ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Alakformálás szülés után – Hogy nyerd vissza nőies formáid?

Címkék::

A várandósság sajnos dupla teher egy nő számára. Ilyenkor természetes, hogy minden a pocakban növekvő kisbaba védelméért és táplálásáért zajlik. Ilyenkor az anyák anyagcseréje lelassul, hasfalának minden rétege kitágul a baba növekedésének megfelelően. De anyaként, a szülést követően mit tehetsz, hogy visszanyerhesd korábbi alakod?

Szülés után fogyás vagy sport a megoldás? 

A várandósság pillanatában a szervezet felkészül a szülésre, így természetes, ha pár kilót hízunk, hiszen elsősorban a kisbaba megfelelő táplálása és védelme a cél!

A szülés után természetes, hogy máshogy kell hozzáállnunk az alakformálás kérdéséhez. A megoldás azonban egyszerű: megfelelő étrend és megfelelő mozgás!

Félre ne értsd: ne a szokásos sablonszöveget vedd alapul, hogy egyél keveset és mozogj sokat. itt most nem erről van szó! Nem a kalóriamegvonás a cél, hiszen az az anyatej minőségét is rontaná. Ez most itt szerencsére szóba se jöhet! A mozgásnál pedig nem a zsírégetés a cél, hanem ennél egy sokkal speciálisabb mozgásformát kell választanod, mely a hasfal visszaállítását célozza meg.

Nem kell aggódnod, ha a szülés után még mindig olyan, mintha 5 hónapos terhes lennél. Ez teljesen normális! Ennek az az oka, hogy az egész izomzat, kötőszövet és bőr is meglazult, hisz benne volt egy 3-4 kg-os csöppség. A szülés után a teret kitölti a has tartalma, főként a belek. Azok addig nyomulnak kifelé, amíg tehetik.

A természet azonban zseniális, minden jól ki van találva, hiszen már a születés pillanatában olyan hormonális változások indulnak be a szervezetben, amik segítik a pocak visszaállását az eredeti helyzetbe. A megnyúlt izmok ismét megrövidülnek, a kötőszövet visszaalakul és a bőr is szépen összehúzódik normál esetben.

A másik probléma, hogy nem csak a hasad marad nagy, de a terhesség során valószínűleg pár kilót fel is szedsz majd. Először is a várandósság időszaka egy nagy felkészülés a szülésre. A szövetek és sejtek is okos módon erre készülnek, megteltek vízzel, hogy egy esetleges vérzés esetén biztosíthassák a vérellátást. Tehát kicsit el voltál vizesedve, így a vízraktáraknak le kell menniük hamar. Ezt gyógyteákkal, csalánnal, zsúrlóval gyorsítani lehet.

A zsírszövet is megszaporodott, ami egyrészt mechanikai védelem, másrészt energiaraktározás céljából volt fontos. Ha tudsz szoptatni, szerencséd van, mert a szoptatás segít feldolgozni a zsírraktárakat, azok ugyanis a tejbe épülnek. A szoptatás napi 500 Kcal energiafelhasználást jelent.

Szülés utáni alakformálás – mi lehet a megoldás? 

Étkezés szempontjából az aranyszabály érvényes. Semmi cukor, semmi gyorsan felszívódó szénhidrát (liszt, kenyér, tészta, fehérrizs, édesség stb.). Ezeket el kell hagyni. Könnyű azt mondani, amikor egy tigrist is felfalnál. Hát falj! Húst, zsírt ehetsz és arra szükséged is van, az gyorsítani fogja az anyagcserét, ha nem teszed mellé a köreteket, a saláták kivételével. A titok, hogy előzd meg az éhséget, mert ha nem, elvesztél.

Sportolni bármennyit sportolhatsz, de különös tekintettel kell lenni a medence és hasizmok megdolgoztatására. Azok így sokkal hamarabb visszanyerik eredeti hosszukat és helyzetüket.

Szülés után bármennyit sportolhatunk, a lényeg, hogy a hasfalat erősítsük. Ehhez persze már kis segítségünk is lesz! 🙂

Ha mindez már nem elég – Testfeszesítés otthoni géppel!

Először tisztázzuk, hogy a szülés nem változtat az alkatodon. Vagyis az, hogy milyen gyorsan és mértékben nyered vissza alakodat, az függ a testalkatodtól. Az sem mindegy, mennyit híztál a terhesség alatt. Ha többet, akkor nehezebb lehet leadni, bár ez sem mindig igaz. Az sem mindegy, hogy milyen géneket hordozol. Azok ugyanis meghatározzák hormonális egyensúlyodat és az anyagcserédet is.

Végül jegyezzük meg, hogy bár a szervezet felkészül a terhességre és az eredeti helyzet visszaállítására is, ez nem véd meg attól, hogy a bőr alatti kötőszöveti rostokban, illetve a bőr kötőszöveti rostjaiban kialakulnak-e rostszakadások, ami a bőr kóros megnyúlásához és terhességi csíkok kialakulásához vezet. Na ezt már nehezebb kezelni, mivel ez esetben egy fizikai károsodásról beszélünk. A terhességi csíkok összehúzódhatnak idővel, de teljesen nem tűnnek el. Ráadásul, ha súlyfelesleg is van, a megnyúlt bőr narancsbőr kialakulására is hajlamosabb lehet.

Testfeszesítés otthon, professzionális kozmetikai géppel!

Forever Beauty 4TECH testfeszesítő készülékA Forever Beauty 4TECH testfeszesítő készülék úgy működik, mintha erre a problémára lett volna kitalálva! A Forever Beauty 4TECH 4 professzionális kozmetikai technológiát egyesít, mely a szülés utáni megnyúlt bőrt kiválóan feszesíti, hogy még könnyebben visszanyerhesd korábbi alakod. A beépített rádiórfekvencia, ultrahang, LED és rezgés, mind a kötőszövet feszességének visszanyerésére, a nyirokkeringés javítására szolgálnak. Ráadásul már szoptatás alatt bátran alkalmazható. Érdemes tehát már szülést követően azonnal alkalmazni, valamint akár később is, a megnyúlt bőr kezelésére.

További infóért a Forever Beauty testfeszesítő gépről kattints ide! >>>

Kavitációs zsírbontás – ha a szülést követően a zsírpárnákat is szeretnénk eltüntetni!

Kavitációs zsírbontás otthonHa nagyobb zsírpárna maradt a hason, akkor a Forever Beauty testfeszesítő készülék nem elég. Ekkor érdemes bevetni a kavitációs zsírbontást is. Erre a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék a legjobb választás. A Forever Slim zsírbontó gép kényelmes, otthon használható professzionális kozmetikai készülék, mely a kavitáció technológiájával bontja le a zsírsejteket, így tartósan, jojó-effektus nélkül szerezhetjük vissza és őrizhetjük meg karcsú alakunkat. Meg kell jegyeznünk, hogy ez szoptatás alatt nem alkalmazható, csak ezt követően.

További infóért a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépről kattints ide! >>>

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.