ForeverSlim a médiában
Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
Fogyás jojó nélkül!

Otthoni kavitációs
zsírbontó géppel!

Zavar makacs zsírpárnád a hasadon, combodon, popsidon?

Végre szeretnél visszahízás nélkül fogyni?

Akkor jó helyen jársz….

7 év alatt már ezrek fogytak velünk!

Az egyedülálló Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékkel az utóbbi 7 évben már több ezer magyar nőnek és férfinak – köztük számos hírességnek és újságírónak – látványosan és tartósan sikerült lefogynia!

Forever Slim kavitációs zsírbontó tesztelés

Forever Slim a Hogyan legyek jó nő? és a Több, mint TestŐr c. műsorban.

Mi az a Forever Slim?

A Forever Slim egy kompakt kivitelezésű kavitációs zsírbontó készülék, amely a szépségklinikákon és plasztikai sebészeti centrumokban nagy sikerrel alkalmazott ultrahangos (kavitációs) zsírbontó technológia otthoni használatát teszi lehetővé.

Célzott fogyás – jojó nélkül, kavitációs zsírbontással!

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék:

pipa tartósan, jojó-effektus nélkül fogyaszt.

A Forever Slim nem a zsírsejtek méretét csökkenti, mint pl. a fogyókúra vagy a sport, hanem kavitációval TARTÓSAN eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről. Ezzel gátat vet a későbbi visszahízásnak, azaz a jojó-szindrómának!

Forever Slim otthoni zsírbontó gép

pipa célzottan a legmakacsabb zsírpárnákat és a narancsbőrt csökkenti.

A készülék helyi zsírbontást végez, tehát pontosan onnan fogyaszt, ahol használjuk. Így könnyen eltüntethetjük a zavaró zsírpárnákat a combról, hasról, fenékről, karról, csípőről és hátról, ám elkerülhetjük a mellméret csökkenését vagy az arcbőr megnyúlását, amely a fogyókúrák gyakori velejárója.

pipalátványos, centiméterekben is mérhető eredményt nyújt.

A Forever Slimmel már néhány kezeléstől teljesen eltűnhet a narancsbőr, 1 kavitációs zsírbontás kúra után pedig látványos ruhaméret-csökkenést érhetünk el a kezelt területen. Ez a módszer (a koplalással ellentétben) az izomtömeget nem csökkenti, tehát a körméret-csökkenés kizárólag a zsírvesztésnek köszönhető!

fpipaájdalom és éhezés nélkül formálja az alakot.

A ForeverSlim használata semmiféle fájdalommal nem jár, csupán kellemes melegséget érzünk a kezelt területen. Ráadásul koplalnunk sem kell, hiszen a kavitációs zsírbontás e nélkül is gyors és látványos eredményt nyújt!

Kavitációs zsírbontás otthon

Csökkentsd ruhaméretedet éhezés nélkül!

Kavitációs zsírbontás otthon, az exkluzív szalonok minőségével

Az ultrahangos zsírbontást szépségcentrumokban már több mint egy évtizede használják, néhány éve pedig az első otthoni zsírbontó gépbe, a ForeverSlimbe is sikerült beépíteni ugyanezt a technológiát. A professzionális készülékekkel megegyező hatékonyságot

 1. azonos működési elv (kavitáció),
 2. azonos technológia (fókuszált ultrahang)
 3. azonos frekvencia (40.000Hz) és
 4. személyre szabott kezelés (állítható kezelési idő és intenzitás) garantálja!

Részletfizetési lehetőség!

A hitelkonstrukció részleteiről ügyfélszolgálatunknál érdeklődhetsz! Tel.: 06 30 6303 777

Így lesz olcsóbb, kényelmesebb, diszkrétebb a kavitációs zsírbontás!

Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékkel az esztétikai centrumok professzionális technológiáját saját otthonunkban élvezhetjük, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek – magas költségek, időpont-egyeztetés, napirendünk felborítása és szégyenérzet – nélkül! Az otthoni zsírbontás

 • olcsó, hiszen a megvásárolt gépet korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk.
 • diszkrét, ugyanis a kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk.
 • kényelmes, mert bármikor végezhetjük, amikor épp ráérünk (akár tévézés közben is).

„Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogy nem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni…”Anry-Soós Éva, a Joy magazin főszerkesztője.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

A Forever Slim bekerült a legizgalmasabb és leginnovatívabb elektromos szépítő készülékek közé az októberi Marie Claire magazinban!

Hogyan fogyaszt a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép?

Forever Slim készülékbe is beépített kavitációs zsírbontó technológia az egyetlen nem műtéti alakformáló eljárás, amely képes eltávolítani magukat a zsírsejteket. Míg a fogyókúra és a testedzés csupán a zsírsejtek méretét csökkenti, az ultrahangos zsírbontás hatása a zsírleszíváséhoz hasonlóan tartós. A zsírsejtek eltávolítása megakadályozza, hogy méretük később újra növekedhessen és jojó-szindróma alakuljon ki. Kavitációs zsírbontás során a megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből.

kavitacio_zsirbontas_fogyas_hasrol_foreverslim_zsirbonto_gep

Az otthoni kavitációs zsírbontás kényelmes és diszkrét.

Heti 45 perc az álomalakért

Mint más alakformáló kezeléseket, úgy az ultrahangos zsírbontást is kúraszerűen ajánlott végezni. Forever Slim készülék esetén a kúrát saját időbeosztásunkra és igényeinkre szabva végezhetjük. Meghatározhatjuk a kavitációs zsírbontás intenzitását (1-6 fokozat), és azt, hogy egy alkalommal hány terület kezelünk. Eközben mindössze három főszabályra kell figyelnünk.

 1. A kezelések alkalmanként 45 percesek legyenek!
 2. Két zsírbontás között tartsunk legalább 4 nap (de inkább egy hét) szünetet!
 3. A kezelések utáni napokban igyunk minél több (3-4 liter) vizet!

Ha a fentieket betartjuk, biztosan elegendő időt és folyadékot biztosítunk szervezetünknek a lebontott zsír és salakanyagok kiürüléséhez! A méregtelenítés gyorsítására persze további praktikák is léteznek, ilyen például a terület masszírozása, a keringés fokozása, a szaunázás, a mozgás és salaktalanító teák fogyasztása is.

Kavitációs zsírbontás otthon

A Forever Slimmel korlátlan zsírbontó kezelést végezhetsz szinte az egész testeden, ezért a szalonokhoz képest nagyon gazdaságos.

Te is szívesen tesztelnéd az otthoni kavitációs zsírbontó gépet?

Gyere el hozzánk, és győződj meg személyesen a Forever Slim készülék hatékonyságáról!

Fókuszált kúra = gyorsabb hatás!

Ha extragyors és látványos eredményt szeretnénk elérni, ajánlott a teljes kezelési időt (45 perc) egyetlen 3-4 tenyérnyi területre fordítani és rendszeresen ezt a zónát kezelni, egészen a vágyott eredmény eléréséig. Hogy ehhez pontosan hány kezelésre lesz szükségünk, számos tényezőtől és egyéni adottságtól is függ (pl. zsírszövetünk vastagsága, kötöttsége, életmódunk), azonban általában egy 10-15 alkalmas kavitációs zsírbontás kúra már ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt területen.

Milyen kontaktanyag szükséges a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használatához?

Mint minden ultrahangos eljárás, úgy kavitációs zsírbontás során is kontaktanyagot kell használni az ultrahangrezgések továbbításához. E nélkül a kezelés hatástalan! A Forever Slim készülékhez a magas viszkozitású Forever Slim kozmetikai ultrahang gélt ajánlott használni, ez ugyanis garantáltan megfelelő a kavitációs zsírbontáshoz!

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

Kavitációs zsírbontáshoz kontaktanyag (ultrahang gél) szükséges.

Expressz keringésfokozó hatás!

A lebontott zsír kiürülését gyorsíthatjuk, ha a kezelés közben és után Forever Slim 2in1 feszesítő gélt is használunk.

A Forever Slim hatékonyságát garantálja:

 • Professzionális, plasztikai sebészeti centrumokban is alkalmazott kavitációs technológia
 • ISO 13485 MEDICAL Class gyártói minősítés
 • CE minősítés
 • 1 év teljes körű garancia
 • Több ezer elégedett vásárló
 • Ingyenes tesztelés lehetősége
 • Részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • Ingyenes orvosi szaktanácsadás, életmód-tanácsadás

Vásárlóink mondták

,,Az 5. kezelésen vagyok túl, a derékbőségem 7 cm-rel, a csípőbőségem pedig 6 cm-rel csökkent. A hasi zsírpárnák szemmel láthatóan kisebbek lettek” Pintérné, Vecsés, 52 éves

„Derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A hasam feszesebb és kisebb lett, jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben!” F. Beáta, 53 éves

Forever Slim zsirbontas velemeny vasarlonktol

Beáta eredménye 3 hónap alatt: derék: -14cm, csípő: -8cm

“Végre ki merek menni a strandra, csodálatos érzés! És még egy pozitív mellékhatás amit nem vártam, néhány korábban túl szűk nadrágom végre ismét rám jött! 🙂 […] Egy dolgot bánok, hogy nem találtam már rá sokkal korábban erre a csodamasinára!” H. Ági, Budapest

Forever Slim vélemény

H. Ági eredménye: látványos narancsbőr csökkenés!

„3,5 hónap alatt a fenekem 21 centivel, a csípőm 17 centivel, a derekam 20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig 20 kg-mal lett kevesebb. […] Nagyon megérte a befektetést.” C. Barbara, 41 éves

C. Barbara eredménye: 3,5 hónap alatt: fenék: -21cm, csípő: -17cm, derék: -20cm!

Már használod a ForeverSlimet? Küldd el nekünk te is a sikersztoridat emailben! Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek.

Tesztelt hatékonyság!

A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készüléket számos híresség, újságíró, blogger tesztelte, hatékonynak találta és ajánlja!

A Forever Slim készüléket a Kiskegyed munkatársa, Tóth Tímea is tesztelte,,A harmadik etap utáni napon a farmerom mintha nem feszült volna annyira rajtam. (Ezt azért írom így, mert magam sem akartam elhinni, hogy megtörténhet!) A nyolcadik alkalom után pedig – ha nem is lötyögött – de szinte már tökéletesen állt a nadrágom!” Tóth Tímea, Kiskegyed.hu

,,CélzotBíró Ica Forever Slimtan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk. Tehát pontosan ott hat, ahol az évek múltával az esetleges edzések és diéta ellenére is kialakulnak a makacs zsírpárnák.” Bíró Ica

 

hazi-patika-forever-slim-teszt

,,Nagyjából egy hónap alatt egy ruhaméretet fogytam, de a bőröm is feszesebb, simább lett. Olyan helyekről is sikerült fogynom, amelyekről korábban egyáltalán nem sikerült lefaragnom a zsírpárnákat” Huták Judit, a HáziPatika újságírója

 

Végre elbúcsúznál a makacs zsírpárnáktól? A Forever Slim tényleg segít!

Mire számíthatsz, ha a Forever Slimet választod?

pipa Körméreted látványosan csökken.

A zavaró zsírpárnák végre tényleg pipatartósan eltűnnek.

pipa Fájdalom és éhezés nélkül formálhatod alakodat.

forever slim kavitációs zsírbontó gép

A Forever Slim már 7 éve, elégedett vásárlók és tesztelők ezreivel bizonyít!

.

A ForeverSlim ára

132.900 Ft!

 

p2

+AJÁNDÉK: 2 db ultrahang gél

p2

+AJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás

 Az ajándék házhozszállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra,  bármely magyarországi címre vonatkozik! 

 

Fogyás mellett a bőrödet is feszesíteni szeretnéd?

Örömmel értesítünk, hogy ügyfeleink sok éves kérésére tudunk megoldást biztosítani azzal hogy létrehoztunk két csomagot, melyek komplex megoldást nyújtanak, nem csak a fogyásra, de a 40 éves kor felett megjelenő bőrmegereszkedés (karon térd környékén, combon) megoldására is vagyis bőrfeszesítésre! Tudjuk, hogy az idő fontos tényező, így az a nagyszerű hírünk, hogy ezt a két fajta kezelés párhuzamosan is végezhető.

Miért is van a  szükség bőrfeszesítésre 40 éves kor fölött?

Azért mert a makacs zsírpárnák mellett a bőr meglazulása, megereszkedése a legfőbb probléma 40 felett.

35-40 éves kor fölött – vagy rossz genetika esetén (terhességi striák, mellek csíkosodása) már hamarabb – a bőr megereszkedésének problémája lép előtérbe, mert a kollagéntermelés csökken. Ezt a kavitációs fogyasztó kezelés nem oldja meg, mivel a célzott fogyás céljából a zsírszövetet, bőrfeszesítés céljából pedig a kollagént kell megcélozni és ehhez más más technológia szükséges. A kollagén termelés segítését sokszor megelőző jelleggel kell elkezdenünk, ugyanis a bőr megereszkedésének problémája a kor előrehaladtával előbb vagy utóbb, de mindenképpen be fog következni!

A  bőr meglazulásának 3 fő oka:

 • Az életkor: A kor előrehaladtával a bőr kollagéntermelése csökken, így a bőr megereszkedésének folyamata elkerülhetetlen. Menopauza környékén ez a folyamat ráadásul drasztikusan felgyorsul.
 • A genetikai adottságok, öröklött tényezők: Az öröklődés a bőr szerkezete esetén sem megkerülhető. Ha szüleid, nagyszüleid bőre lazább volt, ha hamarabb és erősebben ráncosodtak, sajnos akkor ez Téged is érinthet. Ha melled a pubertás során csíkosodott, ha terhesség során hasad “megrepedt”, vagy nehezebben húzódott vissza, akkor bőröd szerkezete lazább, így számíthatsz rá, hogy hamarabb és gyorsabban fog bőröd megereszkedni.
 • A hízás miatt meglazult bőr: A hosszabb ideje kipárnázott bőr genetikai hajlam nélkül is megnyúlik. Ilyenkor csupán a zsír lefaragása a bőröd tekintetében nem fogja az áhított eredményt meghozni.

Jó hír, hogy a rádiófrekvenciás kollagénstimuláció, pont a kollagéntermelés helyreállítását éri el és így adja vissza a bőr tartását.

A komplex megoldást nyújtó csomagok részeként a Forever Slim mellé kétféle bőrfeszesítő készülék  közül választhatsz!

p2A Forever Slim ,,kisebbik testvére” a Forever Beauty, ami kicsi, kompakt kézbesimuló formájú,  vezeték nélküli bőrfeszesítő gép.  Kialakítása révén kezelheted vele magad hastól lefelé bárhol. Az arc a nyak vagy a dekoltázs nem kezelhető vele.

p2A Forever Slim ,,nagyobbik testvére” a Forever Skin Face and Body PRO, melynek a nevéből is jól látható, hogy ez egy professzionálisabb, erősebb, vezetékes változat. Cserélhető kezelőfejének köszönhetően kezelhető vele a test bármely területe, beleértve az arc, a nyak és a dekoltázs területei is.

Csomagban olcsóbb! Válassz kedvezményes Forever Slim csomagjaink közül! 

Forever Slim zsírbontó

+ Bőrfeszesítő

csomag

(+46.910 Ft)

p2Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

p2Forever Slim ultrahang gél (500ml)

p2Forever Beauty 4TECH testfeszesítő gép

p2Forever Beauty Plus kontakt gél (500ml)

 

fsa2

+AJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás

.

Míg a Forever Slim a fogyásban segít, a Forever Beauty a rugalmasságát vesztett bőr ellen támad. Nagyon megnyúlt bőrt ugyan nem tudsz vele helyrehozni, de legtöbbeknek nem is ez a problémája. Szuperül feszesíti bőrödet, és még a kavitációval felszabadított salakanyagok ürülését is segíti. Arc és toka kezelésére nem alkalmas azonban hastól lefelé bárhol alkalmazhatod.

A Forever Slim zsírbontó gép eredeti ára 132.900 Ft. A Forever Beauty 4TECH gép eredeti ára: 69.900 Ft. A Forever Beauty Plus gél ára 3.990 Ft. Az 1 db Forever Slim ultrahang gél ára 530 Ft.Az ajándék szállítás értéke 1.090 Ft,  amely munkanapokra, bármely magyarországi címre érvényes! 

A csomag ára:

027.510 Ft kedvezménnyel

207.320 Ft helyett 179.810 Ft

Forever Slim zsírbontó

+ Ránctalanító & Bőrfeszesítő

Prémium csomag

(+99.800 Ft)

p2Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

p22 db Forever Slim ultrahang gél (500ml)

p2Forever Skin  Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép

p2Forever Skin Aktivátor gél arcra (150ml)

p2

Forever Skin Aktivátor gél testre (250ml)

 

fsa2

+AJÁNDÉK:INGYENES 1 napos szállítás

Míg a Forever Slim a fogyásban segít, a prémium Forever Skin Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép a megnyúlt bőrt veszi célba a test összes területén. Professzionális kialakításának köszönhetően használhatod arcod ráncainak, megereszkedett arcbőröd, tokád kezelésére éppúgy, ahogyan tested bármely területének bőrfeszesítésére. A Forever Skin a szépségszalonokban található gépekkel megegyező teljesítménnyel van felvértezve, így a két géppel együtt egy komplett szépségszalont vihetsz magaddal otthonodba.

A Forever Slim zsírbontó gép eredeti ára 132.900 Ft. A Forever Skin Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép eredeti ára: 139.900 Ft. A Forever Skin Aktivátor gél arcra 150 ml ára 1.590 Ft, a 250 ml ára 2.890 Ft.  A Forever Slim UH gél ára 530 Ft/db. Az ajándék szállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre érvényes! 

A csomag ára:

045.640 Ft kedvezménnyel

278.340 Ft helyett 232.700 Ft

 

Kérdésed van? Segítségre van szükséged? Hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat!
+3
630 63 03 777
Online megrendelést ide kattintva adhatsz le.

forever-slim-zsirbonto

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

Kavitációs zsírbontás: hogyan fogyaszt az ultrahang?

Az emberek többségének az ultrahangról először az orvosi diagnosztikában használt ultrahang készülékek jutnak eszébe, ezért sokak számára elképzelhetetlen, hogy…

Az ultrahangos zsírbontás ára

A fogyasztószalonokban és kozmetikákban igénybe vehető kavitációs zsírbontó kezelések és bérletek árai nagyon eltérőek lehetnek, így nem árt körültekintőnek lenni,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.