ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Makacs zsírpárnák a hasadon, combodon, popsidon?

Végre szeretnél visszahízás nélkül fogyni?

Se időd, se pénzed a drága szalonkezelésekre?

Akkor jó helyen jársz…

7 év alatt már ezrek fogytak velünk!

Az egyedülálló Forever Slim zsírbontó készülékkel az utóbbi 7 évben már több ezer magyar nőnek és férfinak – köztük hírességeknek – látványosan és tartósan sikerült lefogynia!

 

Forever Slim kavitációs zsírbontó tesztelés

Forever Slim a Hogyan legyek jó nő? és a Több, mint TestŐr c. műsorban.

ZsirStop
Mi az a Forever Slim?

A Forever Slim egy kompakt kivitelezésű kavitációs zsírbontó készülék, amely a szépségklinikákon és plasztikai sebészeti centrumokban nagy sikerrel alkalmazott zsírbontó technológia otthoni használatát teszi lehetővé.

Jó-jó, de ez mit jelent?

Ahhoz, hogy megértsd a Forever Slim hatékonyságának lényegét, nem árt tisztába tennünk azt, hogy egyáltalán miért van az, hogy eddig nem bizonyult sikeresnek egyetlen súlycsökkentési projekted sem.

Először is: Bár kevésbé közismert, de tudományos tény, hogy mindannyian adott számú zsírsejttel születünk, melyek száma nem változik, pont, mint agysejtjeink esetében. Súlyunk gyarapodása, illetve csökkenése tehát azon múlik, hogy ezeknek a korlátozott számú zsírsejtek mérete csökken vagy nő. Diéták és edzések alkalmával (jó esetben) pontosan ez történik – a zsírsejtjeid mérete csökken.

„Na és? Az nem jó?”

Nem igazán, ugyanis amint kibillensz az egyensúlyból és nem tudod tartani a szigorú étrendet és az edzések sokaságát, ezek a zsírsejtek boldogan feltöltődnek – a Te legnagyobb bosszúságodra, ez ugyanis a visszahízást jelenti, avagy más néven a jojó effektust. És ez csak két faktornak a be nem tartása: akkor még nem említettük, hogy még ha be is tartod az életmódváltás szabályait, ott vannak azok az apró „finomságok”, amelyek tudtodon kívül keresztbe tehetnek Neked, mint a stressz, az alváshiány vagy a rejtett betegségek, nem beszélve a genetikai adottságokról, az életkorról, szülésről és a hormonokról.

Erre nyújt megoldást a Forever Slim.

Az otthoni kavitációs zsírbontás kényelmes és diszkrét.

ZsirStop
Akkor most hogyan is fogyaszt a Forever Slim zsírbontó gép?

Az ultrahangos technológiával működő, napjainkban kavitációs zsírbontásként ismert eljárás az egyetlen módszer – a műtéti zsírleszíváson kívül -, amely magukat a zsírsejteket távolítja el, melyek, ahogyan azt az imént leírtuk, már nem szaporodnak tovább, így végleg eltávolíthatók. Míg a fogyókúra és a testedzés csupán a zsírsejtek méretét csökkenti, az kavitációs zsírbontás hatása a zsírleszíváséhoz hasonlóan tartós. A zsírsejtek eltávolítása megakadályozza, hogy méretük később újra növekedhessen és jojó effektus alakuljon ki. Kavitációs zsírbontás során a megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejtek közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből.

 

Fontos megjegyeznünk továbbá, hogy bár sok helyen emlegetik mind az ultrahangos, mind pedig a kavitációs zsírbontást, valójában a két kifejezés egy és ugyanaz! Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy ultrahang és ultrahang között is van különbség, hiszen a szívultrahangot sem alkalmazzák kismamák vizsgálatára. Ahány frekvenciája, annyi felhasználási esete van tehát az ultrahangnak. Attól, hogy egy gép ultrahangos, még nem feltételen jelenti azt, hogy kavitációs zsírbontásra képes. Ezt ugyanis csak a 40.000 Hz frekvencia körüli tartományban működő gépek tudják.

 

ZsirStop
Célzott fogyás – jojó nélkül, kavitációs zsírbontással!

A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készülék:

pipa tartósan, jojó-effektus nélkül fogyaszt.

A Forever Slim nem a zsírsejtek méretét csökkenti, mint pl. a fogyókúra vagy a sport, hanem kavitációval TARTÓSAN eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről. Ezzel gátat vet a későbbi visszahízásnak, azaz a jojó-szindrómának!

Forever Slim otthoni zsírbontó gép

pipa célzottan a legmakacsabb zsírpárnákat és a narancsbőrt csökkenti.

A készülék helyi zsírbontást végez, tehát pontosan onnan fogyaszt, ahol használjuk. Így könnyen eltüntethetjük a zavaró zsírpárnákat a combról, hasról, fenékről, karról, csípőről és hátról, ám elkerülhetjük a mellméret csökkenését vagy az arcbőr megnyúlását, amely a fogyókúrák gyakori velejárója.

pipalátványos, centiméterekben is mérhető eredményt nyújt.

A Forever Slimmel már néhány kezeléstől teljesen eltűnhet a narancsbőr, 1 kavitációs zsírbontás kúra után pedig látványos ruhaméret-csökkenést érhetünk el a kezelt területen. Ez a módszer (a koplalással ellentétben) az izomtömeget nem csökkenti, tehát a körméret-csökkenés kizárólag a zsírvesztésnek köszönhető!

fpipaájdalom és éhezés nélkül formálja az alakot.

A ForeverSlim használata semmiféle fájdalommal nem jár, csupán kellemes melegséget érzünk a kezelt területen. Ráadásul koplalnunk sem kell, hiszen a kavitációs zsírbontás e nélkül is gyors és látványos eredményt nyújt!

pipaIdőt és pénzt takarít meg.

A ForeverSlim alkalmazása otthonod kényelmében is kivitelezhető, így nem kell a család és a munka mellett plusz köröket futnod, nem beszélve arról, hogy a szalonokban végzett kezelések töredékéért vásárolhatod meg.

Kavitációs zsírbontás otthon

Csökkentsd ruhaméretedet éhezés nélkül!

zsírstop
Kavitációs zsírbontás otthon, az exkluzív szalonok minőségével

A kavitációs zsírbontást szépségcentrumokban már több mint egy évtizede használják, néhány éve pedig az első otthoni zsírbontó gépbe, a ForeverSlimbe is sikerült beépíteni ugyanezt a technológiát. A professzionális készülékekkel megegyező hatékonyságot

 1. azonos működési elv(kavitáció),
 2. azonos technológia(fókuszált ultrahang)
 3. azonos frekvencia(40.000Hz) és
 4. személyre szabott kezelés(állítható kezelési idő és intenzitás) garantálja!

 

Felmerülhet Benned a kérdés, hogy miért lenne egy kompakt, otthoni zsírbontó készülék ugyanolyan hatékony, mint a szalonokban látható hatalmas gépek.

A válasz egyszerű. A szépségszalonokban látható zsírbontó gépek számos más funkciót ötvöznek magukban, ami egy szépségszalon különböző igényekkel rendelkező látogatói bázisának szükséges lehet, ám Neked pont nem. Így hiába fizetsz ki annak a gépnek a számtalan funkciójáért egy emelt összeget, a Te esetedben azt csak zsírbontásra fogják használni.

Tehát hiába a szalongépek nagysága vagy futurisztikusnak tűnő kialakítása, csak az alkalmazott zsírbontási technológia határozza meg az eredményt, ami a Forever Slim zsírbontó készülék és szalonbeli megfelelője esetén egy és ugyanaz.

Ráadásul a Forever Slim készülékbe olyan funkciók és tartozékok nem kerültek be, amelyeket csak a kozmetikusok használnak és az otthoni kezeléshez szükségtelenek (pl. hőérzékelő, színes digitális monitor, mini számítógép, állvány).

Részletfizetési lehetőség!

A hitelkonstrukció részleteiről ügyfélszolgálatunknál érdeklődhetsz! Tel.: 06 30 6303 777

zsírstop
Így lesz olcsóbb, kényelmesebb, diszkrétebb a kavitációs zsírbontás!

Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékkel az esztétikai centrumok professzionális technológiáját saját otthonunkban élvezhetjük, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek – magas költségek, időpont-egyeztetés, napirendünk felborítása és szégyenérzet – nélkül! Az otthoni zsírbontás

 • olcsó, hiszen a megvásárolt gépet korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk.
 • diszkrét, ugyanis a kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk.
 • kényelmes, mert bármikor végezhetjük, amikor épp ráérünk (akár tévézés közben is).

„Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogy nem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni…”Anry-Soós Éva, a Joy magazin főszerkesztője.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

A Forever Slim bekerült a legizgalmasabb és leginnovatívabb elektromos szépítő készülékek közé az októberi Marie Claire magazinban!

Heti 45 perc az álomalakért

Hogy kell elképzelni egy Forever Slim kezelést?

Mint más alakformáló kezeléseket, úgy a kavitációs zsírbontást is kúraszerűen ajánlott végezni. A Forever Slim készülék esetén a kúrát saját időbeosztásunkra és igényeinkre szabva végezhetjük el. Meghatározhatjuk a kavitációs zsírbontás intenzitását (1-6 fokozat), valamint azt, hogy egy alkalommal hány terület kezelünk. Eközben mindössze három főszabályra kell figyelnünk.

 1. A kezelésekalkalmanként 45 percesek legyenek!
 2. Két zsírbontás között tartsunk legalább 4 nap(de inkább egy hét) szünetet!
 3. A kezelések utáni napokban igyunk minél több(3-4 liter) vizet!

Ha a fentieket betartjuk, biztosan elegendő időt és folyadékot biztosítunk szervezetünknek a lebontott zsír és salakanyagok kiürüléséhez! A méregtelenítés gyorsítására persze további praktikák is léteznek, ilyen például a terület masszírozása, a keringés fokozása, a szaunázás, a mozgás és salaktalanító teák fogyasztása is.

Kavitációs zsírbontás otthon

A Forever Slimmel korlátlan zsírbontó kezelést végezhetsz szinte az egész testeden, ezért a szalonokhoz képest nagyon gazdaságos.

Fókuszált kúra = gyorsabb hatás!

Ha extragyors és látványos eredményt szeretnénk elérni, ajánlott a teljes kezelési időt (45 perc) egyetlen 3-4 tenyérnyi területre fordítani és rendszeresen ezt a zónát kezelni, egészen a vágyott eredmény eléréséig. Hogy ehhez pontosan hány kezelésre lesz szükségünk, számos tényezőtől és egyéni adottságtól is függ (pl. zsírszövetünk vastagsága, kötöttsége, életmódunk), azonban általában egy 10-15 alkalmas kavitációs zsírbontás kúra már ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt területen.

zsír stop
Milyen kontaktanyag szükséges a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használatához?

Mint minden ultrahangos eljárás, úgy kavitációs zsírbontás során is kontaktanyagot kell használni az ultrahangrezgések továbbításához. E nélkül a kezelés hatástalan! A Forever Slim készülékhez a magas viszkozitású Forever Slim kozmetikai ultrahang gélt ajánlott használni, ez ugyanis garantáltan megfelelő a kavitációs zsírbontáshoz!

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

Kavitációs zsírbontáshoz kontaktanyag (ultrahang gél) szükséges.

ZsírStop
Expressz keringésfokozó hatás!

A lebontott zsír kiürülését gyorsíthatjuk, ha a kezelés közben és után Forever Slim 2in1 feszesítő gélt is használunk.

ZsirStop
A Forever Slim hatékonyságát garantálja:

 • Professzionális, plasztikai sebészeti centrumokban is alkalmazott kavitációs technológia
 • ISO 13485 MEDICAL Classgyártói minősítés
 • CEminősítés
 • 1 év teljes körű garancia
 • Több ezer elégedett vásárló
 • Ingyenes teszteléslehetősége
 • Részletes,magyar nyelvű használati útmutató
 • Ingyenes orvosi szaktanácsadás, életmód-tanácsadás

Te is szívesen tesztelnéd az otthoni kavitációs zsírbontó gépet?

Gyere el hozzánk, és győződj meg személyesen a Forever Slim készülék hatékonyságáról!

Vásárlóink mondták

,,Az 5. kezelésen vagyok túl, a derékbőségem 7 cm-rel, a csípőbőségem pedig 6 cm-rel csökkent. A hasi zsírpárnák szemmel láthatóan kisebbek lettek” Pintérné, Vecsés, 52 éves

„Derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A hasam feszesebb és kisebb lett, jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben!” F. Beáta, 53 éves

Forever Slim vélemény

“Végre ki merek menni a strandra, csodálatos érzés! És még egy pozitív mellékhatás amit nem vártam, néhány korábban túl szűk nadrágom végre ismét rám jött! 🙂 […] Egy dolgot bánok, hogy nem találtam már rá sokkal korábban erre a csodamasinára!” H. Ági, Budapest

„A zsír látványosan csökkent, a bőröm már nem lóg annyira és a textúrája is sokkal jobb! Valóban könnyedén és koplalás nélkül változhatunk látványosan!” R. Krisztina, 40 éves

„3,5 hónap alatt a fenekem 21 centivel, a csípőm 17 centivel, a derekam 20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig 20 kg-mal lett kevesebb. […] Nagyon megérte a befektetést.” C. Barbara, 41 éves

Már használod a ForeverSlimet? Küldd el nekünk te is a sikersztoridat emailben! Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek.

Tesztelt hatékonyság!

A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készüléket számos híresség, újságíró, blogger tesztelte, hatékonynak találta és ajánlja!

A Forever Slim készüléket a Kiskegyed munkatársa, Tóth Tímea is tesztelte,,A harmadik etap utáni napon a farmerom mintha nem feszült volna annyira rajtam. (Ezt azért írom így, mert magam sem akartam elhinni, hogy megtörténhet!) A nyolcadik alkalom után pedig – ha nem is lötyögött – de szinte már tökéletesen állt a nadrágom!” Tóth Tímea, Kiskegyed.hu

,,CélzotBíró Ica Forever Slimtan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk. Tehát pontosan ott hat, ahol az évek múltával az esetleges edzések és diéta ellenére is kialakulnak a makacs zsírpárnák.” Bíró Ica

hazi-patika-forever-slim-teszt

,,Nagyjából egy hónap alatt egy ruhaméretet fogytam, de a bőröm is feszesebb, simább lett. Olyan helyekről is sikerült fogynom, amelyekről korábban egyáltalán nem sikerült lefaragnom a zsírpárnákat” Huták Judit, a HáziPatika újságírója

 

Végre elbúcsúznál a makacs zsírpárnáktól? A Forever Slim tényleg segít!

Mire számíthatsz, ha a Forever Slimet választod?

pipa Körméreted látványosan csökken.

A zavaró zsírpárnák végre tényleg pipatartósan eltűnnek.

pipa Fájdalom és éhezés nélkül formálhatod alakodat.

forever slim kavitációs zsírbontó gép

A Forever Slim már 7 éve, elégedett vásárlók és tesztelők ezreivel bizonyít!

.

A Forever Slim szett ára

132.900 Ft!

 

p2

+AJÁNDÉK: 2 db ultrahang gél

p2

+AJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás

 Az ajándék házhozszállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra,  bármely magyarországi címre vonatkozik! 

zsírstop
Fogyás mellett a bőrödet is feszesíteni szeretnéd?

Örömmel értesítünk, hogy ügyfeleink sok éves kérésére tudunk megoldást biztosítani azzal, hogy létrehoztunk két csomagot, melyek komplex megoldást nyújtanak, nem csak a fogyásra, de a 40 éves kor felett megjelenő bőrmegereszkedés (karon térd környékén, combon) megoldására is, bőrfeszesítésre! Tudjuk, hogy az idő fontos tényező, így az a nagyszerű hírünk, hogy ezt a két fajta kezelés párhuzamosan is végezhető.

Miért is van a  szükség bőrfeszesítésre 40 éves kor fölött?

Azért, mert a bőr kollagén termelésének csökkenésével a makacs zsírpárnák mellett a bőr meglazulása és megereszkedése a legfőbb probléma 40 felett, ami a menopauza környékén drasztikusan felgyorsul. Ehhez még hozzájárulnak az öröklött tényezők és genetikai adottságok, vagyis ha a szüleid, nagyszüleid bőre lazább volt, ha hamarabb és erősebben ráncosodtak, sajnos akkor ez Téged is érinthet. Ha melled a pubertás során csíkosodott, ha terhesség során hasad “megrepedt”, vagy nehezebben húzódott vissza, akkor bőröd szerkezete lazább, így számíthatsz rá, hogy hamarabb és gyorsabban fog bőröd megereszkedni. A hosszabb ideje kipárnázott bőr pedig genetikai hajlam nélkül is megnyúlik. Ilyenkor csupán a zsír lefaragása a bőröd tekintetében nem fogja az áhított eredményt meghozni.

Ezt a kavitációs fogyasztó kezelés nem oldja meg, mivel a célzott fogyás céljából a zsírszövetet, bőrfeszesítés céljából pedig a kollagént kell megcélozni és ehhez más technológia szükséges.

Jó hír, hogy a rádiófrekvenciás kollagén stimuláció, pont a kollagén termelés helyreállítását éri el és így adja vissza a bőr tartását.

Zsír Stop
A komplex megoldást nyújtó csomagok részeként a Forever Slim mellé kétféle bőrfeszesítő készülék  közül választhatsz!

p2A Forever Slim ,,kisebbik testvére” a Forever Beauty, ami kicsi, kompakt kézbesimuló formájú,  vezeték nélküli bőrfeszesítő gép.  Kialakítása révén kezelheted vele magad hastól lefelé bárhol. Az arc a nyak vagy a dekoltázs nem kezelhető vele.

p2A Forever Slim ,,nagyobbik testvére” a Forever Skin Face and Body PRO, melynek a nevéből is jól látható, hogy ez egy professzionálisabb, erősebb, vezetékes változat. Cserélhető kezelőfejének köszönhetően kezelhető vele a test bármely területe, beleértve az arc, a nyak és a dekoltázs területei is.

Csomagban olcsóbb! Válassz kedvezményes Forever Slim csomagjaink közül! 

Forever Slim zsírbontó

+ Bőrfeszesítő

csomag

(+46.910 Ft)

p2Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

p2Forever Slim ultrahang gél (500ml)

p2Forever Beauty 4TECH testfeszesítő gép

p2Forever Beauty Plus kontakt gél (500ml)

 

fsa2

+AJÁNDÉK: INGYENES 1 napos szállítás

.

Míg a Forever Slim a fogyásban segít, a Forever Beauty a rugalmasságát vesztett bőr ellen támad. Nagyon megnyúlt bőrt ugyan nem tudsz vele helyrehozni, de legtöbbeknek nem is ez a problémája. Szuperül feszesíti bőrödet, és még a kavitációval felszabadított salakanyagok ürülését is segíti. Arc és toka kezelésére nem alkalmas azonban hastól lefelé bárhol alkalmazhatod.

A Forever Slim zsírbontó gép eredeti ára 132.900 Ft. A Forever Beauty 4TECH gép eredeti ára: 69.900 Ft. A Forever Beauty Plus gél ára 3.990 Ft. Az 1 db Forever Slim ultrahang gél ára 530 Ft.Az ajándék szállítás értéke 1.090 Ft,  amely munkanapokra, bármely magyarországi címre érvényes! 

A csomag ára:

027.510 Ft kedvezménnyel

207.320 Ft helyett 179.810 Ft

Forever Slim zsírbontó

+ Ránctalanító & Bőrfeszesítő

Prémium csomag

(+99.800 Ft)

p2Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

p22 db Forever Slim ultrahang gél (500ml)

p2Forever Skin  Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép

p2Forever Skin Aktivátor gél arcra (150ml)

p2

Forever Skin Aktivátor gél testre (250ml)

 

fsa2

+AJÁNDÉK:INGYENES 1 napos szállítás

Míg a Forever Slim a fogyásban segít, a prémium Forever Skin Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép a megnyúlt bőrt veszi célba a test összes területén. Professzionális kialakításának köszönhetően használhatod arcod ráncainak, megereszkedett arcbőröd, tokád kezelésére éppúgy, ahogyan tested bármely területének bőrfeszesítésére. A Forever Skin a szépségszalonokban található gépekkel megegyező teljesítménnyel van felvértezve, így a két géppel együtt egy komplett szépségszalont vihetsz magaddal otthonodba.

A Forever Slim zsírbontó gép eredeti ára 132.900 Ft. A Forever Skin Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép eredeti ára: 139.900 Ft. A Forever Skin Aktivátor gél arcra 150 ml ára 1.590 Ft, a 250 ml ára 2.890 Ft.  A Forever Slim UH gél ára 530 Ft/db. Az ajándék szállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre érvényes! 

A csomag ára:

045.640 Ft kedvezménnyel

278.340 Ft helyett 232.700 Ft

 

Kérdésed van? Segítségre van szükséged? Hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat!
+3
630 63 03 777
Online megrendelést ide kattintva adhatsz le.

forever-slim-zsirbonto

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Zsírbontó kezelések – Ami valódi és végleges

A valódi zsírbontó kezelések közé azokat a módszereket sorolhatjuk, amelyek célzottan és véglegesen tüntetik el a zsírsejteket egy adott testterületről…

Zsírbontó módszerek – mi a különbség közöttük?

Mit nevezhetünk zsírbontó módszernek? És ennek ellenére miért van az, hogy bizonyos módszerek, amik állítólag zsírt bontanak, valahogy csak…

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.