A bőséges folyadékfogyasztás alapvető feltétele minden kavitációs zsírbontás után következő teendőnek. Ugyanis a zsírban tárolt és onnan felszabaduló méreganyagoktól, minél gyorsabban meg kell szabadulni.
Ha esetleg úgy tévedtél erre a cikkre, hogy fogalmas sincs, mi fán terem a kavitációs zsírbontás, semmi baj – ebből a cikkből felzárkózhatsz és megismerkedhetsz azzal a zsírbontó módszerrel, aminek segítségével visszahízás nélkül, célzottan szabadulhatsz meg a makacs zsírpárnáktól.
Most azonban arról fogunk szót ejteni, hogy milyen italok fogyasztásával lehet még eredményesebb ez a fogyás a kavitációs zsírbontás után. Hiszen ahogy már ebben az útmutatóban felvázoltuk, a kavitációs zsírbontás tökéletes kivitelezésének elengedhetetlen része a bőséges folyadék fogyasztás.
A folyadék lehet tiszta víz is, de érdemes bevetni pár trükköt a fogyás, a méregtelenítés támogatása és a toxinok hatásának ellensúlyozása érdekében.
Kavitációs zsírbontás után a feladat alapvetően hármas jellegű
1. Minél több és minél sokfélébb növényi színanyagot fogyasztunk el,
annál jobban tudjuk fokozni a szervezet toxinok káros hatásnak ellensúlyozására tett erőfeszítéseit. A piros bogyós gyümölcsök, pl.: áfonya, málna, szeder, csipkebogyó, homoktövis, goji, stb. a magas antioxidáns hatású színanyagok értékes forrásai. A zöld leveles növények, a búzafű, a spenót, a brokkoli, stb. szintén értékes forrásai a védő molekuláknak.
2. A cukoranyagcsere javítása elengedhetetlen.
Az elhízásban, a zsírfelhalmozódásban nagyon sokszor a cukoranyagcsere zavar játszik szerepet. Az édes íz szükséges lehet, sőt, jól esik, de annak pótlására erre a fahéj a legjobb választás. A fahéj nem csak édes, de kifejezetten jól hat a cukoranyagcserére, mivel javítja az inzulinérzékenységet. Ugyanilyen hatású az áfonya, a chia mag, az avokádó és a cseresznye is.
3. A kavitációs zsírbontás után alapvető az anyagcsere fokozása.
Ha a sejtszintű anyagcsere gyorsul, több energiát égetünk el még nyugalomban is. A napindító fogyasztóitalok általában valamilyen anyagcsere fokozót tartalmaznak. Az anyagcsere fokozására alkalmas a citrom, a gyömbér, az erjesztett ételek leve (káposztalé, kovászos uborkáé), a chia mag és a zellergumó. Így még jobban fog menni a méregtelenítés kavitációs zsírbontás után!
A fenti összetevők csak példák voltak, de érdemes ez alapján összeállítani a napindító és a napközben fogyasztott frissítő italokat. A lényeg továbbra is, hogy sok folyadékot fogyassz! Lehet az víz, lehet smoothie, lehet gyógytea is. Ne legyen azonban bolti gyümölcslé, még ha 100%-os is. A szervezet számára azok tömény cukoroldatnak számítanak, hisz az értékes növényi rostok (és darabos lassabban emészthető részek) már nincsenek jelen, ellenben a gyümölcscukros leve koncentrált formában ott van bennük.
Mit igyunk kavitációs zsírbontás után?
A legjobb tehát, ha magad készíted el saját frissítő italodat kavitációs zsírbontás után. Mi most három példával segítünk, de a fentiek alapján a lehetőségek tárháza sokkal többféle.
Facsarj 3 egész citromot 1 liter vízbe és tegyél hozzá 1 kávéskanál fahéjat.
Tipp: fahéjat egészben is áztathatsz bele, akkor fogyasztása kellemesebb. Tehetsz bele mentát, vagy levendulát, illetve vanília rudat is, amivel az íz világ fokozható.
A gyógyteák sokakat riasztanak, de senki sem mondta, hogy azok csak melegen szürcsölve jók. Az elkészített gyógytea lehűthető, ízesíthető. Frissítőként próbáld ki a citromfű vagy a rozmaringteát. Esetleg a kettőt keverheted is. A lefőzött 1-1,5 liter teát hűtsd le, majd tehetsz bele ugyanúgy citromot, fahéjat vagy bármit. Édesítheted steviával is, de első körben javasoljuk, hogy natúron próbáld ki!
Ez a smoothie lesz kavitációs zsírbontás után a legjobb barátod! A smoothie tulajdonképpen vizes turmixot jelent. A nevet megkülönböztetésül használjuk, hogy senki ne a tejturmixra gondoljon. Ha krémes állagot szeretnénk, azt az avokádó tudja megadni leginkább, de a zöldség és gyümölcs mennyiségével mindig változtatható az állag.
Az áfonyás zöld smoothie-hoz a következő összetevőket tedd bele egy turmixgépbe:
- egy nagy marék spenót
- fél uborka
- fél narancs (magját kiszedve)
- negyed citrom (magját kiszedve)
- 1 marék áfonya
- 2 alma (magház kivágva, a héja ízlés szerint maradhat)
- 1 babnyi gyömbér
Először csak nagyon kevés vízzel turmixold, amíg krémesen nem forog, majd adj hozzá ízlés és kívánt állag szerint vizet. Ehhez a recepthez kb. fél liter vízzel számolj. Persze naponta nem fogsz egy maréknyi áfonyát turmixolni, de a tapasztalat megszerzése után már szabadon kísérletezhetsz.
Ezek voltak azok a jó tanácsok és receptek, amiket érdemes megfogadni kavitációs zsírbontás után. Hiszen azzal, hogy a kavitációs zsírbontás elvégzi a “piszkos munkát”, még fontos a megfelelő folyadékbevitel, illetve a salakanyagok szervezetből történő minél gyorsan kijuttatása!
Végre szabadulnál a makacs zsírpárnáktól és narancsbőrtől, de nem tudsz profi kezelésekre járni? Érj el látványos eredményt otthon, a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékkel!
Szeretnél többet megtudni az otthoni kavitációs zsírbontásról, amely célzottan ott száll szembe a zsírpárnákkal, ahol használod? Akkor kattints ide és olvasd el a Forever Slim kavitációs zsírbontó részletes ismertetőjét vagy hívd ügyfélszolgálatunkat és tedd fel további kérdéseidet!