavitációs zsírbontó gép.

Ezért nem bűn a gépi zsírbontó gép használata

Ezek elsődleges funkciója persze nem a fogyasztás (ha géppel akarunk fogyni, akkor azt a test minden pontján kellene alkalmazni), hanem a problémás testrészek (pl. comb, térdek, pocak, popsi) formálása.

Az alakformáló eszközök, zsírbontó gépek használata az ilyen helyeken felhalmozódott zsír és narancsbőr kezelésére egyáltalán nem ördögtől való! Hiszen hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, végre látható és tartós eredményt érjünk el a problémás zónákban, valamint motivációt adhat a megfelelő étrend fenntartásához, mivel a problémás helyek is a többivel együtt fogynak.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használata

Kavitációs zsírbontó géppel végre a problémás zónákban is látható eredményt érhetünk el.

Kavitációs zsírbontó gép: tartós megoldás, otthon is

Az otthoni eszközök közül tényleges zsírbontást a kavitációs ultrahanggal lehet elérni, amely végleg lebontja a zsírsejteket a kezelt területen. A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gép előnye, hogy a szalonban végzett kezelésekkel ellentétben nem borítja fel a napirendet, bármikor elővehetjük, amikor épp ráérünk, ráadásul korlátlanul használhatja az egész család.

Dr. Gulyás Tamás
orvos, életmód szakértő

Akarsz a következő lenni?

A Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel már 7 éve több ezer elégedett magyar vásárló szabadult meg makacs zsírpárnáitól köztük több hazai híresség, újságíró és blogger is!

Nézd meg mennyit fogytak! Kattints ide most!

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.