ForeverSlim a médiában
Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
Fogyás jojó nélkül!

Otthoni kavitációs
zsírbontó géppel!

Bombabiztos módszer az álomalakért

Címkék:: ,

Már csak néhány hónap és indul a strandszezon. Ha Ön sem szeretné bikini alól kikandikáló hurkácskákkal és hullámos popsival köszönteni a nyarat, akkor ideje belevágni egy alakformáló és narancsbőr-mentesítő projektbe! Mutatjuk a tuti receptet!

Ahogy beköszönt a jó idő, a szekrény mélyéről lassacskán előkerülnek tavaszi ruháink. De valahogy egyik sem úgy áll, mint tavaly. Nincs más hátra: expressz sebességgel le kell faragni a télen felkúszott kilókat!

Felejtsük el a jojózást!

Jobb híján belevághatunk egy villámdiétába, de gyakorlott fogyókúrázóként nyilván tudjuk, hogy rendszeres mozgás és kalóriakontroll nélkül a leadott zsír pikk-pakk visszatér. Ráadásul néhány hetes éhezés után rémálmunk is valóra válhat: éppen azokról a területekről (például a melleinkről) tűnhet el a legtöbb zsír, ahol az éppenséggel volt nem felesleges.

Ilyenkor mindenünket odaadnánk egy olyan módszerért, ami célzottan a zsírpárnák sújtotta területeket formálja és felszámolja a narancsbőrt, anélkül, hogy a visszahízástól rettegnünk kellene. Jó hír, hogy létezik ilyen eljárás! Még jobb, hogy manapság már otthon is elérhető!

Kavitációs zsírbontás

Kavitációs zsírbontás

Zsírleszívás – másképpen

Az ultrahangos – vagy más néven kavitációs – zsírbontás a zsírleszíváson kívül az egyetlen módszer, amely nem a zsírsejtek térfogatát csökkenti (mint például a fogyózás vagy a sport), hanem a zsírsejteket is lebontja, ergo a leadott felesleget nem hízzuk vissza. Ráadásul közvetlenül a kezelt testrészt karcsúsítja, tehát mellméret-csökkenés kizárva!

Van azonban egy bökkenő. A kavitációs zsírbontás a fogyasztószalonban iszonyatosan drága, főleg ha beleszámítjuk, hogy területenként tíz (vagy még több) kezelésre is szükség lehet a vágyott eredményhez. Ráadásul a napi robot mellett kinek van ideje hetente szalonba rohangálni?

Kavitációs zsírbontás indul!

Éppen ezért kapva kaptunk az alkalmon, amikor lehetőségünk nyílt hosszabb ideig tesztelni a Forever Slim kavitációs zsírbontót, amely direkt otthoni használatra készült. Már korábban is próbáltuk; akkor mindössze néhány hét alatt produkált bámulatos eredményt. Most viszont három teljes hónap állt rendelkezésünkre, így azokon a területeken is bevethettük a csodaszerkentyűt, amelyeket legutóbb nem kezeltünk.

Decemberben hatalmas izgalommal lendültünk támadásba, hiszen már jól tudtuk, mire képes ez a kütyü. Külön öröm volt, hogy végre éhezés nélkül fogyhatunk! Persze a kalóriabombákat és a cukrot most is messziről elkerültük, igyekeztünk könnyű ételeket enni, és egy kis mozgást is beiktattunk, hogy a lehető leggyorsabban karcsúbb önmagunkat lássuk viszont a tükörben.

Mint megtudtuk, a kavitációs zsírbontás kiegészítője a  folyadékfogyasztás. Ha a kúra során nem iszunk eleget, a lebontott zsír nehezebben ürül ki testünkből, így fogyás lassúbb lehet. Mi úgy döntöttünk, inkább nem kockáztatunk, ezért napi 2-3 liter víz legurítását irányoztuk elő. A hatás szerencsére nem maradt el!

Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék

Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék

Így fogytunk a kavitációs zsírbontó készülékkel

A 45 perces kezeléseket négy-ötnaponta végeztük. Az expressz hatás érdekében mindenki a számára legkritikusabb 3-4 tenyérnyi zónát dolgozta meg először. Bármennyire is szabadulni szerettünk volna a többi párnácskától, a cél érdekében szigorúan a kiválasztott területen maradtunk, egészen addig, amíg ott elértük a megálmodott eredményt.

A leggyorsabb hatást a combunk hátsó részét és popsinkat elcsúfító zsírgolyócskáknál produkálta a Forever Slim. Itt már két alkalom után hihetetlen mértékben csökkent a narancsbőr, további öt kezelés pedig nemcsak az utálatos hullámokat, hanem a felesleges centiket is teljesen eltüntette.

Szerencsére a deréktájon kibuggyanó „babaháj” és a pocak nagyobbacska zsírpárnái sem tudtak ellenállni a kavitációs szerkentyű elemi erejének. Tíz kezelés után brutális mennyiségű (kb. 1-1,5 ruhaméretnyi) zsír olvadt le, így végre a jobb sorsra érdemes „kinőtt” nadrágok is előkerülhettek a gardrób aljából.

A harmadik kritikus zóna a belső comb volt. Ezen a területen kicsit félve fogtunk neki a kezelésnek, ugyanis korábban a kőkemény edzésnek és a szigorú diétának is igencsak ellenállt. Bár a zsírszövet kötöttsége az kavitációs zsírbontás alatt szintén ellenünk dolgozott, egy kicsivel hosszabb kúra megtette a hatását, így végre sikerült leszámolni a belső comb makacs hájacskáival is!

Az eredmény, amit három hónap alatt elértünk, tényleg elképesztő! Felemelő érzés volt látni, ahogy a szorgalmasan rejtegetett párnácskák fokozatosan eltűnnek, és tudni, hogy a kavitációval lebontott zsír nem tér vissza többé! A kezeléseknek hála, mostantól mindig felhőtlenül, a szokásos tavaszi fogyókúra-para nélkül várhatjuk a bikini szezont.

Noiportal.hu munkatársai

Ha szeretné Ön is kipróbálni, hogy mire képes a készülék, jelentkezzen egy ingyenes, 45 perces próbakezelésre! >>

Print Friendly, PDF & Email
Tárczy Judit
Judit vagyok!

Kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!

06 1 226 4179
06 30 6303 777

Írj nekünk!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Sztárok, akik velünk fogytak
Hodosi Anita, modell

Hodosi Anita, modell

A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam...

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

Bíró Ica, fitnesz-szakértő

A Forever Slim célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk!

Pikali Gerda, színművésznő

Pikali Gerda, színművésznő

Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán...

Bencsik Tamara, énekesnő

Bencsik Tamara, énekesnő

Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel...

Vásárlóink mondták

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb…

Hajni, Budapest

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem…

Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője

52 éves vagyok. Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakódott tetemes zsírréteg, amit…

P. Erzsébet, Vecsés

tovább >>
Háromszoros garancia

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Biztonsági kód:
captcha

Forever Slim videók

Kavitáció cikkek

Azok a fránya plusz kilók, azaz a metabolikus váltás

A tipikusan emlegetett kérdések: „Egy bizonyos kor felett, miért jönnek fel ránk a plusz kilók? Ha előtte vékonyak voltunk,…

Kavitációs zsírbontás: hogyan fogyaszt az ultrahang?

Az emberek többségének az ultrahangról először az orvosi diagnosztikában használt ultrahang készülékek jutnak eszébe, ezért sokak számára elképzelhetetlen, hogy…

Az ultrahangos zsírbontás ára

A fogyasztószalonokban és kozmetikákban igénybe vehető kavitációs zsírbontó kezelések és bérletek árai nagyon eltérőek lehetnek, így nem árt körültekintőnek lenni,…

tovább >>
2009-2019 ForeverSlim® / ©Minden jog fenntartva.