ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Forever Slim Kavitációs Zsírbontó Gép

A Forever Slim egy kompakt kivitelezésű ultrahangos kavitációs zsírbontó gép, amely a szépségklinikákon és fogyasztó szalonokban nagy sikerrel alkalmazott kavitációs zsírbontó technológia otthoni használatát teszi lehetővé.

Makacs zsírpárnák a hasadon, combodon, popsidon?

Egyszer s mindenkorra eltüntetnéd őket?

Se időd, se pénzed drága szalonkezelésekre? Akkor jó helyen jársz, ugyanis…

7 év alatt már több, mint 10.000 nő és férfi fogyott le otthonában, diszkréten a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép segítségével!

forever-slim-kavitacios-zsirbonto-gep

Fogyj pontosan az általad problémásnak tartott területekről – anélkül, hogy valaha is visszahíznál!

Igen, a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép segítségével ez valóban lehetséges! De hogyan és mire képes még?

forever-slim-fogyszto-keszulek

Zsírleszívással azonos eredmény ultrahanggal – a visszahízás esélye nélkül!

kavitacios-zsirbontas-araA Forever Slim kavitációs zsírbontó gép nem a zsírsejtek méretét csökkenti, mint pl. a fogyókúra vagy a sport, hanem az ultrahangos zsírbontás során létrejött kavitációval végleg eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről. Így eredménye olyan, mint a zsírleszívásé, csak drága műtét, vágások és lábadozási idő nélkül. Gátat vet a későbbi visszahízásnak, azaz a jojó-szindrómának, mert az eltávolított zsírsejtek helyett újak nem jönnek létre, hiszen a zsírsejtjeink életünk során adott számúak, vagyis nem szaporodnak.

forever-slim-fogyszto-keszulek

Célzottan a legmakacsabb zsírpárnáidat és a narancsbőrödet is eltüntetheted

A készülék helyi zsírbontást végez, tehát pontosan onnan fogyaszt, ahol használjuk. Így könnyen eltüntethetjük a zavaró zsírpárnákat a combról, hasról, fenékről, karról, csípőről és hátról, ám elkerülhetjük a mellméret csökkenését vagy az arcbőr megnyúlását, amely a fogyókúrák gyakori velejárója.

forever-slim-fogyszto-keszulek

látványos, centiméterekben is mérhető fogyást érhetsz el

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép által már néhány kezelés során teljesen eltűnik a narancsbőröd. 1 kavitációs zsírbontó kúra (10 -15 kezelés) után pedig látványos, minimum 1 ruhaméret-csökkenést érhetsz el a kezelt területen. Ez a módszer (a koplalással ellentétben) az izomtömeget nem csökkenti, így biztos lehetsz benne, hogy a körméret-csökkenés kizárólag a zsírvesztésnek köszönhető!

forever-slim-fogyszto-keszulek

fájdalom és éhezés nélkül formálhatod alakodat 

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használata semmiféle fájdalommal nem jár, csupán kellemes melegséget érzünk a kezelt területen. Ráadásul koplalnunk sem kell, hiszen a kavitációs zsírbontó kúra e nélkül is gyors és látványos eredményt nyújt!

forever-slim-fogyszto-keszulek

saját kavitációs zsírbontó gép segítségével időt és pénzt takarítasz meg!

A Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép alkalmazása otthonod kényelmében is kivitelezhető, így nem kell a munka és a család mellett plusz köröket futnod. Nem beszélve arról, hogy a szalonokban végzett kezelések töredékéért vásárolhatod meg.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép – Eredmények

„3,5 hónap alatt a fenekem -21 centivel, a csípőm -17 centivel, a derekam -20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig -20 kg-mal lett kevesebb. […] Nagyon megérte a befektetést.” C. Barbara, 41 éves

Az exkluzív szalonok minősége – de olcsóbban és kényelmesebben

A kavitációs zsírbontás technológiáját szépségcentrumokban már több évtizede használják. Ezt a professzionális technológiát építették be szakértői a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékbe, így saját otthonunkban élvezhetjük végleges zsírbontó hatását, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek, vagyis

magas költségek

időpont-egyeztetés

napirendünk felborítása

utazás

szégyenérzet – nélkül!

Mi biztosítja, hogy a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép ugyanolyan hatékony, mint bármelyik szalongép?

Nos, mindezt az

forever-slim-fogyszto-keszulekazonos működési elv (kavitáció)

forever-slim-fogyszto-keszulekazonos technológia (fókuszált ultrahang)

forever-slim-fogyszto-keszulekazonos frekvencia (40.000Hz) és

forever-slim-fogyszto-keszulekszemélyre szabott kezelés (állítható kezelési idő és intenzitás) garantálja!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép páratlan sikerét pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy már több, mint 7 éve segíti otthoni zsírbontás terén nem csak magyar nők és férfiak tízezreit, de olyan hírességeket is, mint Pikali Gerda vagy Bíró Ica. Kíváncsi vagy, mik a tapasztalataik a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékkel? Kattints ide!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép által csak nyerhetsz, hiszen általa a kavitációs zsírbontó kezelés

 • olcsó, ugyanis a megvásárolt készüléket a szalonárak töredékéért korlátlanul, akár családtagjaiddal közösen is használhatod.
 • diszkrét, hiszen a kavitációs zsírbontó kezeléseket Te magad végzed; így senki előtt sem kell levetkőznöd.
 • kényelmes, mert bármikor végezheted, amikor éppen ráérsz (akár tévézés közben is).

Így néz ki a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép!

Hogyan is képzeld el újdonsült Forever Slim kavitációs zsírbontó géped kicsomagolását? Hogyan is néz ki a készülék? Milyen tartozékai vannak? Mi nem titokzatoskodunk, alábbi videónkban ezt is megmutatjuk Neked!

foreverslim-kavitacios-zsirbonto-gepforever-slim-otthoni-kavitacios-zsirbontoPróbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogy nem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni…”Anry-Soós Éva, a Joy magazin volt főszerkesztője.

Részletfizetési lehetőség!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép már részletfizetési lehetőséggel is beszerezhető! A hitelkonstrukció részleteiről ügyfélszolgálatunknál érdeklődhetsz! Tel.: 06 30 6303 777

forever-slim-kavitacios-zsirbonto

Személyesen próbálnád ki a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet?

Bátran gyere el hozzánk, és győződj meg személyesen a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép hatékonyságáról és egyszerű kezelhetőségéről!

kavitacios-zsirbonto-velemenyekPikali Gerda színésznő a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépről

forever-slim-otthoni-kavitacios-zsirbontoBár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal, illetve a combommal nem voltam igazán megelégedve. A Forever Slimmel már az első kezelésnél határozottan éreztem, hogy a belső combom valamelyest feszesebb lett, az ötödik kezelés után pedig boldogan vettem észre, hogy vékonyabb is lett.”

forever-slim-kavitacios-zsirbonto-marie-clarie

A Forever Slim bekerült a legizgalmasabb és leginnovatívabb elektromos szépítő készülékek közé az októberi Marie Claire magazinban!

forever-slim-media-megjelenesei

Csak 45 perc az álomalakért 

Így van! Csak 45 perc a saját otthonodban, mindennemű éhezés és önsanyargatás nélkül. De hogy kell elképzelni egy kavitációs zsírbontó kezelést?

Ne aggódj, a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használata nem igényel nagy előkészületet, ráadásul magyar nyelvű használati útmutatója olyan részletes, hogy könnyedén eligazodsz rajta.

A saját Forever Slim kavitációs zsírbontó készüléked használata esetén ráadásul a kavitációs zsírbontó kúrát saját időbeosztásodra és igényeidre szabva végezheted el. Ehhez pedig mindössze 7 tanácsot érdemes megfogadnod

 1. 1 kavitációs zsírbontó kúra 10-15 kezelést foglaljon magába, ez ugyanis már 1 ruhaméret-csökkenést jelent.
 2. A kezelések alkalmanként 45 percesek legyenek!
 3. Alkalmazd felkarodon, hasadon, csípődön, fenekeden, combodon! 
 4. Mint minden ultrahangos (pl terhességi ultrahang) eljárás esetén, itt is használj ultrahang gélt az ultrahang rezgések továbbításához! Ez nem jelent nagy plusz költséget, ugyanis egy 500 ml -es gél csak 530  Ft és 1 testrészed kúrájához is csak összesen 2 db-ra lesz szükséged. Bővebben itt.
 5. Az expressz keringésfokozó hatásért pedig a kezelés közben  alkalmazz Forever Slim 2in1 gélt, ezáltal gyorsíthatod a lebontott zsír kiürülését.
 6. Két kavitációs zsírbontás között tarts 1 hét szünetet (de legalább 4 napot), hogy a kezelés során felbontott salakanyagok kiürülhessenek a szervezetedből.
 7. Figyelj a fokozott folyadékbevitelre a kavitációs zsírbontó kúra során, ami lehet víz és cukrozatlan tea is. Ez úgyszintén azért fontos, hogy a salakanyagok minél gördülékenyebben távozzanak a szervezetedből.

Részletesebb útmutatót igényelsz a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép használatához? Akkor figyelmedbe ajánljuk alábbi oldalunkat, ahol részletesen leírjuk a kezelés menetét, vagy látogasd meg ezt az oldalunkat, ahol egy videóval szemléltetjük azt.

kavitacios-zsirbontas-otthon-foreverslim

A Forever Slimmel korlátlan zsírbontó kezelést végezhetsz szinte az egész testeden, ezért a szalonokhoz képest nagyon gazdaságos.

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép hatékonyságát garantálja:

 • Professzionális, az esztétikai és fogyasztó szalonokban is alkalmazott kavitációs technológia
 • ISO 13485 MDClass gyártói minősítés
 • CE minősítés
 • 1 év teljes körű garancia, magyarországi szerviz
 • Több tízezer elégedett vásárló
 • Ingyenes kipróbálás lehetősége
 • Részletes, ellenőrzött magyar nyelvű használati útmutató
 • Ingyenes orvosi szaktanácsadás, életmód-tanácsadás

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép – Vélemények, eredmények

forever-slim-otthoni-kavitacios-zsirbontoAz 5. kezelésen vagyok túl, a derékbőségem -7 cm-rel, a csípőbőségem pedig -6 cm-rel csökkent. A hasi zsírpárnák szemmel láthatóan kisebbek lettek” Pintérné, Vecsés, 52 éves,

forever-slim-otthoni-kavitacios-zsirbontoDerékméretem -14 cm-rel a csípőméretem -8 cm-rel csökkent. A hasam feszesebb és kisebb lett, jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben!” F. Beáta, 53 éves

Kíváncsi vagy, hogy még kik fogytak a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép segítségével és mi a véleményük? Ide kattintva megtudhatod!

forever-slim-kavitacios-zsirbonto-velemenyek

“Végre ki merek menni a strandra, csodálatos érzés! És még egy pozitív mellékhatás amit nem vártam, néhány korábban túl szűk nadrágom végre ismét rám jött! 🙂 […] Egy dolgot bánok, hogy nem találtam már rá sokkal korábban erre a csodamasinára!” H. Ági, Budapest

A zsír látványosan csökkent, a bőröm már nem lóg annyira és a textúrája is sokkal jobb! Valóban könnyedén és koplalás nélkül változhatunk látványosan!” R. Krisztina, 40 éves

A Forever Slim kavitációs zsírbontó készüléket számos híresség, sztár, blogger is tesztelte, hatékonynak találta és ajánlja!

forever-slim-eredmenyek-velemenyek

foreverslim-velemenyek-eredmenyek

Miért éri meg saját Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet vásárolnod?

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép ugyan egyszerre nagyobb kiadást jelent, azonban általa a szalonárak töredékéért végezhetsz el korlátlan számú kezelést az egész testeden. Ráadásul rajtad kívül más is használhatja – így még költségkímélő is. Mindemellett működési elve és technológiája megegyezik a szalongépekével, így teljesen biztonságos és ugyanolyan hatékony, mintha egy szalonban kezeltetnéd magad.

De pontosan mennyire éri meg a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép a szépségszalonok kavitációs zsírbontó szolgáltatásához képest?

Ennek szemléltetéséhez nézzük meg a kavitációs zsírbontó kezelések árait, méghozzá a friss, 2019-ben ismert magyarországi adatok alapján! Bővebben itt olvashatsz róla >>>

1 kúra = minimum 10 kezelés/terület60 000 – 190 000 Ft
1 kúra (10 kezelés) 3 területen (pl. has felül és alul, csípő)180 000 – 570 000 Ft

Ehhez képest a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékkel azonban egyetlen testrész szalonban végzett kúrájának áráért korlátlan számú kezelést végezhetsz el több testrészeden is!

A Forever Slim géppel tehát NEM KELL…

kimozdulnod otthonról

utazással számolnod

mások előtt levetkőznöd

kellemetlenül érezned magad

testrészekként százezreket fizetned

másokhoz alkalmazkodnod.

Nem csak fogyni szeretnél, de a bőröd feszességét is visszanyernéd?

Ügyfeleink folyamatos visszajelzéseire építve ugyanis létrehoztunk két csomagot, melyek átfogó megoldást nyújtanak nem csak a makacs zsírpárnák végleges eltüntetésére, de a 40 éves kor felett megjelenő bőrmegereszkedés (karon, hason, térd környékén, combon) problémájára is!

Szeretnéd egyenesen csomagajánlatunkat megismerni? Kattints ide!

Mit nyújt Neked a Forever Slim?

forever-slim-fogyszto-keszulekdiszkréten, otthonod kényelmében fogysz

forever-slim-fogyszto-keszulekegyetlen testrészed (pl. hasad) szalonkúrájának áráért saját géped lehet, amivel az összes problémás testrészedet formálhatod

forever-slim-fogyszto-keszulekvégre megszabadulsz azoktól a zsírpárnáktól, amiktől sehogyan sem sikerült legyen szó hasról, popsiról, fenékről vagy felkarról

forever-slim-fogyszto-keszulekmegspórolod az utazási és egyéb szalonköltségeket, amiket a vadonatúj ruháidra fordíthatsz

forever-slim-fogyszto-keszulekaz alakformálást abszolút a napirendedhez igazíthatod

forever-slim-fogyszto-keszulekrengeteg időt szabadítasz fel, amit amúgy utazással töltenél

Miért választanak olyan sokan minket?

forever-slim-zsirbonto-gep

Mi szól még a Forever Slim mellett?

 • Ingyenes kipróbálási lehetőség budapesti bemutatótermünkben
 • 1 év teljeskörű garancia, szerviz szolgálat
 • 1 munkanapos, ingyenes szállítás országosan
 • CE minősítés, ISO 13485 MEDICAL Class gyártói minősítés
 • Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon vagy a futárnál
 • Részletfizetés lehetősége

Újévi Szuper Akció!

-10.090 Ft 
Árkedvezmény, 1 Évre Elegendő Gél és Ingyenes Szállítás!

Csapj le most, mert az akció csak január 22-ig érhető el!

forever-slim-kavitacios-zsirbonto-gep

.A Forever Slim ára

137.990 Ft helyett jan. 22-ig 

.14.360 Ft
kedvezménnyel és ajándékkal

p2AJÁNDÉK: -10.090 Ft Árkedvezmény 

p2AJÁNDÉK: 1 Évre Elegendő Gélek (6 db UH gél)

p2

AJÁNDÉK: INGYENES szállítás

Most csak 127.900 Ft!

Az 1.090 Ft értékű ajándék ingyenes 1 munkanapos szállítás bármely magyarországi címre vonatkozik! Az akció más kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze! 

Fogyás mellett a bőrödet is feszesíteni szeretnéd?

Örömmel értesítünk, hogy ügyfeleink sok éves kérésére tudunk megoldást biztosítani azzal, hogy létrehoztunk két csomagot, melyek komplex megoldást nyújtanak, nem csak a fogyásra, de a 40 éves kor felett megjelenő bőrmegereszkedés (karon térd környékén, combon) megoldására is, bőrfeszesítésre! Tudjuk, hogy az idő fontos tényező, így az a nagyszerű hírünk, hogy ezt a két fajta kezelés párhuzamosan is végezhető.

Miért is van szükség bőrfeszesítésre 40 éves kor fölött?

Azért, mert a bőr kollagén termelésének csökkenésével a makacs zsírpárnák mellett a bőr meglazulása és megereszkedése a legfőbb probléma 40 felett, ami a menopauza környékén drasztikusan felgyorsul. Ehhez még hozzájárulnak az öröklött tényezők és genetikai adottságok, vagyis ha a szüleid, nagyszüleid bőre lazább volt, ha hamarabb és erősebben ráncosodtak, sajnos akkor ez Téged is érinthet. Ha melled a pubertás során csíkosodott, ha terhesség során hasad “megrepedt”, vagy nehezebben húzódott vissza, akkor bőröd szerkezete lazább, így számíthatsz rá, hogy hamarabb és gyorsabban fog bőröd megereszkedni. A hosszabb ideje kipárnázott bőr pedig genetikai hajlam nélkül is megnyúlik. Ilyenkor csupán a zsír lefaragása a bőröd tekintetében nem fogja az áhított eredményt meghozni.

Ezt a kavitációs fogyasztó kezelés nem oldja meg, mivel a célzott fogyás céljából a zsírszövetet, bőrfeszesítés céljából pedig a kollagént kell megcélozni és ehhez más technológia szükséges.

Jó hír, hogy a rádiófrekvenciás kollagén stimuláció, pont a kollagén termelés helyreállítását éri el és így adja vissza a bőr tartását.

A komplex megoldást nyújtó csomagok részeként a Forever Slim mellé kétféle bőrfeszesítő készülék  közül választhatsz!

forever-beauty-borfeszesito-gepA Forever Slim ,,kisebbik testvére” a Forever Beauty, ami kicsi, kompakt kézbesimuló formájú,  vezeték nélküli bőrfeszesítő gép.  Kialakítása révén kezelheted vele magad hastól lefelé bárhol. Az arc a nyak vagy a dekoltázs nem kezelhető vele.

A Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítő ára: 79.900 Ft

forever-skin-ranctalanito-gep


A Forever Slim ,,nagyobbik testvére” a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készülék, melynek a nevéből is jól látható, hogy ez egy professzionálisabb, erősebb, vezetékes változat. Cserélhető kezelőfejének köszönhetően kezelhető vele a test bármely területe, beleértve az arc, a nyak és a dekoltázs területei is.

A Forever Skin Ránctalanító, Bőrfeszesítő ára: 139.700 Ft

Csomagban olcsóbb! Válassz kedvezményes Forever Slim csomagjaink közül! 

Forever Slim zsírbontó

+ Bőrfeszesítő

csomag

(+61.910 Ft)

Míg a Forever Slim a fogyásban segít, a Forever Beauty a rugalmasságát vesztett bőr ellen támad. Nagyon megnyúlt bőrt ugyan nem tudsz vele helyrehozni, de legtöbbeknek nem is ez a problémája. Szuperül feszesíti bőrödet, és még a kavitációval felszabadított salakanyagok ürülését is segíti. Arc és toka kezelésére nem alkalmas azonban hastól lefelé bárhol alkalmazhatod.

p2Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

p2Forever Slim ultrahang gél (500ml)

p2Forever Beauty 4TECH testfeszesítő gép

p2Forever Beauty Plus kontakt gél (500ml)

.

.

forever-slim-zsirbonto-borfeszesito

A Forever Slim  eredeti ára 137.900 Ft. A Forever Beauty 4TECH gép eredeti ára: 79.900 Ft. A Forever Beauty 500ml-es gél ára 3.990 Ft, a Forever Slim UH 500 ml-es gél ára 530 Ft. Az ajándék szállítás értéke 1.090 Ft. 

A csomag ára:

032.510 Ft
kedvezménnyel

+ AJÁNDÉK: INGYENES szállítás

222.320 Ft helyett 189.810 Ft

Forever Slim zsírbontó

+ Ránctalanító & Bőrfeszesítő

Prémium csomag

(+106.800 Ft)

Míg a Forever Slim a fogyásban segít, a prémium Forever Skin Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép a megnyúlt bőrt veszi célba a test összes területén. Professzionális kialakításának köszönhetően használhatod arcod ráncainak, megereszkedett arcbőröd, tokád kezelésére éppúgy, ahogyan tested bármely területének bőrfeszesítésére. A Forever Skin a szépségszalonokban található gépekkel megegyező teljesítménnyel van felvértezve, így a két géppel együtt egy komplett szépségszalont vihetsz magaddal otthonodba.

p2Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

p22 db Forever Slim ultrahang gél (500ml)

p2Forever Skin  Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép

p2Forever Skin Aktivátor gél arcra (150ml)

p2Forever Skin Aktivátor gél testre (250ml)

zsirbontas-feszesites-otthon

A Forever Slim eredeti ára 137.900 Ft. A Forever Skin eredeti ára: 139.700 Ft. 150 ml-es aktivátor gél ára 1.690 Ft, a 250 ml ára 2.890 Ft.  Az 500 ml-es UH gél ára 530 Ft/db. Az ajándék szállítás értéke 1.090 Ft. 

A csomag ára:

– 48.540 Ft

kedvezménnyel

+ AJÁNDÉK: INGYENES szállítás

283.240 Ft helyett 234.700 Ft

Kérdésed van? Segítségre van szükséged? Hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat!
+3
630 63 03 777
Online megrendelést ide kattintva adhatsz le.

forever-slim-zsirbonto

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.