ForeverSlim a médiában
Forever Slim otthoni zsírbontás

Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesitő gép

Zavar a fogyás és a kor előrehaladtával megjelenő

megereszkedett és rugalmatlan bőröd?

Nos, a feszesebb bőr többé nem kihívás!

Míg a Forever Slim zsírbontó a fogyásban segít,
a prémium Forever Skin Bőrfeszesítő és Ránctalanító gép
a megereszkedett bőrt veszi célba
a tested összes területén!

Miért egyedülálló a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép?

Professzionálisan kialakított, cserélhető kezelőfejének köszönhetően nemcsak az arcod ráncainak, valamint megereszkedett arcbőröd, tokád, dekoltázsod kezelésére alkalmas, hanem tested bármely területének (kar, térd feletti részek, comb) feszesítésére használhatod. A Forever Skin a szépségszalonokban található gépekkel megegyező teljesítménnyel van felvértezve, így a Forever Slim zsírbontó géppel együtt egy komplett szépségszalonod lehet saját otthonodban.

Varázsolj feszesebb bőrt a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel!

Varázsolj feszesebb bőrt a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel!

Bámulatos változás hetek alatt!

p2Kevesebb ránc, feszesebb arcbőr

A kor előrehaladtával folyamatosan jelennek meg arcunkon az aprócska ráncok, de ami még zavaróbb, amikor hirtelen – főként a 48 -52 év körül megjelenő menopauza környékén –  akár 1-2 év alatt drasztikusan megereszkedik arcbőrünk. Mi ennek az oka? A bőr kollagén-termelésének 30 éves korunktól kezdődő folyamatos csökkenése, majd a termelés teljes leállása, továbbá a meglévő kollagén-rostok jelentős megnyúlása. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép erre a folyamatra képes hatni! Több évtizede működő és igazolt technológiát alkalmaz, amely közvetlenül a kollagén termelését stimulálja, illetve a megnyúlt kollagénrostokat feszesíti,  így nem csak a ráncokat, hanem a megereszkedett bőrt is hatékonyan képes kezeli.

Teljesen fájdalommentes! Nincs tűszúrás, műtét és felépülési idő!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép által alkalmazott technológia nem hatóanyagok bejuttatásán alapul, így nem kell drága szérumokkal terhelned pénztárcádat. A technológia a bőr természetes folyamatára a kollagéntermelésre hat, tehát az új kötőszöveti rostok termelését indítja be, amivel a bőrmegújítás folyamatát ösztönzi. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép külön arcra tervezett kezelőfejével veszélytelenül célozható meg az arc vékony bőre alatti kötőszöveti réteg, amellyel gyönyörűen visszaadható az arc bőrének feszes tartása.

p2Lenyűgözően feszes bőr a test bármely részén

Sokunkat nem is leginkább az arc ráncosodása zavar a leginkább, hanem a test egyéb részein megjelenő megereszkedett bőr. Amikor a nyári ruha alól már nem azok a feszes lábak villanak ki, mint pár évvel ezelőtt. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel nemcsak az arcod, hanem a tested bármely területén megjelenő megereszkedett bőrt könnyedén kezelheted, amelyet a külön a test idomaira tervezett testkezelő fejjel tudsz megtenni. A testkezelőfej nagyobb méreténél fogva nagyobb területen képes eloszlatni a bőrfeszesítő energiát, így sokkal hatásosabban kezelhető a toka, a dekoltázs, a felkar (integető háj), a has, a hát, a csípő, a fenék, a comb, a térd környéke, de még a vádli és a boka is!

p2Látványos narancsbőr csökkenés

Narancsbőrrel a nők kb. 90%-a küszködik. Rengetegen élnek abban a tévhitben, hogy a narancsbőr fő oka a zsír felhalmozódása. Azonban  zsír a férfiakon is felhalmozódik, még sincs narancsbőrük. Mi áll ennek a hátterében? A női bőr eltérő szerkezete. A férfiakétól eltérően a női kötőszövet (bőr) lazább szerkezetű, tehát a nőknél a kötőszöveti rostok távolabb helyezkednek el egymástól, ráadásul a rostok lefutása is eltérő. Így a megnövekedett zsírsejtek könnyebben ki tudnak türemkedni, ami által a bőr felszíne könnyen hepehupássá válik. Noha a narancsbőr megjelenésében sok egyéb tényező is szerepet játszik (pl. genetika, hormonális változás, egészségtelen ételek, méreganyagok felhalmozódása, mozgáshiány, stressz stb.) az alapvető ok mégis a meglazult kötőszöveti szerkezet, melyen keresztül kegyetlenül türemkednek át a megnövekedett zsírsejtek.

Nincs többé hepehupás bőrfelszín!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép kötőszöveti megújító hatása révén a legkorábbi pozitív mellékhatása, hogy látványosan javítja a narancsbőr állapotát is. Már az első kezeléseket követően érezhetően simább érzetű a bőr tapintása, a látványról nem is beszélve.

Célzott bőrfeszesítés! A Forever Skin pontosan ott feszesít, ahol problémás a bőr állapota

Az általános módszerek, mint a diéta,  fogyókúra vagy a kollagénbevitel az egész testre hatnak, sokszor pont a problémás területet elkerülve. A Forever termékcsalád viszont pont ott hat, ahol a probléma van!

Célzott bőrfeszesítő kezelés akár arcon, akár a test bármely részén!

Célzott bőrfeszesítő kezelés akár arcon, akár a test bármely részén!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel célzottan kezelheted arcbőröd és tested bármely részét!  Bőrmegújító hatása pedig a kezelés befejezésével nem ér véget, ugyanis a kollagénstimuláló hatás még hónapokig javuló bőrállapotot eredményez.

Feszesebb bőr az egész családnak!

Téged a megereszkedett bőröd borít ki a karodon, combodon vagy épp a terhesség alatt megnyúlt hasad bőre zavar? Húgod vagy lányod a narancsbőrtől szenved?  Édesanyád pedig a folyamatosan megjelenő ráncoktól szeretne megszabadulni? A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép minden problémára célzottan képes hatni! Így egy készülék megvásárlásából az egész család profitálhat, ráadásul otthon kényelmesen, saját időbeosztásotok szerint végezhetitek a kezeléseket!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő fájdalommentes, kényelmes és diszkrét kezeléseket tesz lehetővé!

p2Nincs fájdalom és szenvedés!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel fájdalom és szenvedés nélkül feszesítheted bőrödet. Itt ugyanis nincs szükség sem injekcióra sem pedig fájdalmas narancsbőrös masszázsra. A kezelés ugyanis hő alapú, ami nem jár semmilyen kellemetlenséggel vagy fájdalommal. Akik már használták a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet ők inkább a kezelést egy kellemes meleg masszázsként jellemzik. Egy kis kényeztetés pedig mindannyiunknak jár, nem igaz? 🙂

p2Biztonságos, kényelmes és diszkrét bőrfeszesítést nyújt!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép által alkalmazott technológia több évtizedes klinikailag igazolt múlttal rendelkezik mind a biztonság, mind a hatékonyság tekintetében. Ráadásul a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel egyedül, otthonod kényelmében végezheted el a kezeléseket, így minden intimitásodat megőrizheted!

p2Költséghatékony és még időd is marad másra!

Ránctalanítás, Bőrfeszesítés és Narancsbőrkezelés egy géppel! A Forever Skin gép mindhárom problémára célzottan hat. Ezeknek a problémáknak a külön-külön való kezelése egy forgalmas szalonban nem csak időrablás, de még csillagászati összegekbe is kerül. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép egyszeri befektetéssel korlátlan kezelést tesz lehetővé számodra, ráadásul nem kell utaznod, időpontot egyeztetned vagy éppen nem kell felborítanod a napirendedet csak hogy szalonkezelésre tudj menni.

Kipróbálnád a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet?

Jelentkezz be hozzánk egy ajándék kezelésre és győződj meg személyesen róla, hogy milyen egyszerű a használata! Ráadásul szakértő kolléganőink egy kérdésedet sem hagyják megválaszolatlanul!

Vásárlóink mondták

„59 éves múltam, ősszel leszek 60. Először a homlok és arcélt kezdtem kezelni. Közvetlenül a kezelés után látni lehetett a különbséget. 2 hét után az eredmények láttán elkezdtem az orca és szemkörüli részeket. Most már letelt a 30 nap „kúra” és még mindig szemlátomást javul a bőröm állapota. 1 hét szünet után a nyakammal folytattam. Most tartok az 5. alkalomnál, de már látszik az eredmény. Amikor jól akarok „kinézni”, akkor mindig csinálok egy kezelést, ha nincs sok időm, akkor csak a szemem körül. Az eredmény látványos! Magától is javul, de egy ilyen emlékeztetőkezelés csodát tesz. A leglátványosabb – eddig – a szem és állcsont környéke.” – Katalin, Budakeszi, 59 éves

„Korábban nem voltak súlyproblémáim, szülés után viszont vállalhatatlanul csúnya lett a hasam. Rendszeresen járok futni, de ez sem segített, ezért úgy döntöttem, teszek egy próbát ezzel a géppel. Már közel 8 teljes hete használom a készüléket és az eredmény tetszik! A „hullámok” kevésbé látszanak, és a hasam alján lévő megnyúlt bőr is feszesebb! Azt szeretem a legjobban ebben a gépben, hogy TV-nézés közben is használhatom, amíg a gyerek alszik. Így nem kell újabb pluszprogramot besuvasztanom a napirendembe. Szóval nekem eddig bevált. Köszönet érte!” – Emma, Esztergom, 26 éves

Mi a gond más bőrfeszesítő módszerrel?

  • Krémek, gélek – hatásuk felületi

A ránctalanító és bőrfeszesítő krémek, gélek hatóanyagai csak a bőr felső rétegét képesek elérni, a bőr mély kötőszöveti rétegébe azonban már nem képesek lejutni, így pont ott nem hatnak, ahol a probléma gyökere található. Átmenetileg javíthatják a bőr állapotát, azonban az eredmény minden esetben csak felületes és átmeneti lesz, amit többnyire a keringés fokozásával és a bőr víztartalmának növelésével érnek el.

  • Masszázsok – csak az érzést javítják, a látványt nem

A masszázs alapú módszerek, az izmok tónusának növelésével rövid időn belül képesek egy feszesebb érzetet kelteni, de a bőr állapotára közvetlenül nem képesek hatni. A krémek, gélek hatóanyagai masszázzsal kombinálva nagyobb mértékben tudnak a bőrbe jutni, de a bőr szerkezeténél fogva mélyre így sem képesek lejutni.

  • Hatóanyagot bejuttató eszközök

A mezoterápia, a régebbi fejletlenebb rádiófrekvenciás és galván alapú eszközök, már mélyebbre tudják juttatni a hatóanyagokat. Így hatásuk látványosabb és tartósabb. A régebbi, fejletlenebb rádiófrekvencia azonban nem keverendő össze a következőben leírt újkeletű rádiófrekvenciás ránctalanító és bőrfeszesítő módszerrel.  Az eszközökkel bejuttatott hatóanyagok fokozzák a keringést, valamint támogatják a méregtelenítő folyamatokat, azonban sem kollagén termelődését stimuláló sem pedig kollagén feszesítő hatásuk nincs, ami a bőrfeszesítés alapja kellene, hogy legyen.

A bőrfeszesítés új korszaka  – a kollagéntermelés fokozása!

A megjelenő ráncokkal még csak-csak meg lehet barátkozni, de a száj feletti részen, felkaron, a térd környékén megjelenő megereszkedett bőr rettentően zavaró tud lenni. Ráadasul ezeken a területeken megjelenő megereszkedett bőr még inkább elárulják életkorunkat is.

A bőr tartását és állapotát a mély irha rétegében található kötőszöveti rostok (kollagén és elasztikus rostok) adják. A kor előrehaladtával a kötőszöveti rosttartalom folyamatosan csökken, mivel csökken a termelése. Egy terhesség vagy a hízás- fogyás jojója a bőr állapotát még inkább rontja. A kollagént a fibroblaszt sejtek termelik a bőr alsó részében. Ha ezeket a sejteket stimulálni tudjuk, akkor több kollagén termelődik és a lebomlás és felépülés egyensúlya újból helyreállhat.

Eredményes bőrfeszesítés fájdalom nélkül!

Eredményes bőrfeszesítés fájdalom nélkül!


A valódi, tartós bőrfeszesítő hatás eléréséhez azért van szükség mélyre ható gépi kezelésre, mert
a kollagén és elasztin termelő sejteket a bőr mélyebb részében csak 3 féle módon lehet stimulálni. Sérülés okozásával, hővel vagy égetéssel. Ezt a három módszert használják egy szépészeti centrumban- vagy orvosi esztétikai gépi kezelésnél is.

A mezoterápia sérülés okozásával, az újkeletű fejlett rádiófrekvencia hővel, a HIFU pedig égetéssel éri el a kollagén stimuláló hatást.

A rádiófrekvencia biztonságosnak mondható eljárás mivel több évtizedes múltra tekint vissza. A HIFU azonban sokkal fiatalabb, de mivel hatása égésen alapul, és a szövődmények lehetősége is sokkal nagyobb, így a HIFU esetén mindenképpen professzionális kezelőszemélyzet jelenléte javasolt.

 

Hogyan működik a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép?

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépbe beépített fejlett rádiófrekvenciás technológia hő segítségével képes a kötőszöveti rostok termelését stimulálni és összehúzni a megnyúlt kötőszöveti rostokat, ami a megereszkedett bőr okozója.

A Forever Skin által alkalmazott fejlettebb rádiófrekvencia azon kevés nem műtéti eljárások közé tartozik, amely fájdalommentesen képes elérni a hanyatló bőrmegújító folyamatok újraindítása. A kezeléssel nem csak régi bőrödet nyerheted vissza, de a bőr öregedését is lassíthatod.

A Forever Skin képes a kötőszöveti rostok termelését stimulálni!

A Forever Skin képes a kötőszöveti rostok termelését stimulálni!

Fontos szempont, hogy a kezelések során nincsenek további járulékos költségek, eltekintve a technológia bejutását biztosító vezető géltől (hasonlóan egy terhességi UH esetében), ugyanis a rádióhullámok csak megfelelő kontaktanyag közvetítésével képesek bejutni a testbe. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géphez külön speciális géleket fejlesztették ki: a Forever Skin Aktivátor és Forever Skin Energy géleket.

Látványos bőrfeszesítés az exkluzív szalonok minőségével, otthonod kényelmében

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépben ugyanaz a technológia található meg, amit a szépségcentrumok gépeiben is alkalmaznak. Ennek köszönhetően a professzionális gépekkel megegyező hatékonyságú:

  • azonos a működési elv (rádiófrekvencia)
  • azonos a technológia (cirkuláris RF)
  • azonos a frekvencia (1 MHz)
  • személyre szabott a kezelés (külön arc- és testkezelőfej, állítható intenzitás és kezelési idő)

A Forever Skin célzott technológiájával megegyező eredményű szalonkezelések árai 2019-ben:

Arcra
 1 gépi kezelés:  35 – 55 000 Ft
 1 kúra = minimum 4 kezelés: 120 000 – 200 000 Ft
 + A fent leírt kúra évente ismétlendő.
.
Combra, fenékre, felkarra
– 1 gépi kezelés/testrész: 25 – 55 000 Ft
– 1 gépi kezelés/2 testrész, pl.: két comb/alkalom: 50 – 110 000 Ft
– 1 kúra (6 kezelés) 2 testrész, pl.: két comb/alkalom: 300 000 – 660 000 Ft
+ A fent leírt kúra évente ismétlendő.

Mire számíthatsz, ha a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet választod?

p2Az egész testeden látványosan feszesebb lesz a bőröd.

p2Ráncaid eltűnnek vagy kisimulnak.

p2Narancsbőröd csökken.

p2A kezeléseket saját időbeosztásod szerint végezheted.

p2Diszkréten, otthonod kényelmében kezelheted magad.

p2Egyszeri befektetéssel korlátlan kezelést kapsz.

.

Újévi Szuper Akció!

-12.090 Ft 
Árkedvezmény és Ingyenes Szállítás!

Csapj le most, mert az akció csak január 21-ig érhető el!

forever-skin-ranctalanito-gep

A Forever Skin ára

139.990 Ft helyett jan. 22-ig 

.12.090 Ft árkedvezménnyel

p2

AJÁNDÉK: INGYENES, 1 munkanapon belüli szállítás

Most csak 127.900 Ft!

Az 1.090 Ft értékű ajándék ingyenes szállítás munkanapokra,  bármely magyarországi címre vonatkozik! Az akció más kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze!

Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép megrendelése

Termék:
Név:
E-mail:
Szállítási cím:
Telefonszám:
Megjegyzés: Kérjük, itt jelezd, hogyha a számlázási név/cím eltér a szállítási névtől/címtől!
Átvételi mód:*
Fizetési mód:*
Hány db 250 ml-es Aktivátor gélt kérsz bőrfeszesítéshez?*
Hány db 500 ml-es Aktivátor gélt kérsz arc-és bõrfeszesítéshez?*
Hány db 500 ml-es ENERGY gélt kérsz?*
Kérsz további extra garanciát?
Hogyan találtál ránk?
Kuponkód:
Fizetendő végösszeg:
139.900 Ft
A rendelés elküldésével elfogadom az adatvédelmi szabályzatot, az ÁSZF-et és a rendeléssel járó fizetési kötelezettséget.

Szeretnék értesülni újdonságokról, akciókról. Feliratkozom és hozzájárulok, hogy a Cég hírleveleket küldjön és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot

(A megrendelés gomb lenyomása után egy automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk. Ha rendelésed feldolgoztuk, újabb e-mailben értesítünk a csomag várható érkezéséről.)


Töltsd ki az űrlapot és rendeld meg most! Kérdésed van?
Hívj bennünket! +36 30 6303 777

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Kavitációs zsírbontás - Blogcikkek

Ultrahangos zsírbontás ára

A kavitáción alapuló ultrahangos zsírbontást már számos szépségszalonban és esztétikai központban igénybe veheted, azonban nem mindegy, hogy az ultrahangos…

Ultrahangos zsírleszívás – műtét nélkül

Ultrahangos zsírbontás, ultrahangos zsírleszívás, zsírleszívás. Könnyű elveszni a módszerek rengetegében mindazoknak, akik úgy szeretnének megszabadulni zsírpárnáiktól, hogy azok vissza…

Fogyás hasról

Vannak olyan szerencsések, akikről már egy könnyű diéta hatására is szinte leolvad a felesleg, ráadásul pont a hasukról. Mások…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.