ForeverSlim a médiában
Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
Fogyás jojó nélkül!

Otthoni kavitációs
zsírbontó géppel!

Zavar a hasad mérete?

Hiába koplalsz, diétázol és sportolsz,

már nincs olyan eredmény mint fiatalabban?

Végre jojó-effektus nélkül, célzottan és tartósan fogynál?

Akkor jó helyen jársz….

5 év alatt már ezrek fogytak velünk!

Az egyedülálló ForeverSlim kavitációs zsírbontó készülékkel az utóbbi 5 évben már több ezer magyar nőnek és férfinak – köztük számos hírességnek és újságírónak – látványosan és tartósan sikerült lefogynia!

Forever Slim kavitációs zsírbontó tesztelés

Forever Slim a Hogyan legyek jó nő? és a Több, mint TestŐr c. műsorban.

Mi az a Forever Slim?

A ForeverSlim egy kompakt kivitelezésű kavitációs zsírbontó készülék, amely a szépségklinikákon és plasztikai sebészeti centrumokban nagy sikerrel alkalmazott ultrahangos(kavitációs) zsírbontó technológia otthoni használatát teszi lehetővé.    

Szerezd meg most a ForeverSlimet

és szabadulj meg makacs zsírpárnáidtól!

További részletekért görgess lentebb! 

Célzott fogyás – jojó nélkül, kavitációs zsírbontással!

A ForeverSlim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék:

pipa  tartósan, jojó-effektus nélkül fogyaszt.

A Forever Slim nem a zsírsejtek méretét csökkenti, mint pl. a fogyókúra vagy a sport, hanem kavitációval TARTÓSAN  eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről. Ezzel gátat vet a későbbi visszahízásnak, azaz a jojó-szindrómának!

Forever Slim otthoni zsírbontó gép

pipa  célzottan a legmakacsabb zsírpárnákat és a narancsbőrt csökkenti.

A készülék helyi zsírbontást végez, tehát pontosan onnan fogyaszt, ahol használjuk. Így könnyen eltüntethetjük a zavaró zsírpárnákat a combról, hasról, fenékről, karról, csípőről és hátról, ám elkerülhetjük a mellméret csökkenését vagy az arcbőr megnyúlását, amely a fogyókúrák gyakori velejárója.

 pipalátványos, centiméterekben is mérhető eredményt nyújt.

A Forever Slimmel már néhány kezeléstől teljesen eltűnhet a narancsbőr, 1 kavitációs zsírbontás kúra után pedig látványos ruhaméret-csökkenést érhetünk el a kezelt területen. Ez a módszer (a koplalással ellentétben) az izomtömeget nem csökkenti, tehát a körméret-csökkenés kizárólag a zsírvesztésnek köszönhető!

 fpipaájdalom és éhezés nélkül formálja az alakot.

A ForeverSlim használata semmiféle fájdalommal nem jár, csupán kellemes melegséget érzünk a kezelt területen. Ráadásul koplalnunk sem kell, hiszen a kavitációs zsírbontás e nélkül is gyors és látványos eredményt nyújt!

Kavitációs zsírbontás otthon

Csökkentsd ruhaméretedet éhezés nélkül!

Kavitációs zsírbontás otthon, az exkluzív szalonok minőségével

Az ultrahangos zsírbontást szépségcentrumokban már több mint egy évtizede használják, néhány éve pedig az első otthoni zsírbontó gépbe, a ForeverSlimbe is sikerült beépíteni ugyanezt a technológiát. A professzionális készülékekkel megegyező hatékonyságot

 1. azonos működési elv (kavitáció),
 2. azonos technológia (fókuszált ultrahang)
 3. azonos frekvencia (40.000Hz) és
 4. személyre szabott kezelés (állítható kezelési idő és intenzitás) garantálja!

Részletfizetési lehetőség!

A hitelkonstrukció részleteiről ügyfélszolgálatunknál érdeklődhetsz! Tel.: 06 30 6303 777

Így lesz olcsóbb, kényelmesebb, diszkrétebb a kavitációs zsírbontás!

ForeverSlim kavitációs zsírbontó készülékkel az esztétikai centrumok professzionális technológiáját saját otthonunkban élvezhetjük, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek – magas költségek, időpont-egyeztetés, napirendünk felborítása és szégyenérzet – nélkül! Az otthoni zsírbontás

 • olcsó, hiszen a megvásárolt gépet korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk.
 • diszkrét, ugyanis a kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk.
 • kényelmes, mert bármikor végezhetjük, amikor épp ráérünk (akár tévézés közben is).

„Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogy nem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni…”Anry-Soós Éva, a Joy magazin főszerkesztője.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

A Forever Slim bekerült a legizgalmasabb és leginnovatívabb elektromos szépítő készülékek közé az októberi Marie Claire magazinban!

Hogyan fogyaszt a ForeverSlim kavitációs zsírbontó gép?

ForeverSlim készülékbe is beépített kavitációs zsírbontó technológia az egyetlen nem műtéti alakformáló eljárás, amely képes eltávolítani magukat a  zsírsejteket. Míg a fogyókúra és a testedzés csupán a zsírsejtek méretét csökkenti, az ultrahangos zsírbontás hatása a zsírleszíváséhoz hasonlóan tartós. A zsírsejtek eltávolítása megakadályozza, hogy méretük később újra növekedhessen és jojó-szindróma alakuljon ki. Kavitációs zsírbontás során a megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből.

kavitacio_zsirbontas_fogyas_hasrol_foreverslim_zsirbonto_gep

Az otthoni kavitációs zsírbontás kényelmes és diszkrét.

Heti 45 perc az álomalakért

Mint más alakformáló kezeléseket, úgy az ultrahangos zsírbontást is kúraszerűen ajánlott végezni. ForeverSlim készülék esetén a kúrát saját időbeosztásunkra és igényeinkre szabva végezhetjük. Meghatározhatjuk a kavitációs zsírbontás intenzitását (1-6 fokozat), és azt, hogy egy alkalommal hány terület kezelünk. Eközben mindössze három főszabályra kell figyelnünk.

 1. A kezelések alkalmanként 45 percesek legyenek!
 2. Két zsírbontás között tartsunk legalább 4 nap (de inkább egy hét) szünetet!
 3. A kezelések utáni napokban igyunk minél több (3-4 liter) vizet!

Ha a fentieket betartjuk, biztosan elegendő időt és folyadékot biztosítunk szervezetünknek a lebontott zsír és salakanyagok kiürüléséhez! A méregtelenítés gyorsítására persze további praktikák is léteznek, ilyen például a terület masszírozása, a keringés fokozása, a szaunázás, a mozgás és salaktalanító teák fogyasztása is.

Kavitációs zsírbontás otthon

A Forever Slimmel korlátlan zsírbontó kezelést végezhetsz szinte az egész testeden, ezért a szalonokhoz képest nagyon gazdaságos.

Te is szívesen tesztelnéd az otthoni kavitációs zsírbontó gépet?

Gyere el hozzánk, és győződj meg személyesen a Forever Slim készülék hatékonyságáról!

Fókuszált kúra = gyorsabb hatás!

Ha extragyors és látványos eredményt szeretnénk elérni, ajánlott a teljes kezelési időt (45 perc) egyetlen 3-4 tenyérnyi területre fordítani és rendszeresen ezt a zónát kezelni, egészen a vágyott eredmény eléréséig. Hogy ehhez pontosan hány kezelésre lesz szükségünk, számos tényezőtől és egyéni adottságtól is függ (pl. zsírszövetünk vastagsága, kötöttsége, életmódunk), azonban általában egy 10-15 alkalmas kavitációs zsírbontás kúra már ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt területen.

Milyen kontaktanyag szükséges a ForeverSlim kavitációs zsírbontó gép használatához?

Mint minden ultrahangos eljárás, úgy kavitációs zsírbontás során is kontaktanyagot kell használni az ultrahangrezgések továbbításához. E nélkül a kezelés hatástalan! A ForeverSlim készülékhez a magas viszkozitású ForeverSlim kozmetikai ultrahang gélt ajánlott használni, ez ugyanis garantáltan megfelelő a kavitációs zsírbontáshoz!

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

Kavitációs zsírbontáshoz kontaktanyag (ultrahang gél) szükséges.

Expressz keringésfokozó hatás!

A lebontott zsír kiürülését gyorsíthatjuk, ha a kezelés közben és után ForeverSlim 2in1 feszesítő gélt is használunk.

A Forever Slim hatékonyságát garantálja:

 • Professzionális, plasztikai sebészeti centrumokban is alkalmazott kavitációs technológia
 • ISO 13485 MEDICAL Class gyártói minősítés
 • CE minősítés
 • 1 év teljes körű garancia
 • Több ezer elégedett vásárló
 • Ingyenes tesztelés lehetősége
 • Részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • Ingyenes orvosi szaktanácsadás, életmód-tanácsadás

Vásárlóink mondták

,,Az 5. kezelésen vagyok túl, a derékbőségem 7 cm-rel, a csípőbőségem pedig 6 cm-rel csökkent. A hasi zsírpárnák szemmel láthatóan kisebbek lettek” Pintérné, Vecsés, 52 éves

„Derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A hasam feszesebb és kisebb lett, jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben!” F. Beáta, 53 éves

Forever Slim zsirbontas velemeny vasarlonktol

Beáta eredménye 3 hónap alatt: derék: -14cm, csípő: -8cm

“Végre ki merek menni a strandra, csodálatos érzés! És még egy pozitív mellékhatás amit nem vártam, néhány korábban túl szűk nadrágom végre ismét rám jött! 🙂 […] Egy dolgot bánok, hogy nem találtam már rá sokkal korábban erre a csodamasinára!”  H. Ági, Budapest

Forever Slim vélemény

H. Ági eredménye: látványos narancsbőr csökkenés!

„3,5 hónap alatt a fenekem 21 centivel, a csípőm 17 centivel, a derekam 20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig 20 kg-mal lett kevesebb. […] Nagyon megérte a befektetést.” C. Barbara, 41 éves

C. Barbara eredménye: 3,5 hónap alatt: fenék: -21cm, csípő: -17cm, derék: -20cm!

Már használod a ForeverSlimet? Küldd el nekünk te is a sikersztoridat emailben!  Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek. 

Tesztelt hatékonyság!

A Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készüléket számos híresség, újságíró, blogger tesztelte, hatékonynak találta és ajánlja!

A Forever Slim készüléket a Kiskegyed munkatársa, Tóth Tímea is tesztelte,,A harmadik etap utáni napon a farmerom mintha nem feszült volna annyira rajtam. (Ezt azért írom így, mert magam sem akartam elhinni, hogy megtörténhet!) A nyolcadik alkalom után pedig – ha nem is lötyögött – de szinte már tökéletesen állt a nadrágom!” Tóth Tímea, Kiskegyed.hu

,,CélzotBíró Ica Forever Slimtan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk. Tehát pontosan ott hat, ahol az évek múltával az esetleges edzések és diéta ellenére is kialakulnak a makacs zsírpárnák.” Bíró Ica

hazi-patika-forever-slim-teszt

,,Nagyjából egy hónap alatt egy ruhaméretet fogytam, de a bőröm is feszesebb, simább lett. Olyan helyekről is sikerült fogynom, amelyekről korábban egyáltalán nem sikerült lefaragnom a zsírpárnákat”  Huták Judit, a HáziPatika újságírója

 

Legyen az a nyár más! Búcsúzz el a hasadon combodon levő makacs zsírpárnáktól! A Forever Slim tényleg segít!

A Forever Slim ára

139.900 Ft!

p2 + AJÁNDÉK: 1 db Forever Slim ultrahang gél (500 ml)

p2+ AJÁNDÉK: INGYENES  szállítás

Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze!

fj

+EXTRA hatásfokozás & testfeszesítés!

Salaktalanítással fokoznád a hatékonyságot? Nemcsak fogyni szeretnél, hanem tested kontúrját is feszesítenéd?

Válassz kedvezményes ForeverSlim csomagjaink közül!   

Forever Slim testfeszesítés csomaggal

ForeverSlim zsírbontó

+ Salaktalanítás

csomag

.

p2Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

p2Forever Slim ultrahang gél (500ml)

p21 db Salaktító Young pHorever szett:

220 g-os por + 60 ml-s csepp

fsa2+AJÁNDÉK: INGYEN szállítás

.

A 40 különböző növényből készült salaktalanító ital segít gyorsan kipucolni a kavitációs zsírbontással felszabadított zsírt és salakanyagokat, így a test gyorsabban tehermentesíthető a zsírbontás után! A csomag ára: -9.990 Ft kedvezménnyel

149.890 Ft helyett 139.900 Ft

Kinek ajánljuk ezt a csomagot? Azoknak, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék kiüríteni a kavitáció során felszabadult salakanyagokat! Különösen jó választás, ha a kezelések közt csak minimális (4 nap) szüneteket tartasz, vagy életmódod miatt (pl. ülőmunka, kevesebb folyadék) fontos számodra az erőteljes salaktalanítás. A salaktalanító italpor és a 60 ml-es csepp eredeti ára: 19.980 Ft Napi 1 litert fogyasztva 3 hónapra elég. A Forever Slim UH gél ára: 530 Ft . megrendeles-salaktalanitas

ForeverSlim zsírbontó

+ Testfeszesítés & keringésfokozás

csomag

p2Forever Slim kavitációs zsírbontó gép

p2Forever Slim ultrahang gél (500ml)

p2Forever Beauty 4TECH testfeszesítő gép

p2Forever Beauty Plus kontakt gél (500ml)

fsa2+AJÁNDÉK: INGYEN szállítás

forever_slim_testfeszesito_csomag

Míg a ForeverSlim a zsírpárnáktól szabadít meg, a  ForeverBeauty a rugalmasságát vesztett bőr ellen lendül támadásba. Szuperül feszesít, javítja  a testkontúrt, ráadásul erős gépi keringésfokozásra is használhatod kavitáció után, így a felszabadított zsír sokkal gyorsabban távozik a kezelt területről! A csomag ára: -24.510 Ft kedvezménnyel

214.320 Ft helyett 189.810 Ft

Kinek ajánljuk ezt a csomagot? Akik meglazult bőrüket, testkontúrjukat is szeretnék feszesíteni. Szintén szuper választás, ha keringésfokozással a maximális hatást szeretnéd kisajtolni a kavitációs zsírbontásból, ám a kézi masszázsnál vagy szaunázásnál gyorsabb, kényelmesebb és hatékonyabb megoldást keresel. A gépbe 4 profi technológiát építettek: a testfeszesítésről az RF bőrmegújítás és a LED fényterápia, az erőteljes keringésfokozásról a VIB masszázs és az UH mélymasszázs gondoskodik.  ForeverBeauty 4TECH eredeti ára: 69.900 Ft A Forever Beauty Plus gél ára 3.990 Ft. megrendeles-testfeszesites

Kérdésed van? Segítségre van szükséged? Hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat! 0630/6303 777 Online megrendelést ide kattintva adhatsz le.

forever-slim-zsirbonto

Print Friendly
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Az ultrahangos zsírbontás előnyei a zsírleszívással szemben

Talán nincs is olyan ember, akár nő, akár férfi, akinek ne jutott volna eszébe, hogy mi lenne, ha lefogyhatna…

Az ultrahangos zsírbontás ára

A fogyasztószalonokban és kozmetikákban igénybe vehető kavitációs zsírbontó kezelések és bérletek árai nagyon eltérőek lehetnek, így nem árt körültekintőnek lenni,…

Ultrahangos zsírbontás: tartós eredmény!

Ha már ön is sokféle diétát, sportot, és csodaszert kipróbált, de fél a zsírleszívástól, ellenben hatékony megoldást keres, akkor…

tovább >>
2009-2017 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.