ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Gyakran ismételt kérdések

A válaszok megjelenítéséhez kattintson a A válaszok megjelenítéséhez kattintson a plusz gombra gombra!

A Forever Slim használata

Milyen frekvencián működik a Forever Slim?

Ugyanazzal a frekvenciával, mint a szalongépek: 40.000 Hz (40 Khz).

Mekkora a Forever Slim kezelőfeje?

12 cm2. Az ultrahangos kezelőfej orvosi acélból készült, így króm- és nikkelérzékenyek is használhatják.

Van különbség a Forever Slim és a szalongépek között?

A Forever Slim ultrahangos (kavitációs) zsírbontó készülék 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanggal dolgozik, ugyanúgy, mint a szalonokban használt gépek. Mivel a működési elv és az alkalmazott frekvencia is azonos, hatékonyságot tekintve nincs különbség a készülékek közt.

A Forever Slim különbözősége abban rejlik, hogy a fejlesztők az otthoni használat elvárásainak megfelelően alkották meg. A tervezés során a készülék kis mérete és könnyű kezelhetősége nagyon fontos szempont volt, hiszen így bárki saját magának végezheti el a kezelést. Ennek érdekében a Forever Slim készülékbe olyan funkciók és tartozékok nem kerültek be, amelyeket csak a kozmetikusok használnak és az otthoni kezeléshez szükségtelenek (pl. hőérzékelő, színes digitális monitor, mini számítógép, állvány). A másik jelentős különbség, hogy a szalonokban használt több millió forintos készülékek kombinált gépek, tehát egyéb kozmetikai kezeléseket is lehet velük végezni.

Miért kell ultrahang gélt használni?

Minden ultrahangos kezelés, így ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) esetén is szükség van olyan átvivő anyagra, amely az ultrahangrezgéseket továbbítja a bőrfelszín alá. Átvivő anyag hiányában az ultrahangrezgések a bőrről visszaverődnek, így nem jutnak el a célterületre. Ultrahang gél nélkül tehát az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) teljesen hatástalan lenne.

Az ultrahang gélből mindig jó sokat tegyünk a kezelőfejre vagy a bőrre

Csak a Forever Slim ultrahang gélt használhatom a kezelés során?

Az ultrahangos zsírbontáshoz (kavitációs zsírbontáshoz) bármely magas viszkozitású kozmetikai ultrahang gél használható. Arra azonban mindenképpen ügyeljünk, hogy ne orvosi rendelőkben használt, hanem kozmetikai célokra kifejlesztett ultrahang gélt vásároljuk, ezek viszkozitása ugyanis eltérő.

Az ultrahangos zsírbontáshoz (kavitációs zsírbontáshoz) ideális Forever Slim kozmetikai ultrahang gélt a foreverslim.hu-n vásárolhatja meg! >>

Hogyan végezzem a kezelést?

Az intenzitás és a kezelési idő beállítása után bőségesen juttassunk kozmetikai ultrahang gélt a kezelőfejre, majd helyezzük a kezelőfejet a kiválasztott testfelületre, és indítsuk el a kezelést. Szükség esetén a bőrünkre kerülő ultrahang gélt kicsit kenjük szét a kezelendő területen. Az ultrahang gélt a kezelés során rendszeresen pótoljuk!

A kezelés megkezdése után néhány másodperccel, amikor érezzük, hogy a kezelt rész melegedni kezd, nagyon lassan, körkörösen csúsztassuk kicsit odébb a kezelőfejet. Ennek megfelelően, hőérzetünk alapján végezzük el a teljes, 45 perces zsírbontást, figyelve arra, hogy a testtáj minden részének kezelésére nagyjából ugyanannyi időt szánjunk. Ha az ultrahang gél mennyisége már nem elegendő a zsírbontáshoz, a kezelőfejet egy idő után melegebbnek érezhetjük. A hatékonyság érdekében az ultrahang gélt ilyenkor mindenképpen pótoljuk!

Hány kezelésre elég egy flakon ultrahang gél?

Ez a testmérettől és a kezelt terület nagyságától függ. Egy 60 kg-os embernek egy 500 ml-es ultrahang gél általában 10 kezeléshez elég.

Mely testrészek kezelhetők és melyek nem?


Kezelhető testtájak: kar, has, csípő, fenék, hát és comb.
Nem kezelhető testtájak: fej, nyak, mell, szív környéke.

Milyen intenzitást állítsak be a Forever Slim készüléken?

Az ultrahangos zsírbontás intenzitása 6 fokozatban állítható a Forever Slim készüléken. Ezek közül az 1-es a leggyengébb, a 6-os pedig a legerősebb. Az optimális intenzitás zsírszövetünk kötöttségétől és bőrünk tulajdonságaitól függ (ami testrészenként is különböző lehet), tehát egyénenként eltérő.

Az intenzitást a kezelőpanelen az alsó és a felső gombbal lehet beállítani.

A számunkra ideális fokozatot az első kezelés alkalmával le kell tesztelnünk. Ennek érdekében kezdjük el a zsírbontást 3-as fokozaton, és ha 2-3 percen belül semmilyen kellemetlen érzést (kicsi, enyhe csípés) nem tapasztalunk, akkor állítsuk eggyel magasabb fokozatra a Forever Slimet. Az intenzitást egészen addig emelhetjük, amíg az enyhe csípő érzés nem jelentkezik. Ha már enyhe csípést tapasztalunk, akkor a kiválasztott fokozat túl erős kötőszövetünknek; ilyenkor alacsonyabb intenzitásra kell kapcsolni a készüléket. A számunkra megfelelő intenzitást egy adott területen általában csak egyszer kell tesztelnünk, ezt követően az egész testtáj kúráját ezzel a beállítással végezhetjük.

Az ultrahangos zsírbontás alapvetően teljesen fájdalommentes; a kezelt területen csak melegséget érzünk. A hőérzet persze függ a zsírszövet vastagságától, ezért az első kezeléseknél általában többet kell várni a terület melegedésére. Később azonban, amikor már több zsírbontást elvégeztünk és a zsírszövet vastagsága csökkent, a melegség is gyorsabban jelentkezhet. A hőérzet testtájanként is eltérő lehet. Az érzékenyebb területeken, például a hason és a belső combokon gyorsabban érezhetjük a melegséget, a fenéken és a külső combokon viszont a melegedés általában lassúbb. Mindezek mellett a hőérzet – a zsírszövet állapotától, érzékenységétől és bőrtípustól függően – egyénenként is eltérő. Míg egyesek már 2-3, mások csak 7-10 másodperc után érzik, hogy melegszik a kezelt felület. Mivel ilyenkor odébb csúsztatjuk a kezelőfejet, a melegséget nem érezzük erősnek, vagy kellemetlennek. (Nagyon ritkán az is elfordul, hogy egy páciens egyáltalán nem érez melegséget a kezelés során, de ez nem befolyásolja a zsírbontás sikerességét.) A használati útmutatóban foglaltak betartása esetén tehát semmilyen kellemetlen érzéssel nem kell számolnunk. A legfontosabb, hogy a készüléket sose használjuk ultrahang gél nélkül, vagy túl kevés géllel, mert így – amellett, hogy a kezelés hatástalan lesz – a kezelőfej gyorsabban és jobban felmelegszik, ami a bőr számára kellemetlen lehet.

Mikor érdemes zsírbontó kezelést végezni?

A legjobb, ha reggeli, délelőtti időszakban végezzük el a kezelést, ugyanis a napközbeni tevékenységek során végzett mozgás fokozza az anyagcserét, így a méreganyagok kiürítése gyorsabb lesz. Ráadásul napközben a megnövekedett folyadékszükséglet pótlása sem okoz gondot. Este, közvetlenül lefekvés előtt viszont nem ajánlott zsírbontást végezni. Egyrészt mert az anyagcsere ilyenkor lelassul, másrészt pedig nem tudunk a salaktalanításhoz elegendő mennyiségű folyadékot elfogyasztani.

Kinek ajánlott a Forever Slim?

A Forever Slim otthoni ultrahangos (kavitációs) zsírbontó és narancsbőr kezelő készüléket minden férfi és nő használhatja, aki végleg megszabadulna zavaró zsírpárnáitól, vagy szeretné eltüntetni testéről a narancsbőrt.

 • csalódott fogyókúrázóknak, akik jojó-effektus helyett tartós alakformálásra vágynak
 • normált testsúllyal rendelkezőknek, akik bizonyos testrészeiket átformálnák ( pl. úszógumi a csípőn, „lovaglónadrág” a combon, felkaron lévő zsírpárnák).
 • túlsúllyal küzdőknek, akik gyorsan szeretnének ruhaméret-csökkenést elérni.
 • rendszeresen sportolóknak, akik még a legkeményebb edzéssel sem tudják eltüntetni bizonyos helyekről (pl. a térdük feletti területről) a zsírt, vagy narancsbőrös területeiket szeretnék felszámolni.
 • modelleknek, akik még a legkisebb narancsbőrt vagy zsírpárnákat sem engedhetik meg maguknak.
 • ismert személyeknek, akik maximális diszkréció mellett, saját otthonukban szeretnék elvégezni az ultrahangos (kavitációs) zsírbontó, narancsbőr eltüntető kezeléseket.
 • irodában dolgozó hölgyeknek és uraknak, akiken nyomot hagyott az állandó ülőmunka.
 • üzletembereknek és üzletasszonyoknak, akiknek nincs idejük rendszeresen sportolni a feszített munkatempó mellett, fontos a kifogástalan megjelenés és akik igénylik az intim kezelések szféráját.
 • anyukáknak, akik szeretnék magukról eltüntetni a szülés után rajtuk marad súlyfelesleget és narancsbőrt.
 • változó korban lévő hölgyeknek, akik magabiztosabbnak éreznék magukat a klimax okozta pluszkilók és narancsbőr nélkül, és hisznek abban hogy újra csinosabbak lehetnek!
 • családapáknak, akiknek a pocakjuk évről-évre gyarapszik, nem szeretnének végleg lemondani a finom falatokról, az esti sörükről, keresik a módját annak, hogyan lehetne a nadrág szíját legalább eggyel beljebb csatolni.

Mindenkinek ajánlott, mert végleg eltüntetni a zsírpárnákat és a narancsbőrt a has, derék, comb, felkar, hát illetve csípő területéről.

A készülék használata nem javasolt artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pacemaker, szívizom-érelmeszesedés, lázas állapot, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, terhesség valamint szoptatás esetén.

Kiknek nem ajánlott a Forever Slim?

Mivel az ultrahangos zsírbontást (kavitációs zsírbontást) követően testünkben méregtelenítő folyamat zajlik le, fontos, hogy csak megfelelő egészségi állapotban fogjunk neki a kezelésnek! A méregtelenítő szervek (máj, vese) betegsége esetén sose végezzünk ultrahangos zsírbontást (kavitációs zsírbontást), hiszen a zsír kiürítése gondot okozhat!

A készülék használata nem javasolt továbbá artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pacemaker, szívizom-érelmeszesedés, lázas állapot, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, terhesség, valamint szoptatás esetén. Ne működtesse a készüléket ott, ahol rövidhullámú diatermiás eszközt is működtetnek!

A 45 perces kezelési idő alatt hány testrészt kezelhetek?

Annak érdekében, hogy minél gyorsabban érjünk el látványos eredményt, egy 45 perces kezelés során 1 testrészt ajánlott kezelni, pl.: has 45 perc vagy 2 fenékrész 22-22 perc. Tapasztalataink szerint az a legjobb, ha az egész kezelés alatt egyetlen testtájra, kb. 3-4 tenyérnyi területére koncentrálunk, és egészen addig ismételjük a kezeléseket ezen a területen, amíg a kívánt eredményt elérjük. Így lesz leggyorsabban látható a zsírbontás hatása.

Mekkora szünetet kell tartani 2 kezelés között?

A 45 perces kezelések között legalább 4 nap, de inkább 1 hét szünetet kell tartani. Ennyi időre a lebontott zsír és salakanyagok kiürítéséhez mindenképpen szükség van. Mindezek mellett a megfelelő méregtelenítés érdekében napi 3-4 liter folyadékot is el kell fogyasztanunk. Ha a kúrát huzamosabb ideig folytatjuk, illetve csak minimális, 4 napos szüneteket tartunk a kezelések között, akkor tisztító hatású gyógyteák fogyasztása is erősen ajánlott!

Akkor is muszáj szünetet tartani a kezelések között, ha más testtájat szeretnék kezelni, mert a zsírbontás mindig salakanyagok felszabadulásával jár, amelyet szervezetünknek ki kell ürítenie. Mindegy, hogy a zsírt éppen a fenekünkről vagy a combunkról bontottuk le, a méregtelenítés feladata ugyanúgy szervezetünkre hárul.

Hány kezelésből áll egy ultrahangos zsírbontó kúra?

Az, hogy az adott területen pontosan hány ultrahangos zsírbontó (kavitációs zsírbontó) kezelésre lesz szükség, zsírszövetünk vastagságától és egyéb adottságainktól (pl. BMI, zsírszövet típusa, állapota) is függ. Míg a nagyobb súlyfelesleggel rendelkezők általában gyorsabban érnek el ruhaméret csökkenést, egy kisebb zsírpárnákkal rendelkező embernek több kezelésre lehet szüksége a kívánt eredmény eléréséhez. Általánosságban viszont elmondható, hogy egy 10-15 alkalmas ultrahangos zsírbontó (kavitációs zsírbontó) kúra már ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt területen.

Kezelhetem felváltva az egyes testtájakat egy kúrán belül?

Nem szerencsés, ha egy kúrán belül mindig más testtájat kezelünk, ugyanis a zsírbontás hatása így „szétosztódik” a különböző testfelületek között. Ilyen esetekben nem számíthatunk annyira látványos eredményre a kúra végén, mintha rendszeresen kezeltünk volna egy-egy kiválasztott területet. Új testrész kezelésébe tehát csak egy kúra befejezése, azaz a kívánt eredmény elérése után ajánlott belevágni.

Egy kezelés alkalmával 3-4 tenyérnyi testfelületet (egy kúrán belül pedig mindig ugyanazt a testtájat) javasolt kezelni a gyors, látványos alakformálás érdekében.

Hányszor ismételhetem a kúrát egy testtájon?

Mivel az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) veszélytelen eljárás, a kúrát egészen addig ismételhetjük a kiválasztott területen, amíg teljesen elégedettek nem vagyunk az eredménnyel. Hosszabb kúra esetén a kezelési idő (max. 45 perc) és a kezelések közti szünetek (minimum 4 nap) betartására, valamint a rendszeres folyadékfogyasztásra fokozottabban figyelnünk kell! Sőt, a megfelelő méregtelenítés érdekében ilyenkor salaktalanító teák és lúgosító étrend-kiegészítők rendszeres használata is javasolt.

Miért ajánlott zsírbontás után a masszázs?

Az anyagcsere és a zsírbontás salakanyagai a nyirokrendszeren keresztül jutnak el az érrendszerbe, majd a vér útján a májba és a vesébe kerülnek, ezt követően pedig kiválasztódnak. Mivel a masszázs – különösen a speciális nyirokmasszázs – élénkíti a nyirokelfolyást, hatására a salaktalanítás hatékonyabb és gyorsabb lesz. Nyirokmasszázs alkalmazásakor a narancsbőr is hamarabb eltűnik.

A masszázst ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) után kb. 30 percen keresztül, a kezelt területet körkörösen, nyomó-simító mozdulatokkal masszírozva, fokozatosan a szív felé haladva kell elvégezni. A hatékonyságot tovább fokozhatjuk, ha a masszázs során Forever Slim 2in1 keringésfokozó, feszesítő gélt használunk.

Emellett minden olyan módszer eredményesebbé teheti az ultrahangos zsírbontást (kavitációs zsírbontást), amely fokozza az anyagcserét és segíti a méregtelenítést. Ilyen például a szauna vagy infraszauna, a sportolás, a lúgosító étrend-kiegészítők, illetve a máj- és vesetisztító, méregtelenítő teák.

Ha nem sportolok, akkor is eredményes lesz az ultrahangos zsírbontás?

Az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) hatékonyságának a sportolás nem feltétele, azonban rendszeres mozgással kiegészítve eredményesebb lehet a kezelés. Fontos tudni, hogy a zsírbontó kezelések utáni órákban figyelmet kell fordítanunk anyagcserénk gyorsítására, ez ugyanis segíti a salaktalanítást. Az anyagcsere fokozására a mozgás nagyon jó módszer. Már fél órás séta vagy túrázás is sokat segíthet, azonban a megfelelő hatékonyság érdekében igyekezzünk inkább olyan mozgásformát választani, ami pulzusunkat is emeli (pl. torna, biciklizés, futás).

Milyen gyorsan látható az eredmény?

Azt, hogy milyen gyorsan látszik meg rajtunk a zsírbontás eredménye, főleg alkati adottságok, a zsírszövet állapota és vastagsága, valamint az életmód határozza meg. Ugyancsak fontos tényező, hogy az ultrahangos zsírbontást (kavitációs zsírbontást) hogyan végezzük. 3-4 tenyérnyi terület rendszeres, kúraszerű kezelése sokkal gyorsabban eredményez látványos változást, mintha egy kezelés során több testrészt, vagy egy kúrán belül mindig más testtájat kezelnénk. Mindezek mellett természetesen számos tényező befolyásolhatja, hogy mennyire gyorsan érjük el a kitűzött célt. Például: életmód (táplálkozás, testmozgás, káros szenvedélyek), napi folyadékfogyasztás, végzünk-e masszázst kezelés után, alkalmazunk-e más módszereket a zsírbontás hatékonyságának fokozására (pl. szauna, lúgosító étrend-kiegészítők, méregtelenítő teák).

A fogyás üteme szempontjából az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen típusú a zsírszövetünk. Egyeseknek azért nagyobbak a zsírpárnáik, mert túl sok zsírsejttel rendelkeznek (alkati elhízás), másoknak viszont átlagos mennyiségű zsírsejtjük van, ám ezek mérete jóval nagyobb a normálisnál. Nagyobb zsírsejtek esetén a kezelés sokkal gyorsabb, hiszen kevesebb zsírsejt lebontására van szükség. Ha viszont alkatilag több a zsírsejtünk, akkor a kívánt eredmény eléréséhez általában több kezelésre van szükség. Tehát míg egyesek az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) hatására már 1-2 kezelés után látványos, centiméterben is mérhető javulást tapasztalnak, másoknak ehhez több kezelésre van szükségük. Általánosságban az is elmondható, hogy a nagyobb súlyfelesleggel rendelkező embereknél gyorsabb és látványosabb a zsírbontás. Azoknak viszont, akik csak kisebb zsírpárnáikat szeretnék eltüntetni (pl. 36-os helyett 34-es ruhamértet szeretnének) általában több kezelésre van szükség a kitűzött cél eléréséhez.

A fogyás kg-ban vagy cm-ben mérhető inkább?

Inkább cm-ben. Az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) a zsírsejtek számát csökkenti a kezelt területen, a zsírsejtek eltűnését pedig körfogat-csökkenés jelzi. Egy teljes zsírbontó kúra ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt testrészen.

Drasztikus fogyókúra esetében lehet, hogy a mérleg nagyobb súlycsökkenést mutat, de ekkor nem csak a zsírpárnák tűnnek el, hanem az izomtömeg is kisebb lesz, és ilyenkor a zsírvesztés nem olyan látványos.

Többen is használhatunk egy Forever Slim készüléket?

Igen! Arra azonban figyelni kell, hogy két kezelés között legalább 1-2 órára kapcsoljuk ki a készüléket. Erre azért van szükség, mert a gépet otthoni, nem pedig üzemszerű használatra tervezték.

Mivel ultrahangos zsírbontást (kavitációs zsírbontást) egy ember legfeljebb 4 naponta végezhet, a legjobb, ha ennyi közeli rokonnal, baráttal összefogva vásároljuk meg a Forever Slimet. Így naponta cserélgethetjük egymás között, mégsem maradunk le egy kezelésről sem.

Mennyi a készülék maximális üzemideje?

A készüléket egyhuzamban maximum 50 percig működtessük. Ha utánunk más is szeretne kezelést végezni, akkor legalább 1-2 órát kikapcsolva pihentessük!

Ultrahangos zsírbontás

Hogyan dolgozik az ultrahangos, kavitációs zsírbontás?

Ultrahangos, kavitáció zsírbontás során a 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám buborékokat hoz létre, ezzel pedig vákuumot képez a zsírsejtek közötti térben. Ennek hatására a zsírsejtek membránja szétpattan. A zsírsejtekben lévő zsír triglycerinre és zsírsavra oszlik, majd a sejtek közötti térbe folyik, és a természetes salaktalanító folyamatok révén távoznak a testből.

Hová tűnik a zsír a testből?

A zsírsejtek ultrahangos szétbontás (kavitációs zsírbontás) során felszabaduló zsírt és salakanyagokat nyirokrendszerünk továbbítja az érrendszerbe, majd ezek az anyagok a vér útján a kiválasztó szervekbe (a májba és a vesébe) kerülnek. Végül a vizelettel és a széklettel ürülnek ki a testből. Ezt a salaktalanító folyamatot többek közt masszázzsal, fokozott folyadékfogyasztással, méregtelenítő hatású étrend-kiegészítőkkel és testmozgással segíthetjük.

Miért hatékony narancsbőr esetén az ultrahangos zsírbontás?

A narancsbőr kialakulásának elsődleges oka, hogy bőrfelszín alatti zsírsejtjeink elraktározzák a szervezetünkbe kerülő méreganyagokat, vizet és a felesleges zsírt. Ha a bőrszövet rostjai közé beékelődött, összecsomósodott zsírsejteket ultrahangos zsírbontással (kavitációs zsírbontással) felbontjuk, a bennük található zsír, víz és a méreganyagok a kiválasztás során kiürülnek testünkből, így a bőr is kisimul.

A Forever Slimmel kezelhetjük a belső és a külső combokat is.

Miért nincs jojó-effektus az ultrahangos zsírbontásnál?

Mindenki adott számú zsírsejttel rendelkezik: ezek még a legkeményebb sport, fogyókúra vagy fogyasztószerek hatására sem tűnnek el. Ezekkel a módszerekkel csak zsírsejtjeink térfogatát csökkentjük, számukat nem. Így később – például a diéta befejezése után vagy a testmozgás elhanyagolása esetén – a zsírsejtek újra növekedésnek indulhatnak (felveszik a vizet, különböző anyagokat és raktározzák azokat). Szélsőséges, rosszul összeállított fogyókúra esetén pedig az alapanyagcsere megváltozása miatt annál is többet hízhatunk, mint amennyit sikerült a diétával leadni (jojó-effektus).

Az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) során az ultrahangrezgés révén létrejön a kavitáció. A kezelt területen a zsírsejtek fala szétreped, így minden kezeléssel kevesebb zsírsejtünk marad az adott területen. A lebontott zsírsejtek helyett újabbak sem keletkeznek, hiszen a zsírsejtek nem képesek osztódni; számuk életünk folyamán sosem növekszik. Tehát minél több ultrahangos zsírbontó (kavitációs zsírbontó) kezelést végzünk, annál kevesebb zsírsejt marad a kezelt területen. Az ultrahangos zsírbontáson (kavitációs zsírbontáson) kívül csak egyetlen módszer létezik, amellyel véglegesen eltüntethetőek a zsírsejtek: ez a zsírleszívás.

Miért nem veszélyes az ultrahangos zsírbontás?

Az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) során alkalmazott 40.000 Hz-es ultrahangrezgés kizárólag a bőr alatti zsírszövetre hat, az eljárás más szövetekben nem idéz elő változást. A Forever Slim használatának tehát semmilyen káros hatása nincs. Az előírt kezelési időt betartva az ultrahangos zsírbontást (kavitációs zsírbontást) egészen addig ismételhetjük, amíg elérjük a kívánt eredményt.

Kell diétázni az ultrahangos zsírbontás mellett?

Az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) önmagában, fogyókúra nélkül is gyors és látványos eredménnyel jár, azonban a nagymértékű szénhidrát- és zsírbevitel a zsírbontó kúra ideje alatt sem ajánlott. Bár a kezelt területre nem hízunk vissza, más testrészeken meglátszódhat a mértéktelen szénhidrátfogyasztás. Az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) eredményességének növelése érdekében mindenki számára csökkentett zsír- és szénhidrát tartalmú étrend, valamint lúgosító ételek (pl. friss zöldségek) fogyasztása javasolt. A kezelések utáni 2-3 napon lehetőleg ne fogyasszunk finomított cukrot tartalmazó ételeket és italokat!

Az orvosom diétát javasolt, kiválthatom zsírbontással?

Az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) túlsúlyos emberek számára is hatékony alakformáló módszer, azt azonban tudnunk kell, hogy használata elsősorban esztétikai célokat szolgál. Ez az eljárás képes véglegesen eltüntetni a látható zsírpárnákat, az úgynevezett zsigeri (nem látható, szervek közötti) zsírlerakódást viszont nem szünteti meg. Ha tehát egészségügyi problémák megelőzése érdekében orvosunk diétát javasolt, akkor ezt a Forever Slim készülék használata esetén se hagyjuk el!

Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Zsírbontó módszerek – de mit nevezhetünk annak? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos zsírbontó módszerek, amik állítólag…

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.
>