ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Az ultrahangos zsírbontás előnyei a zsírleszívással szemben

Címkék:: ,

Te is végérvényesen megszabadulnál a makacs zsírpárnáktól? Eddig sehogy se sikerült és már a zsírleszívás gondolatán töröd a fejed? Egy drasztikus műtéti beavatkozás előtt inkább ismerkedj meg az ultrahangos zsírbontás módszerével, nem fogod megbánni!

A zsírleszívás módszerét – akár hallomásból is – mindenki ismeri. Az 50 éves múltra visszatekintő módszert számtalan emberen alkalmazták, akik véglegesen meg akartak szabadulni a felesleges kilóktól, de sehogy sem voltak képesek rá – nem önhibájukból, pusztán alkati tényezők miatt.

Egyre többen vannak azonban tisztában azzal, hogy van egy majdnem ilyen nagy múlttal – egészen pontosan 30 éves múlttal – rendelkező módszer, ami ultrahangos zsírbontás, más néven kavitációs zsírbontás néven érhető el a szépségszalonok kínálatában.

De miért vesszük egy kalap alá a két eljárást és mi a különbség közöttük? Nézzük meg!

Milyen eredményre számíthatsz zsírleszívás és ultrahangos zsírbontás alkalmazása esetén?

végleg eltűnnek a makacs zsírpárnák

azokról a területekről fogysz – has, csípő, comb, fenék – ahonnan szeretnél 

✔ éhezés és az önsanyargatás nélkül fogysz

nem kell aggódnod a visszahízástól

a narancsbőrödtől is megszabadulhatsz.

Így van!

Mind a zsírleszívás, mind az ultrahangos zsírbontás véglegesen szabadít meg a feleslegtől, a visszahízás esélye nélkül. De akkor mi a különbség kettejük között?

Nos, elsőként, a módszer.

Zsírleszívás vs Ultrahangos zsírbontás – A Módszer

Bár a zsírleszívás módszeréről itt már korábban részletesen beszéltünk, röviden és tömören elmondjuk, hogy zsírleszívás során egy előre körülhatárolt területről az orvos egy szívókanül, illetve vákuum segítségével kiszívja a zsírt. A műtétet csak és kizárólag orvos végezheti el, így csak a fővárosban vehető igénybe.

Ultrahangos zsírbontás során azonban szó sincs műtétről és vágásról.

Egy, a terhességi ultrahangnál is alkalmazott ultrahangos kezelőfejet mozgatják a kezelt területen, ahol így az ultrahang rezgések felszakítják a zsírsejtek membránját. Ezek így tartalmukkal együtt a szervezet természetes salaktalanító folyamatain keresztül távoznak. A kezelések mind a budapesti, mind pedig a vidéki szépségszalonokban elérhetőek. Elvégzésükhöz ugyanis nem szükségeltetik orvos, így magánklinikára sem kell bejárni.

Szeretnél bővebben megismerkedni az ultrahangos zsírbontás módszerével, és azzal, hogy hogyan is fogyaszt az ultrahang? Itt bővebben olvashatsz róla!

Így módszer tekintetében elmondható, hogy az ultrahangos zsírbontás jóval barátságosabb és könnyebben elérhető módszer a zsírleszívásnál.

És ha már itt tartunk…

Zsírleszívás vs Ultrahangos zsírbontás – A Kockázatok

A zsírleszívás, mint minden műtéti beavatkozás, bizony kockázatokkal és mellékhatásokkal jár. Ezekről bővebben itt írtunk, ám érdemes megemlítenünk párat most is.

A zsírleszívás kockázati tényezőit általában 2 csoportra osztjuk:

  1. Az egyikbe tartoznak az egészségügyi mellékhatások, mint az utóvérzés, a gyulladás, a fertőzés, a duzzanat, savógyülem, bőrideg sérülés, bőrelhalás, kisebb vérerek sérülése, zsírembólia, kóros hegképződés, sebgyógyulási zavar, vérveszteség, vérömleny, altatással szembeni túlérzékenység.
  2. A másik csoportba tartoznak az esztétikai mellékhatások, mint a felületi kontúr egyenetlenségek, hegproblémák, vagy a bőrszín elváltozása.

A zsírleszívás eredményeit továbbá igencsak beárnyékolja a tény, hogy a műtétet követően 7 nap után állhatsz csak munkába, de 8 hétig még kompressziós ruhát is kell viselned, nem beszélve a hónapokig tartó lábadozási időről. Így hiába szabadulsz meg “egy csapásra” a felesleges zsírpárnáktól, a mesés végeredményt még hónapokig nem mutathatod a kék-zöld foltok miatt.

Az ultrahangos zsírbontás ezzel szemben nem jár vágással, műtéttel, kockázatokkal és mellékhatásokkal – bár az is igaz, hogy a feleslegtől nem “egy csapásra” szabadít meg.

Ultrahangos zsírbontás esetén körülbelül 8 héttel kell számolni, mire elérsz egy ruhaméret-csökkenést. Esetében ugyanis körülbelül 10 kezelésre van szükség, amit 4 naponta lehet ismételni. 

Az ultrahangos zsírbontás esetében a fogyás folyamatos és teljesen fájdalommentes, nem látszódnak testeden hegek vagy beavatkozás zöldes-barnás nyomai, így lábadozási idővel sem kell számolnod.

Kockázatok és lábadozási idő tekintetében tehát elmondhatjuk, hogy a műtéti zsírleszívás jóval több szövődményt sorakoztat fel maga mögött, hiába az évek és a rutin, nem beszélve arról, hogy bár egyetlen “kezelés” során eltűnik a felesleg, azt hónapokig tartó lábadozás kíséri. Ezzel szemben? Az ultrahangos zsírbontás során nincs se műtét, se vágás, se lábadozási idő – csak 8 hét folyamatos fogyás.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban beszéljünk az egyik legfontosabb tényezőről – az árakról.

Zsírleszívás vs Ultrahangos zsírbontás – Az Árak

A zsírleszívás ára 4 tenyérnyi területen 510 – 730 000 Ft altatásban, erre jön még rá + 80-90. 000 Ft minden további egy tenyérnyi terület esetén. Ultrahangos zsírbontás során ugyanezen 4 tenyérnyi terület zsírbontó kezelése egy szalonban 180 000 – 285 000 forintig terjed.

Hogy pontosan mit értünk 4 tenyérnyi terület alatt? Ekkora például egy kisebb alhasi régió, amibe már nem számít bele a csípő, és ha nagyobb a hasad (ami, valljuk be, ha zsírleszíváson gondolkozik valaki, elég valószínű), akkor az máris plusz 4 tenyér, ami mind a zsírleszívás, mind a szalonbeli kavitációs zsírbontás számlájához hozzáad.

Így bár ebben az ultrahangos zsírbontás még így is kisebb összeget foglal magába, mint az ultrahangos zsírbontás, azért még a szépségszalon látogatásával is mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.

A technológia fejlődésével azonban az ultrahangos zsírbontás már otthonod kényelmében is elérhetővé válik.

A technológia szakértői ugyanis kifejlesztették az esztétikai központokban és szalonokban oly népszerű szalongép otthoni változatát. Ez ugyanazon a működési elven és alkalmazott frekvencián dolgozik, így hatékonyságot tekintve nincs különbség a készülékek által végzett kezelések eredménye közt.

Azonban mivel olyan funkciókat nem tartalmaz, amire Neked az otthoni kezeléshez szükségtelenek, így jóval költséghatékonyabb kezelést eredményez Számodra.

Ez a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép, ami immáron 7 éve segíti a végleges fogyásra vágyók tízezreit.

Zsírbontás otthon, saját géppel?

Pontosan!

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép mind a zsírleszívás, mind pedig a szalonban elérhető kavitációs zsírbontó kezelés eredményével megegyezik.

Csakhogy elfelejtheted a műtét vagy a szalonkezelés gigászi költségeit, a zsírleszívás mellékhatásait, kockáztait és lábadozási idejét, valamint a szalonkezelésekre történő járkálás és napjaid átvariálásának bosszantó mivoltát.

Helyette? Otthonodban kényelmesen, diszkréten fogysz, és 10 kezelés múlva irigykedhetnek az emberek, mikor meglátnak vadonatúj külsőddel!

Szeretnéd személyesen is kipróbálni a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépet, mindennemű kötelezettség nélkül? Akkor jelentkezz be díjmentes próbakezelésünkre!

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontás vagy fogyókúra?

Tudtad, hogy a “zsírbontás” és a “fogyókúra” két teljesen különböző dolog? Ha nem, akkor könnyen lehet, hogy ez lényegesen…

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.